2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Nette yazilanlari okuma cnm. Burada pek cok kişi gecirdi idrar yolu enfeksiyonu gebelikte cok sık karsilasilan bi durum. Ben monurol ictikten sonra 8 saat beklenmesi gerekiyir diye biliyorum ama 5 saat sonunda catlayacaktim ben artik daha fazls tutamadim:) kültür vs istemedi mi dr bi de kultur ver istersen asil enfeksiyon onda cikiyor.

:KK36::KK43:
Pazartesi tekrarlamayı düşünüyorum canım ilac bi işe yaramaz diye tahmin ettim bende zaten tutamadım napayım :KK43:

ben bu aralar hep küvette doğum yapıyorum yıkanırken. aa diyorum doğdu bu eşime söylüyorum. ee ne güzel işte diyor. gidiyoruz hastaneye. doktoruma diyorum doğurdum ben diye ya ben doğurtcaktım diye küsüyor bana. eskiden sadece küvette doğuruyordum artık doktor tribide yiyorum rüyamda :KK70:
Su da doğum yapman için evrenin bir mesajı mı bu yoksa :D

benim turşuları anam yaptı olsun diye bekliyorum. yoksa bende yapacak ne cesaret var ne de beceri zaten vakitte yok :/

aynen aynen 2 hafta oldu hastalanalı hala daha aynı. tetenoz olacaktım geçen hafta olmadı grip olunca haftaya gel dedi bu hafta yine gittim sen bir hafta daha bekle dedi :/
benimkileri de anam yaptı :) olsun diye bekliyoruz yapmak isterim de bende hiç anlamam valla yoğurdumu bile anam yapar sağolsun :) :)

Gunaydin canim, benim 8. Haftada yuksek bakteri cikti kultur de ureme de gormusler. Direk antibiyotik verdi 5 gun kullandim, 3 hafta sonra gel dedi.ondan sonra simdiye kadar da bisey cikmadi. Her ay tekrarlatiyorum testi.ben de cok telas yapmistim hem antibiyotik kullanicam diye de ama gecince rahatliyorsun hic merak etme. Nette yazanlar coook ileri devrelerde olan seyler. Ama ictiginnilaci biliyorum 2 saatte hicbir ise yaramaz doktora tekrar sor bence.
Saol canım pazartesi hemen tekrar gideceğim

Ben hep bebeğimi emziriyorum rüyam da ğöğüslerimden süt akıyor resmen o kadar hasretim ki emzirmeye oğlum da emmedi çok merak ediyorum sütün olması ve emzirme duygusunu inşallah bu sefer olur :KK16:

Su da doğum yapman için evrenin bir mesajı mı bu yoksa :KK70:

aslında çok istiyorum ama eskişehirde yapan yer yok. bursada var :)
benimkileri de anam yaptı :) olsun diye bekliyoruz yapmak isterim de bende hiç anlamam valla yoğurdumu bile anam yapar sağolsun :) :)
benim turşu ve salça işlerim annemde. birde nohut haşlar verir. düdüklüden tırsıyorum :)

ben bu aralar hep küvette doğum yapıyorum yıkanırken. aa diyorum doğdu bu eşime söylüyorum. ee ne güzel işte diyor. gidiyoruz hastaneye. doktoruma diyorum doğurdum ben diye ya ben doğurtcaktım diye küsüyor bana. eskiden sadece küvette doğuruyordum artık doktor tribide yiyorum rüyamda :KK70:
Valla iyimiş suda doğum işte ne güzel :KK70:

Bende yaradığı söylenemez. Çünkü bi kere kullandım. Benimki çok yüksek çıkmamıştı o dönemde zaten, dr su içerek geçirelim demişti. Çok çok azalmıştı, sonra ben hafif yanmalar hissedince sıcak suyla bir kaç kez yıkadım. 3-4gün içinde enfeksiyon ve kültürde üreme oldu. Ateşim çıktı baş ağrısı mide bulantısıyla hastanede serum aldım 2gün. Sonra antibiyotik verdi 5gün içtim yine düştü. Bence sakın sıcak suyla yıkama. Bakteriler sıcakta daha çabuk ürüyor. Ben rahatlatıyor diye yapmıştım. Günde 2.5-3lt suyunu iç geçer. Bir de tatlı tüketimi artırıyor diye de nette okumuştum.
Dün gece bi oturusta 3 lt içtim bugünde devam ediyorum ama ben pazartesi doktora durumu anlatıp tekrarlayacagım testi hemde kültürde yaptırayım diyorum. Bende yanma yok sadece ara ara kasık agrısı ve sarı akıntı oluyor ama yine de cok korkuyorum dün gece zehir oldu bana :KK43:

