- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #22.761
Ne guzel olmus ellerine saglik benim battaniye çok ögren olmus yoksa bende yapardım guzel gozukuyor iyi gunlerde kullansın bebisinHomely_angel kundaklar cok guzel canim baya uyguna gelmis Güle güle kullanirsiniz inşallah
Ben de battaniye ördum bebisime:)) el emegi biseyler yapmak isteyenlere fikir olsun tig şiş kullanmadan oruluyor yeni çıkmış sanirim bu ip
Eki Görüntüle 2060934
Ayyy cok tatli masallah canim ya eline saglik keske ben de yapabilsem yaaaaHomely_angel kundaklar cok guzel canim baya uyguna gelmis Güle güle kullanirsiniz inşallah
Ben de battaniye ördum bebisime:)) el emegi biseyler yapmak isteyenlere fikir olsun tig şiş kullanmadan oruluyor yeni çıkmış sanirim bu ip
Eki Görüntüle 2060934
İnşallah canim teşekkür ederim:)Ne guzel olmus ellerine saglik benim battaniye çok ögren olmus yoksa bende yapardım guzel gozukuyor iyi gunlerde kullansın bebisin
Sagol canim:) yaparsin sen de canim youtube dan videosunu izleyerek yaptim ben de mantigini anladiktam sonra cok kolayAyyy cok tatli masallah canim ya eline saglik keske ben de yapabilsem yaaaa
Aslında az yemedim cnm 1.30 saat sonra çikolata falan yedim tekrar ölçtüm 90 çıktı bu seferTokluk dusuk canim az mi yedin
Anladim canim dr una bi söyle bakalim ne diyecek cok düşük olmasi da iyi degil sanırım. onun da bi tedavisi vardir belkiAslında az yemedim cnm 1.30 saat sonra çikolata falan yedim tekrar ölçtüm 90 çıktı bu sefer
Homely_angel kundaklar cok guzel canim baya uyguna gelmis Güle güle kullanirsiniz inşallah
Eki Görüntüle 2060934
canım bebeğin doğumundan sonra bebeğine bes yaptır aylık 500 600 lira gibi bir ödeme yaparsanız hem bebeğin için çok güzel yatırım olur.Kızlar konu dışı olacak ama aklıma takılan danışmak istediğim bir durum var. İlgilenmeyenler kusura bakmasın şimdiden.
Benim eşim 2kardeş, bi görümcem var sadece. Babalarından kalan ortak bir mülkten gelirimiz var. Baba da hayatta bu arada yanlış anlaşılmasın, kayınvalidem rahmetli oldu sadece. Baba da görümcemle birlikte kalıyor çocukları okula filan götürüp getiriyor. Biz evlenmeden de beraberlerdi hep öyleymiş yani. Neyse konu şu; gelen ortak gelirden bizim ev kredimiz ödeniyor, görümcem ödüyor. Parayı her ay eşim alıp gidip ablasına veriyor. Görümcem içinden ihtiyacın olanı al dese de eşim bir alıyorsa iki almıyor. Bizim kredimiz ödenmesine rağmen hala alacağımız oluyor paradan. Bir de eşim babasının kredi kartını ödüyor her ay bin tl’ye yakın. Üstüne bir de babasının arabasını değiştirmiştik onun kredisini de sanırım ödüyor. Bunlar zaten bizim ev kredimizi bile aşıyor. Ablası paranı al biriktir çocuk olacak demesine rağmen almıyor. Bizim birikmiş bir paramız kesinlikle yok. Ben defalarca kenarda kötü gün için olsun desem de ikna edemiyorum. Sen ne kadar para istiyorsan söyle ben vereyim diyor. Yanlış anlaşılmasın eşim benden hiçbir şey sakınmaz. Hatta ben tasarruflu olalım modundayımdır. Diyeceğim o ki; şimdi rahatken geleceğimize yatırım yapmamız lazım diyorum anlatamıyorum. Başka nasıl buna ikna edebilirim, anlatabilirim???
