2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Belirtisi olmayanlara ozellikle de bulantisi olmayanlara cok ozeniyorum maşallah diyim nazarim degmesin:KK66: progeston kullananlarda durum nasil acaba? Sanki benim bulantim ondan sonra iyice artti gibi
Banada doktor günde 2 defa kullan diye verdinama çok rahatsız oluyorum sarhoş gibi kafamı kaldıramıyorum resmen rahatsız oluyorsan kullanma dedş doktor.Birde lekelenmeler oluyorum sizde ara ara

Banada doktor günde 2 defa kullan diye verdinama çok rahatsız oluyorum sarhoş gibi kafamı kaldıramıyorum resmen rahatsız oluyorsan kullanma dedş doktor.Birde lekelenmeler oluyorum sizde ara ara
Canim lekelenmen varsa mutlakaaa kullanmalisin. Benim doktorum da dedi ki bas dönmesi çok olursa vajinal yolla al o zaman yanetki yapmaz. Ama ben onu yapmak istemedim içiyorum her ne kadar zor olsa da 3 ay sabretmemiz lazim

Belirtisi olmayanlara ozellikle de bulantisi olmayanlara cok ozeniyorum maşallah diyim nazarim degmesin:KK66: progeston kullananlarda durum nasil acaba? Sanki benim bulantim ondan sonra iyice artti gibi
Ben progestani Vajinal yoldan alıyorum. Normalde de hiç bulantı yok tabi şimdilik daha erkendir belki diyorum

Back
X