2018 şubat anneleri heyecanımızı paylaşalım

Kızlar bu arada ikili testin sonuçları çıktı şükür temiz kızlar. Cinsiyet hakkında tabiki bişi demediler. Arife günü eşimle özel hastaneye gitcez artık inşlallah öğreniriz

Kızlar bu arada ikili testin sonuçları çıktı şükür temiz kızlar. Cinsiyet hakkında tabiki bişi demediler. Arife günü eşimle özel hastaneye gitcez artık inşlallah öğreniriz
Gözün aydın ben yaptırmadım ikili test canım , çokça şey duydum , okudum korktum açıkçası doktorumda sen bilirsin deyince yaptırmadık :)

Maşallah canım ya çok sevindim ben yapamadım artık 3 lüyü bekliyecem birazda korkuyorum açıkçası rabbim hemizin yüzüne baksın

15 hafta 2 günlüğüz ben de 16 haftalığa kadar miğde bulantısı çektim berbattı
Benim mide bulantısı çok şükür bi haftadır yok ama belim kasıklarım çok ağrıyo kilo aldın mı ? Ben çok almadım da ve belli oluyor mu bende tık Yok bi an önce belli etsin istiyorum

Maşallah canım ya çok sevindim ben yapamadım artık 3 lüyü bekliyecem birazda korkuyorum açıkçası rabbim hemizin yüzüne baksın
Canım bende yaptırdım ama sonuc çok bağlayıcı değildi. Bende duydum birsürü seyler riskli çıkıyomuş ama bebiş sağlıklı oluyomuş bazıları sıf o yüzden yaptırmıyo.

Canım bende yaptırdım ama sonuc çok bağlayıcı değildi. Bende duydum birsürü seyler riskli çıkıyomuş ama bebiş sağlıklı oluyomuş bazıları sıf o yüzden yaptırmıyo.
Çok umursama çoğu yanlış çıkıyo en iyisi yaptırmamak galiba. Ablamada down dediler çocuk doğdu gayet zeki ve bi sıkıntı yoktu umarım bizde sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Çok umursama çoğu yanlış çıkıyo en iyisi yaptırmamak galiba. Ablamada down dediler çocuk doğdu gayet zeki ve bi sıkıntı yoktu umarım bizde sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Amin canım benimde halama demişlerdi şükür bişey çıkmadı

Selam annişler buraları biraz ihmal etmişim kusura bakmayın biz ikili testi yaptırmadık gerek duymadık zaten Allahtan gelen ne ise biz istiyoruz aldırmayız dedik ve 9 ay sıkıntıya girip de doğunca yaaa bir şey yokmuş demelerini istemedim zaten ihtimal söylüyorlar net bi sonuç da değil neyse geçti gitti Rabbim bütün bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin cinsiyetimizi de öğrendik kızımız olacak inş artık bundan sonra geri sayım alışverişle devam edecek

Çok şükür geçmiş olsun yaşadığınız son üzücü günlerdir inşallah bir daha yaşamazsınız böyle üzücü durumlar isim düşündünüz mü???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…