- 23 Haziran 2017
- 128
- 33
- 13
Canım bende sağlık ocağına gittim doktor verdi ama nasıl kullanacağımı söylemedi nasıl kullanıyonBugün itibariyle bıraktım canım decavit yazdı doktor onu kullancam artık
Canım merhaba ben 13 haftalık oldum bel ağrısı çekiyorum onun dışında güzel senin ne kadarlık?Merhaba hanımlar ben de şubat annesi olacağım inşaallah. Hamilelik nasıl gidiyor ?
Bana günde bi kere tok karnına dedi canım. İstersen sende öyle içCanım bende sağlık ocağına gittim doktor verdi ama nasıl kullanacağımı söylemedi nasıl kullanıyon
15 hafta 2 günlüğüz ben de 16 haftalığa kadar miğde bulantısı çektim berbattıCanım merhaba ben 13 haftalık oldum bel ağrısı çekiyorum onun dışında güzel senin ne kadarlık?
Gözün aydın ben yaptırmadım ikili test canım , çokça şey duydum , okudum korktum açıkçası doktorumda sen bilirsin deyince yaptırmadık :)Kızlar bu arada ikili testin sonuçları çıktı şükür temiz kızlar. Cinsiyet hakkında tabiki bişi demediler. Arife günü eşimle özel hastaneye gitcez artık inşlallah öğreniriz
Maşallah canım ya çok sevindim ben yapamadım artık 3 lüyü bekliyecem birazda korkuyorum açıkçası rabbim hemizin yüzüne baksınKızlar bu arada ikili testin sonuçları çıktı şükür temiz kızlar. Cinsiyet hakkında tabiki bişi demediler. Arife günü eşimle özel hastaneye gitcez artık inşlallah öğreniriz
Benim mide bulantısı çok şükür bi haftadır yok ama belim kasıklarım çok ağrıyo15 hafta 2 günlüğüz ben de 16 haftalığa kadar miğde bulantısı çektim berbattı
Canım bende yaptırdım ama sonuc çok bağlayıcı değildi. Bende duydum birsürü seyler riskli çıkıyomuş ama bebiş sağlıklı oluyomuş bazıları sıf o yüzden yaptırmıyo.Maşallah canım ya çok sevindim ben yapamadım artık 3 lüyü bekliyecem birazda korkuyorum açıkçası rabbim hemizin yüzüne baksın
1 kilo aldım karnında belli belirsiz daha bol giyiniyorumBenim mide bulantısı çok şükür bi haftadır yok ama belim kasıklarım çok ağrıyokilo aldın mı ? Ben çok almadım da ve belli oluyor mu bende tık Yok bi an önce belli etsin istiyorum
Bu arada yanlış yazmışım 17 hafta 2 günlük olacaktı oCanım merhaba ben 13 haftalık oldum bel ağrısı çekiyorum onun dışında güzel senin ne kadarlık?
Çok umursama çoğu yanlış çıkıyo en iyisi yaptırmamak galiba. Ablamada down dediler çocuk doğdu gayet zeki ve bi sıkıntı yoktu umarım bizde sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızCanım bende yaptırdım ama sonuc çok bağlayıcı değildi. Bende duydum birsürü seyler riskli çıkıyomuş ama bebiş sağlıklı oluyomuş bazıları sıf o yüzden yaptırmıyo.
Amin canım benimde halama demişlerdi şükür bişey çıkmadıÇok umursama çoğu yanlış çıkıyo en iyisi yaptırmamak galiba. Ablamada down dediler çocuk doğdu gayet zeki ve bi sıkıntı yoktu umarım bizde sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Ay maşallah benim 8 Eylül de kontrol üm var çok merak ediyorumKızlar bugün doktora gittik benim bebiş erkekmiş
Çok heycanlı ben bayram sonunu bekleyemedimAy maşallah benim 8 Eylül de kontrol üm var çok merak ediyorum
Mesajını şimdi gördüm ne kadar da dikkatsiz bakmışım şimdi nasılsınız ??Bugün doktora gittim rahim duvarında karartı vardı doktor düşük olabilir dedi çok korkuyorum dua edin
Mesajını şimdi gördüm ne kadar da dikkatsiz bakmışım şimdi nasılsınız ??
Mesajını şimdi gördüm ne kadar da dikkatsiz bakmışım şimdi nasılsınız ??[/QU
Çok şükür her şey yolunda cinsiyeti dün öğrendim bi kızım olacak çok şükür Allah'a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?