2018 şubat anneleri heyecanımızı paylaşalım

Çok şükür geçmiş olsun yaşadığınız son üzücü günlerdir inşallah bir daha yaşamazsınız böyle üzücü durumlar isim düşündünüz mü???
Amin inşallah cümlemizin 2 isim düşünüyoruz biri masal diğerini hala belli değil sizin cinsiyet belli mi?

Amin inşallah cümlemizin 2 isim düşünüyoruz biri masal diğerini hala belli değil sizin cinsiyet belli mi?
Bizim de kızımız olacak ben de iki isim düşünüyorum soyismimiz birazcık fazla kısa (TAŞ) iki isim olsun ki ağır olsun istiyorum daha netleşmedi biran önce karar vermek istiyorum etrafımızda o kadar kız bebek var ki isim kalmadı

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah evet kız isimleri çok fazla hele yeni olanlar bizim ismimiz hazır rahmetli kayınvalidemin ismini koyacağız (mükerrem)

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah evet kız isimleri çok fazla hele yeni olanlar bizim ismimiz hazır rahmetli kayınvalidemin ismini koyacağız (mükerrem)
Başınız sağolsun amin hepimiz alırız inş sağlıcakla kucağınıza sabırsızlanmaya başlamıyor değilim biran önce alsam kucağıma diye ama bu günler de çok güzel en zor kararı vermişsiniz ismi biz de bi netleştirebilsek çok mutlu olacağım

Merhaba baya geç oldu ama cevabım hergün değiştiriyorum ismi çok kararsızım

Bende bi an önce doğsun istiyorum ve korkuyorum ya giderse diye Allah hepimizin yardımcısı olsun ve sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Canım merhaba bebeğini hissettin mi hareketi falan ben hala hissedemiyorum
Hareketleri çok erken hissettim tatlım nedenini bilmiyorum ama şuan baya şiddetli geliyor o zamanlara göre bizim kız benim aksine şekerli tatlı yiyecekleri çok seviyor mesela saralle yediğim an kıpır kıpır özellikle karnın tokken sağ tarafına yat ve biraz sakince bekle dinlenik olman lazım yalnız ben her şekilde hissediyorum bu aralar hatta hafiften elimi koyduğumda bile elime pıt pıt atışı geliyor endişe etme bu hafta muhakkak hissedersiniz bu arada isim için ADEN düşünüyoruz yanına bir isim daha bulsak rahatlayacağız şimdi sırada detaylı ultrason var bu 10gün içinde halletmeliyiz

Ben hala hissetmiyorum doktor normal dedi hissetmek istiyorum artık Aden güzel bir isim bizde öykü düşünüyoruz yanınada bi isim 26 ekimde detaylı ultrason var artık hissetmek istiyorum

Ben hala hissetmiyorum doktor normal dedi hissetmek istiyorum artık Aden güzel bir isim bizde öykü düşünüyoruz yanınada bi isim 26 ekimde detaylı ultrason var artık hissetmek istiyorum

O his çok farklı çok mutlu olacaksın emin ol kızına güven ve biraz daha sabret bizimki artık elimizi karnıma koyduğumda hissediliyor bugün eşim de yedi o tekmelerden müthiş bir his şükret her şey yolunda gidiyor

A
ayy maşallah canım ya darısı başıma tabiki her şeyden önce eli ayağı doğru olsun dediğini yaptım yine olmadı bizim kız tembel biraz Allah herkesin gönlüne göre versin çok şükür yinede olsun beklerim tekmelerini.

Sağlığı yerinde olsun da miniklerimizin gerisi önemli değil pek

Çok oldu Yazışmayalı nasıl gidiyor hamilelik .
Merhaba canım valla zor karnım kasıklarım çok ağrıyo geceleri uyuyamıyorum ne tarafa dönsem şaşırdım 2 martı bekliyoruz sabırsızlıkla artık doğsun kızım sende durumlar nasıl? Bu arada bende su gibi akıntı geliyor normal mi bilmiyorum

23 mayıs ama ben 1 hafta erken oluyodum. Bu yüzdende bebek 1 hafta ileri 16 mayıs üzerinden oluyo takibim
Benimde son adetim 26 mayıs ama doktor bir hafta önde dedi ultrasona göre ben neyi baz alacam bilmiyorum 26 haftalık mıyım 25 mi doktora göre cumartesi 27 oluyorum son adete göre 26 sen hangisini baz alıyon canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…