2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın güzel anneler.Dün sırt üstü uzanırken bir kaç tekme yedim karnımı açtım o da ne resmen oynadı göbeğim çok erken değil mi dışardan görülebilmesi için ya :) Çok etkilendim dünden beri sırıtık bir halde geziyorum :)

Günaydın güzel anneler.Dün sırt üstü uzanırken bir kaç tekme yedim karnımı açtım o da ne resmen oynadı göbeğim çok erken değil mi dışardan görülebilmesi için ya :) Çok etkilendim dünden beri sırıtık bir halde geziyorum :)
Günaydın canım benim bayadır dışardan görünüyo hareketleri olabilir yani :) çok güzel bişey bunu hissetmek görmek :anneadayı::emir_bebek:

Günaydın.. Benimde çok hareketli artık.. dışardan belli oluyor... eyvahlar olsun anımızda çok hareketliydi yandım gene ben ozaman diyoeum

canım benim kızımda çok hareketli. Üçüncü gebeliğim geç hissettim 21. Haftada başladı ama birden başladı hareketlenmeye. Gece uykumdan uyanıyorum yan yatırmıyo beni. Yarım yan durmaya çalışıyorum. Gece uyumayıp gündüz uyuyacak diye korkuyorum artık canı sağolsunda inşallah uykuyu sever. Oğlum hiç sevmez. Çok zor uyuruz

Günaydın kızlar dün kontrol vardı kızlarım iyiymiş biri 500 gram 25 cm biri 450 gram 24 cm olmuş :nazar: detaylıdaki dr un yaptığı ölçümlere guvenmemistim hep farklı çıktı kendi doktorumda bizim kızlar inatçı çıktı hep sırtı dönük durdular bol bol bacak tekme gördük :) sağlıkla gelselerde sevsek:emir_bebek: :emir_bebek::KK200:

Günaydın kızlar dün kontrol vardı kızlarım iyiymiş biri 500 gram 25 cm biri 450 gram 24 cm olmuş :nazar: detaylıdaki dr un yaptığı ölçümlere guvenmemistim hep farklı çıktı kendi doktorumda bizim kızlar inatçı çıktı hep sırtı dönük durdular bol bol bacak tekme gördük :) sağlıkla gelselerde sevsek:emir_bebek: :emir_bebek::KK200:
maşallah size :nazar::nazar:

hala gribim ve öksürüyorum çok.Çocuk heralde zıplamaktan bunalmıştır.Öksürüğünde bir zararı olmaz heralde dimi:) paranoyaklıkta bir numara olmaya çalışıyorumda:KK47::KK47:

v
hala gribim ve öksürüyorum çok.Çocuk heralde zıplamaktan bunalmıştır.Öksürüğünde bir zararı olmaz heralde dimi:) paranoyaklıkta bir numara olmaya çalışıyorumda:KK47::KK47:
valla ben benim rahim kısalmasını ona bağlıyorum. çok fazla öksürüp hapşırdığım için. ama net bir bilgi yok elimde sadece ihaleyi ona yıktım :D

oii masallah ikizde bi ayrı güzel ya ultrasonunu ızledım de ınetnertte o ınu ıteklıyor o onu cok acayip güzeldi :)

kızlar dün ben baya ağladım anneme gittim köpeğimin şişliği ilerlemiş artık hareket dahi edemiyor öyle bacağına bakıyor yemek yemeğe bile kalkamıyor oturduğu yerde yedirdik lokma lokma zorla beni görünce kalkmak istedi kalkamadı bile kuyruk dahi sallamadı çok üzüldüm sanki ölecek gibi cidden kaldıramam hele ki şu durumda ağladım ağladım annem sakinleştirdi bugün baika veterinere gidicek bu 3. veteriner 2. de aynısını söyledi yaslandı ameliyat edilmez diye bakalım bu 3. ne diyecek
o kadar kalkamamasına rağmen ben döndükçe kalkıp karnıma yattı soluma döndüm zorla doğrulup soluma yatıyor hissediyor kızımı kafasını koyuyor sağıma dönüyorum sağıma gelip yatıyor karnımı kızımı ıssıttı yavrum :KK43:
hele kedilerim karnıma gelip gelip takla attılar süründüler :)

