- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.161
Bende yok bulanti sadece şişlik oluyor.Goguslerimde sislik bile azaldiYok başlamadı canım ondan soruyorum ne zaman başlıyor vs diye inşallah hiç olmaz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yok bulanti sadece şişlik oluyor.Goguslerimde sislik bile azaldiYok başlamadı canım ondan soruyorum ne zaman başlıyor vs diye inşallah hiç olmaz![]()
Bende persembe ilk kez gidecegim doktorainsallah keseyi gorurum diyorum ama kalp atisi icin erken olcak sanirimDoktor bana perşembe gunu gel dedi kese icin. 5+5 olmus olcam. Acaba kalp atisi da duyulur mu ki? Bayram tatilini nasıl gecircem meraktan ki?
Evet kese görünür haftana göre kalp atısı icin tabi erken daha oluşmamistır bileBende persembe ilk kez gidecegim doktorainsallah keseyi gorurum diyorum ama kalp atisi icin erken olcak sanirim
Bende günde 1 progestan kullanıyorum ama bulantım yok cnmBelirtisi olmayanlara ozellikle de bulantisi olmayanlara cok ozeniyorum maşallah diyim nazarim degmesinprogeston kullananlarda durum nasil acaba? Sanki benim bulantim ondan sonra iyice artti gibi
Himm o zaman progestanla alakasi yok. Gunde 3 iciyordum cok rahatsiz olunca 2 ye düşürdümBende günde 1 progestan kullanıyorum ama bulantım yok cnm
Aslında bende şimdilik birşey yok fakat doktor önlem amaçlı verdi sana neden vermiştiHimm o zaman progestanla alakasi yok. Gunde 3 iciyordum cok rahatsiz olunca 2 ye düşürdüm
Banada doktor günde 2 defa kullan diye verdinama çok rahatsız oluyorum sarhoş gibi kafamı kaldıramıyorum resmen rahatsız oluyorsan kullanma dedş doktor.Birde lekelenmeler oluyorum sizde ara araBelirtisi olmayanlara ozellikle de bulantisi olmayanlara cok ozeniyorum maşallah diyim nazarim degmesinprogeston kullananlarda durum nasil acaba? Sanki benim bulantim ondan sonra iyice artti gibi
Progestan cok bas dönmesi ve uyku yapıyor canim işimizi iki kat zorlastiriyorBelirtisi olmayanlara ozellikle de bulantisi olmayanlara cok ozeniyorum maşallah diyim nazarim degmesinprogeston kullananlarda durum nasil acaba? Sanki benim bulantim ondan sonra iyice artti gibi
Canim lekelenmen varsa mutlakaaa kullanmalisin. Benim doktorum da dedi ki bas dönmesi çok olursa vajinal yolla al o zaman yanetki yapmaz. Ama ben onu yapmak istemedim içiyorum her ne kadar zor olsa da 3 ay sabretmemiz lazimBanada doktor günde 2 defa kullan diye verdinama çok rahatsız oluyorum sarhoş gibi kafamı kaldıramıyorum resmen rahatsız oluyorsan kullanma dedş doktor.Birde lekelenmeler oluyorum sizde ara ara
Haklısın canım dışarıya çıkıyormusun yoksa evdemisin dinleniyormusun.Canim lekelenmen varsa mutlakaaa kullanmalisin. Benim doktorum da dedi ki bas dönmesi çok olursa vajinal yolla al o zaman yanetki yapmaz. Ama ben onu yapmak istemedim içiyorum her ne kadar zor olsa da 3 ay sabretmemiz lazim
Ay kızlar çok fenayım yazamadım hiç grip olduk ailece boğazım burnum kulaklarım çok fena ilaçda alamıyorum off hamileyken en kötü şeylerden biri![]()
Çok sağol canım ya bayramdan önce iyi olsak yeterCok gecmus olsun canim. 2 hafta bogaz ve oksuruk cekmis biri olarak cok iyi anliyorum seni
Genelde istirahat ediyorum canim. Ama ev işlerimi yapiyorum ve doktorum günde yarim saat yürüyüş yap dedi. Sen yuruyor musunHaklısın canım dışarıya çıkıyormusun yoksa evdemisin dinleniyormusun.
Lekelenmem vardi o yuzden verdi canimAslında bende şimdilik birşey yok fakat doktor önlem amaçlı verdi sana neden vermişti
Ben progestani Vajinal yoldan alıyorum. Normalde de hiç bulantı yok tabi şimdilik daha erkendir belki diyorumBelirtisi olmayanlara ozellikle de bulantisi olmayanlara cok ozeniyorum maşallah diyim nazarim degmesinprogeston kullananlarda durum nasil acaba? Sanki benim bulantim ondan sonra iyice artti gibi
Haklısın kesinlikle kizimda bu kadar kötü olduğumu hatirlamiyorum. Cok zor geçiyorProgestan cok bas dönmesi ve uyku yapıyor canim işimizi iki kat zorlastiriyor
Cok gecmis olsun cnm Rabbim sifa versin bir an önceAy kızlar çok fenayım yazamadım hiç grip olduk ailece boğazım burnum kulaklarım çok fena ilaçda alamıyorum off hamileyken en kötü şeylerden biri![]()