- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 41
- Konu Sahibi Homely_angel
- #20.341
hepimize iyi haftalar olsun.detaylıdan güzel haberlerle inşallah.Benim hala 1 haftam var detaylıya bende çok korkuyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek arabası için daha kaliteli bir marka düşünüyorum,eşim tüm ana kucaklarını tek tek incelemiş hemen hemen hepsi aynı özelliklere sahip o yüzden çok pahalı olmasına gerek görmedim.
Sitede bir komşum geçen yıl ikizlerinikucağına aldı canım tam 37 haftalıkken, üstelik aşağıdaydı onun bebekleri,benim ilk hedefim 28e ulaşmak sonra da çıtayı yükseltirim inşallah :) bez almaya başlmayı düşünüyorum şimdiden,bir de hediye getireceklere söyliycem kıyafet yerine bez alsınlar :)))
kız istek yapabiliyormuyuzBende hediye olarak bez isticem cok mantiklifikir icin tskler
altindan degerli bence
Olsun sen citayi 38 lerde tutinsallah saglikla görürüz.. suanda bi problem görülmüyo ama dimi erken dogum gibi? Yani istirhat etmen lazim 4 hafta daha.. kanama alanin yok dimi?
Bide sen nasil besleniyorsun canim? Ben cok sagliksiz ya ...
Bide detaylidaki ölcümleri nasildi bebelerin? Benimde nasipse haftaya detaylim var.. banada dua edermisin? Saglikli haberler alayim.. bi evlat verdim topraga.. saglik sorunundan dolayi.. insallah bidaha yasamam böyle biseyi..
ben böyle durumlarda ikramlara karşıyım. bzim buralarda eskiden hastaya doğurana cenazeye eş dost bişiler yapar getirirdi. şimdi doğum evinde cenaze evinde resmen yemeye içmeye geliniyor. bende buna karşıyım. yanlış anlama canım gelenek olmuş artık sende heves edip yapacaksın tabi normal. ama kim çıkardıysa bu gelenekleri hiç iyi yapmamış. insan yapmayınca yanlış bişi yapmış gibi algılanıyor artıkBak böyle 70 tane çikolata 38 tl filan tabi kutulu olsun dersen fiyat çıkıyor kendi sunumluk tabağına koyacaksan da bunlar uygun ben bundan düşünüyorum canım çikolata olarak mevlid ya da gelen misafirlere tutmak için :)Eki Görüntüle 2053616
Herkesin düşüncesi farklı cnm bende bizim bebeğimiz oldu sizinde ağzınız tatlı olsun diye dağıtmayı seviyorum sonucta sevdiklerimiz bizi görmeye gelecek tabi onlarda eli dolu geliyorlar sağolsunlar bizde onlara küçük hatıra hediyeler veriyoruzben böyle durumlarda ikramlara karşıyım. bzim buralarda eskiden hastaya doğurana cenazeye eş dost bişiler yapar getirirdi. şimdi doğum evinde cenaze evinde resmen yemeye içmeye geliniyor. bende buna karşıyım. yanlış anlama canım gelenek olmuş artık sende heves edip yapacaksın tabi normal. ama kim çıkardıysa bu gelenekleri hiç iyi yapmamış. insan yapmayınca yanlış bişi yapmış gibi algılanıyor artık
Bebek arabası için daha kaliteli bir marka düşünüyorum,eşim tüm ana kucaklarını tek tek incelemiş hemen hemen hepsi aynı özelliklere sahip o yüzden çok pahalı olmasına gerek görmedim.
Sitede bir komşum geçen yıl ikizlerinikucağına aldı canım tam 37 haftalıkken, üstelik aşağıdaydı onun bebekleri,benim ilk hedefim 28e ulaşmak sonra da çıtayı yükseltirim inşallah :) bez almaya başlmayı düşünüyorum şimdiden,bir de hediye getireceklere söyliycem kıyafet yerine bez alsınlar :)))
Erken Doğumdan bahsetmedi doktorum ama öncesinde kanamalar geçirdiğim için endişeleniyorum,kanama alnım çok şükür tamamen kapandı,doktorum 24 haftayı bitirmemi istiyor normal yaşantıma dönmem için,ben tüp bebek öncesinde başladım askeri düzene,uyku saatim bile belli :)) kahvaltı,öğle yemeği,akşam yemeği ve ara öğünler hergün aynı saatte,protein ağırlıklı besleniyorum yine de bir öğün mutlaka sebze var menüde,salata ve yoğurt da cabası,ara öğünler meyve,ceviz ve hurmadan ibaret,çay yerine bir fincan ıhlamur içiyorum,bol su tüketiyorum,bir kere bir çay bardağı kola içtim,bir kez hamburger menü yedim,bir de pizza kaçamağım var :)))Bende hediye olarak bez isticem cok mantiklifikir icin tskler
altindan degerli bence
Olsun sen citayi 38 lerde tutinsallah saglikla görürüz.. suanda bi problem görülmüyo ama dimi erken dogum gibi? Yani istirhat etmen lazim 4 hafta daha.. kanama alanin yok dimi?