Günaydın canım benim bayadır dışardan görünüyo hareketleri olabilir yani :) çok güzel bişey bunu hissetmek görmek :anneadayı::emir_bebek:
Gerçekten müthiş bir duygu hissetmek. hayır yani 500 gr bişeysin benim o koca göbüşü yitmeyi nasıl başardın:)

Günaydın.. Benimde çok hareketli artık.. dışardan belli oluyor... eyvahlar olsun anımızda çok hareketliydi yandım gene ben ozaman diyoeum
Cidden öyle mi oluyor dışarı çıkınca da mı durmuyor yerinde.
canım benim kızımda çok hareketli. Üçüncü gebeliğim geç hissettim 21. Haftada başladı ama birden başladı hareketlenmeye. Gece uykumdan uyanıyorum yan yatırmıyo beni. Yarım yan durmaya çalışıyorum. Gece uyumayıp gündüz uyuyacak diye korkuyorum artık canı sağolsunda inşallah uykuyu sever. Oğlum hiç sevmez. Çok zor uyuruz
Ben de 2 haftadır hissetmeye başladım kafaya takıyordum neden hissetmiyorum diye.Gece uyuyor benimki ya da beni uyandıramıyor yavrucak :)
Maşşallah canım gözün aydın .

kızlar dün ben baya ağladım anneme gittim köpeğimin şişliği ilerlemiş artık hareket dahi edemiyor öyle bacağına bakıyor yemek yemeğe bile kalkamıyor oturduğu yerde yedirdik lokma lokma zorla beni görünce kalkmak istedi kalkamadı bile kuyruk dahi sallamadı çok üzüldüm sanki ölecek gibi cidden kaldıramam hele ki şu durumda ağladım ağladım annem sakinleştirdi bugün baika veterinere gidicek bu 3. veteriner 2. de aynısını söyledi yaslandı ameliyat edilmez diye bakalım bu 3. ne diyecek
o kadar kalkamamasına rağmen ben döndükçe kalkıp karnıma yattı soluma döndüm zorla doğrulup soluma yatıyor hissediyor kızımı kafasını koyuyor sağıma dönüyorum sağıma gelip yatıyor karnımı kızımı ıssıttı yavrum :KK43:
oyy kıyamam inşallah bi care bulunur düzelir dostun :(

sana dürüstçe bişi söyleyeyimmi sana. evvelsi güne kadar kedi köpek için öyle üzülene şaşardım. vijdansız değilim. suyuydu ekmeğiydi veririm ama pek sevmem sırf Allah rızası için can taşıyor diye bakardım. kardeşimin vardı bazen bırakırdı bize pek okşayıp sevmezdim. 2 hafta önce iş arkadaşım zabıta arkadaşlara köpeklerden şikayet ediyordu.ya bide yavruluyorlar arkadaş çoğalıyorlar evin etrafı köpek doldu eve giremiyeceğiz yakında dedi. aaa abi oğlum sever yavrulardan birini getirsene bize arkadaş olur çocuğa mahallede çocuk yok sıkılıyor dedim. sağolsun getirdi. şimdi yavru ya süt verdim su verdim ekmek verdim. işe her geliş gidişimde annesinden arkadaşlarından ayrı zavallı deyip kucağımda sevdim derken önceki akşam kardeşim arabasıyla basmış kuzuya. baktım nefes alamıyo can çekişiyo. nasıl canım yandı bağlanmışım meğer köpeğe. kardeşime çemkiresim çıkışasım geldi o benden daha çok seviyordu. benden daha çok üzülmüştür diye bişi demedim içeri gidip ağladım. sonra arkadaş bir tane daha getirdi. oğlum anlamasın oda çok üzülecek diye. harbiden evimizin parçası olmuş. şuan kedisiyle foto çektiren insanları daha iyi anlıyorum. inşallah atlatırsınız

evet öksürüyorum. öksürdükçe hep karnım sertleşiyor. ondan ihaleyi ona bıraktım.
ben tam 18 gündür cekiyorum antibiyotik bile gecirmedi en son yine dün dahiliyeye gittim bu kez sinecod diye bi surup verdi allah razı olsun dünden beri cok cok fayda etti kızlar bi drunuza sorun isterseniz yada bi dahiliyeye izin verirse kullanın ben sürünüyorsum resmen aynı dediğiniz gibi cocuk top gibi ortaya toplanıyordu dr normal dedi

Back
X