- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
- #20.421
Iki cümle var hiç sevmediğim. Zaten hediye geliyor ve hemen büyüyorlar. Haklılar ama dedigin gibi hicmi gitmeyecek? Ki giyiyor. Benim oğlumda ilk 40 gün icin, 2 tam takım hastane cıkısı, 2 takim zibin cıtcıtlı alt pijama, 2 alt patikli 2 üst, 3 tulum ayrıcada 5 cıtcitlı badi vardı. 3 6 ayda normal giydirmeye başladim tulum kıyafet ne istersem almıstım onları zaten daha uzun süre giydi. Tam yetmişti bunlar.Kızlar şu hastane çıkış setini aldınız mı? Ben bugün bi eminönü çıkartması yaptım. Baya çeşit var hele ki havuzlu handa. Ben annem ve ablamla gidince pek bişey almadım. Sağolsunlar buna gerek yok, bu kadar yeter diyorlar hep. Zaten hemen büyücek giyemicek. E büyüyene kadar da bişeyler giymeyecek mi bu çocuk. Bir de fiyatı uygun diye beğenmediğim bişeyi asla alıp da giydiremem.
Tecrübeli anneler beni bu konuda bi aydınlatın lütfen, ilk 1ay veya 40 gün için kaç tane takıma ihtiyaç olur? 0-3 ten sonra zaten yaza giricez, gerçi istanbul haziran sonuna kadar aşırı ısınmıyor yine uzun kollu giyecek. 3-6 aylık da almak lazım illa ki. Kaç tulum ya da alt üst takım almalıyım?