Bide sen nasil besleniyorsun canim? Ben cok sagliksiz ya ...
Bide detaylidaki ölcümleri nasildi bebelerin? Benimde nasipse haftaya detaylim var.. banada dua edermisin? Saglikli haberler alayim.. bi evlat verdim topraga.. saglik sorunundan dolayi.. insallah bidaha yasamam böyle biseyi..
Altın zaten takılıyor canım ara sıra ekstra ziyarete gelenler elim boş gelmeyim neye ihtiyacın var diye sorar bizde,ben onlardan bez istiycem :))kız istek yapabiliyormuyuzyarım altın tam altın falan isteyelim nabıcan bezi
![]()
Mantikliymis bende soyleyeyim :) gerci ben soyleyemem. 1 haftadir eve ne lazim diye soruyorlar aklima bir sey gelmiyor.Altın zaten takılıyor canım ara sıra ekstra ziyarete gelenler elim boş gelmeyim neye ihtiyacın var diye sorar bizde,ben onlardan bez istiycem :))
Bende o dönem gidiyordum ama sanırım hamileleikte sürekli ateş bastığı için hiç sorun yaşamadimHergun işe gidiyorum ve sabahlari çok soguk oluyor mumkun degil pançoyla idare edemem![]()
Samimi olduklarıma söylerim ben :)) Eve ne lazım onu diyemem ama bez esprili de oluyor canım,benden istemişti bir arkadaşım ordan biliyorum,ben de biraz fazla almışım sanırım sonra da eşi arayıp teşekkür etmişti bu hafta bez derdimiz kalmadı demiştiMantikliymis bende soyleyeyim :) gerci ben soyleyemem. 1 haftadir eve ne lazim diye soruyorlar aklima bir sey gelmiyor.
BİR doğuralımda hayırlısıyla bakıcaz artık :)Samimi olduklarıma söylerim ben :)) Eve ne lazım onu diyemem ama bez esprili de oluyor canım,benden istemişti bir arkadaşım ordan biliyorum,ben de biraz fazla almışım sanırım sonra da eşi arayıp teşekkür etmişti bu hafta bez derdimiz kalmadı demişti
Erken Doğumdan bahsetmedi doktorum ama öncesinde kanamalar geçirdiğim için endişeleniyorum,kanama alnım çok şükür tamamen kapandı,doktorum 24 haftayı bitirmemi istiyor normal yaşantıma dönmem için,ben tüp bebek öncesinde başladım askeri düzene,uyku saatim bile belli :)) kahvaltı,öğle yemeği,akşam yemeği ve ara öğünler hergün aynı saatte,protein ağırlıklı besleniyorum yine de bir öğün mutlaka sebze var menüde,salata ve yoğurt da cabası,ara öğünler meyve,ceviz ve hurmadan ibaret,çay yerine bir fincan ıhlamur içiyorum,bol su tüketiyorum,bir kere bir çay bardağı kola içtim,bir kez hamburger menü yedim,bir de pizza kaçamağım var :)))
Ayrıntılı beni hastanelik etti canım,bir bebeğimin midesini göremediler,1 hafta sonrası için randevu verdiler ama ben iki gün zor dayandım,bir radyologa muayene oldum sonra yine kendi doktoruma gittim,problem yok her organ normal be yerli yerinde,ben ikili tarama ya da DNA testi yaptırmadım gebeliği sonlandırmak istemediğim için,Allah’a sığınıyorum,verdiği kabulümüz,sonuçta tedavi işe hamile kaldım,zorluklar yaşadım,hala da yaşıyorum ama Allah böyle takdir etmiş bizim için,kalbimi ferah tutup aklıma kötü birşey getirmemeye çalışıyorum.