2018 şubat anneleri heyecanımızı paylaşalım

Selam kızlar. bende bugün gittim bebişi görmeye 8+2 dedi ama adet tarihime göre hesapladı. Ultrasondada bi boyu yazıyo 1.5 cm başka bişey bilmiyorum geri mi ilerimi

Selam kızlar. bende bugün gittim bebişi görmeye 8+2 dedi ama adet tarihime göre hesapladı. Ultrasondada bi boyu yazıyo 1.5 cm başka bişey bilmiyorum geri mi ilerimi
Canım bak altta takvimde 16mm diyor yani gayet normal ben de pzt gidicem kaç cm olmuş bakalım :)

Hayırlı olsun cNım benimde bebek geç görünmüştü geç döllenmeden kaynaklı olabilir 7 inci haftada görürsün sende inşallah
Ins canm beklemiyordum ama hemen alisiverdm varligina korkar oldum bsey olacak diye cocugumu surekli kucagima almak zorunda kaliyorum bisey olurmu acaba dusuk tehlikesi fln

selam kızlar ne kadar çok grup var şubat ,ocak şubat vs vs valla benim sezeryan olacağı için şubat sonu olacak hayırlısıyla herkese bulantısız güzel bir gebelik dilerim

Bugün doktora gittim rahim duvarında karartı vardı doktor düşük olabilir dedi çok korkuyorum dua edin

Merhaba herkese hayırlı olsun bende 10+4 oldum bugün 2. Hamileliğim bir oğlum var 12 şubat Doğum tarihi gözüküyor bakalım sağlıkla doğsunda cinsiyetini haftaya öğrenicem inşallah çok merak ediyorum

Merhaba inş hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza. Ben de 9+6 günlük hamileyim. Keseydi ultrasondu kalpti falan derken günler geçti. İlk zamanlar deli gibi uyudum şimdi ise mide bulantıları ile uğraşıyorum herkesin ayrı ayrı sıkıntısı var işte. İkili test var şimdi sırada ama ben yaptırmayı düşünmüyorum. Zaten genç bir anneyim bir problem de görünmüyor ve onlar da sadece bebeğin zekasıyla ilgili ihtimal söylüyorlar boşuna ultrasona girme gereği görmüyorum.

Bende sizin gibi düşünüyorum son adet tarihiniz ne? Ben son adet tarihime göre 8 haftalığım ama ultrason a göre 9 haftalık anlamadım

Son adet tarihim 14 mayıs bizim en son kontrolümüze göre bebek 4 gün geriden geliyordu doktor şimdi geriden gelir ama zamanla önden gider sıkıntı yapma dedi normalde 9+ dediğimiz her gün 10.haftanın içinde oluyoruz yani 9 tamamlanmış ve 10.haftadan gün almış oluyor sen bebeğin büyüklüğüne göre değil son adet tarihine göre bakmalısın yarın 10.haftam bitecek normalde 11.haftadan gün alacağım ama 10+ diye söyleyeceğim

Canım bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?

Benim değil geçen hafta gittiğim özel hastane ısrarlarım üzerine kemik yapısı erkeğe benziyo dedi ama ısrar ettiğim için. Oda hiç tatmin etmedi zaten sabırsızlıkla bekliyorum

Benim değil geçen hafta gittiğim özel hastane ısrarlarım üzerine kemik yapısı erkeğe benziyo dedi ama ısrar ettiğim için. Oda hiç tatmin etmedi zaten sabırsızlıkla bekliyorum
3 hafta daha beklemeliyiz bende çok merak ediyorum bu arada ikili taramayı yaptınız mı ben hala kararsızım

Ben yaptırdım ikili taramayı ama sonuç ne çıkarsa çıksın bebeğimi istiyorum açıkcası
Aynen canım bende ondan yaptırmak istemiyorum o kadar strese girecem. İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız folik asit e devam ediyor musun ? Benim doktor sana kalmış dedi anlamadım

Aynen canım bende ondan yaptırmak istemiyorum o kadar strese girecem. İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız folik asit e devam ediyor musun ? Benim doktor sana kalmış dedi anlamadım
Bugün itibariyle bıraktım canım decavit yazdı doktor onu kullancam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…