Inşallah bol bol sütümüz olur kısmet o da artık şansımız a bazı kişilerin oluyor bazılarının olmuyor
valla bu koca memeleri 30 yıldır taşıyorum. sırf hamile kaldığımda bebeğe süt olsun diye ufaltmadım. çünkü süt kanalları zarar görüyor diyorlar. eğer buna rağmen süt gelemezse o memeleri kökünden keser atarım :D:D

Dün gece bi oturusta 3 lt içtim bugünde devam ediyorum ama ben pazartesi doktora durumu anlatıp tekrarlayacagım testi hemde kültürde yaptırayım diyorum. Bende yanma yok sadece ara ara kasık agrısı ve sarı akıntı oluyor ama yine de cok korkuyorum dün gece zehir oldu bana :KK43:
munorol en az 8 saat bekletilmeli. ondan öncesi işe yaramıyor.

valla limon üzerine karabiber döküp yedim nane limon ıhlamur içtim öksürüğe turpa limon koydu annem zorla onu yedim. papatya çayı buharı kokladım sökülsün akıntı diye daha neler neler. pes ettim artık. soran olursa meraba ben nemesis bu da burnum niagara şelalesi diyorum :KK70: benden ayrı bir birey kendisi artık
tuzlu su çekmeyi denedinmi biraz yakar ama iyi sökülür...

tuzlu su çekmeyi denedinmi biraz yakar ama iyi sökülür...
denedim denedim. tuzlu su okyanus suyu burun yıkama aparatı. neler neler. artık dayanamadığım 6. günün sonunda gece yatarken bi fırt burun spreyi sıktım. çünkü son 2 gün migrenimide tetikledi uykusuzluk halsizlik bari bir gece uyuyayım dedim. o günden beride hala tıkanıklık çaresi bulamadım. sabahtan akşama kadar şelale akşsamdan sabaha sanki taşla tıkamışın gibi kapalı :işsiz:

Ben hep bebeğimi emziriyorum rüyam da ğöğüslerimden süt akıyor resmen o kadar hasretim ki emzirmeye oğlum da emmedi çok merak ediyorum sütün olması ve emzirme duygusunu inşallah bu sefer olur :KK16:
Allah gönlüne göre versin inşallah bu bebeğin emer hayırlısıyla

aslında çok istiyorum ama eskişehirde yapan yer yok. bursada var :)

benim turşu ve salça işlerim annemde. birde nohut haşlar verir. düdüklüden tırsıyorum :)
salça yapmaz benimki de turşu tarhana yapar verir..düdüklüden bende tırsıyorum da mecbur fasülye tek seferde haşlayıp buzluğa kaldırıyorum poşet poşet eşim çok seviyo...ama anneme gidince yine bi çantayla dönüyoruz eve kavanoza yemek çorba koyup veriyo zorla :)

denedim denedim. tuzlu su okyanus suyu burun yıkama aparatı. neler neler. artık dayanamadığım 6. günün sonunda gece yatarken bi fırt burun spreyi sıktım. çünkü son 2 gün migrenimide tetikledi uykusuzluk halsizlik bari bir gece uyuyayım dedim. o günden beride hala tıkanıklık çaresi bulamadım. sabahtan akşama kadar şelale akşsamdan sabaha sanki taşla tıkamışın gibi kapalı :işsiz:
anladım canım..ozaman hasta olmamak için bol bol vitamin al meyvelerden mandilina portakal falan iyi gelir migren ağrıları zordur ya..bende de sinüzit var gerçi herkeste var artık sinüzitte sanırım dikkat etmezsem ben de hasta olacağım hapşırık var bende de...benimde burnum geceleri tıkanıyor ve içi kuruyor yanıyor nefes alınca sabah atınca da herhalde yara var içinde kan geliyo peçeteye

salça yapmaz benimki de turşu tarhana yapar verir..düdüklüden bende tırsıyorum da mecbur fasülye tek seferde haşlayıp buzluğa kaldırıyorum poşet poşet eşim çok seviyo...ama anneme gidince yine bi çantayla dönüyoruz eve kavanoza yemek çorba koyup veriyo zorla :)
salça değilde sos zaten anneminki domates rendesi yani. kışın iyi oluyor mis gibi yaz domatesi yiyoruz.

salça değilde sos zaten anneminki domates rendesi yani. kışın iyi oluyor mis gibi yaz domatesi yiyoruz.
ay evet o güzel olur bende çok severim domatesi kokulu kokulu bide annem onun patlıcan biber közlüsünü yapıyo kışın iyi oluyo evet doğal kendi yaptığın şeyi tüketmek...

Back
X