Kız hemen internete girip video izledim zaten bu modeli anladim baya.. Videoyu komşu ablaya da attim bana yardım edecek daha tatlı soft bir maviden bu modeli yapacagim ben de insallah:)) maksat bebegime hatıra bir el emeğim olsunSagol canim:) yaparsin sen de canim youtube dan videosunu izleyerek yaptim ben de mantigini anladiktam sonra cok kolay
Ben de genelde uzun kollu aldim canim uzerine bir takim giydirip sonra da yelek giydirmeyi düşünüyorumKızlar kafama takılan bişey var. Uzun kollu alttan çıtçıtlı badi almışım hep. Bunu nasıl giydireceğim :))) üzerine birşey giydirince çok kat kat mı olur. Kısa kollu daha mı mantıklı?kafam allak bullak
Ben de düşünüp duruyorum hep uzun kollu almakla hata mı yaptım diye.. tecrübesizlik böyle bişeyBen de genelde uzun kollu aldim canim uzerine bir takim giydirip sonra da yelek giydirmeyi düşünüyorum
Bebeklerimiz kış bebegi olacagi icin ben 0-3 ayliklari uzun kollu aldim. Iki tane 3-6 ay uzun kollu aldim giderleri kısa kollu canim yaza denk gelecegi icin.Ben de düşünüp duruyorum hep uzun kollu almakla hata mı yaptım diye.. tecrübesizlik böyle bişey
Kızlar konu dışı olacak ama aklıma takılan danışmak istediğim bir durum var. İlgilenmeyenler kusura bakmasın şimdiden.
Benim eşim 2kardeş, bi görümcem var sadece. Babalarından kalan ortak bir mülkten gelirimiz var. Baba da hayatta bu arada yanlış anlaşılmasın, kayınvalidem rahmetli oldu sadece. Baba da görümcemle birlikte kalıyor çocukları okula filan götürüp getiriyor. Biz evlenmeden de beraberlerdi hep öyleymiş yani. Neyse konu şu; gelen ortak gelirden bizim ev kredimiz ödeniyor, görümcem ödüyor. Parayı her ay eşim alıp gidip ablasına veriyor. Görümcem içinden ihtiyacın olanı al dese de eşim bir alıyorsa iki almıyor. Bizim kredimiz ödenmesine rağmen hala alacağımız oluyor paradan. Bir de eşim babasının kredi kartını ödüyor her ay bin tl’ye yakın. Üstüne bir de babasının arabasını değiştirmiştik onun kredisini de sanırım ödüyor. Bunlar zaten bizim ev kredimizi bile aşıyor. Ablası paranı al biriktir çocuk olacak demesine rağmen almıyor. Bizim birikmiş bir paramız kesinlikle yok. Ben defalarca kenarda kötü gün için olsun desem de ikna edemiyorum. Sen ne kadar para istiyorsan söyle ben vereyim diyor. Yanlış anlaşılmasın eşim benden hiçbir şey sakınmaz. Hatta ben tasarruflu olalım modundayımdır. Diyeceğim o ki; şimdi rahatken geleceğimize yatırım yapmamız lazım diyorum anlatamıyorum. Başka nasıl buna ikna edebilirim, anlatabilirim???
Herkese selamlar :) amnisure testi yaptırdım bugün arkadaşlar, çok şükür bebeğin suyu değilmiş gelen. Ama dr akıntım çok diye fitil verdi. Herkes de iyidir inşallah :)
Ohh mis ellerinize saglık annecikler kolay gelsinKız hemen internete girip video izledim zaten bu modeli anladim baya.. Videoyu komşu ablaya da attim bana yardım edecek daha tatlı soft bir maviden bu modeli yapacagim ben de insallah:)) maksat bebegime hatıra bir el emeğim olsun
Canim gosteren olunca bunu da yaparsin tabi ama bunlar biraz daha zor benim yaptığıma göre. Benimki alize puffy diye bi ipten bi de onun videolarina bak 3 gunde bitirdim ben cok kolay olduKız hemen internete girip video izledim zaten bu modeli anladim baya.. Videoyu komşu ablaya da attim bana yardım edecek daha tatlı soft bir maviden bu modeli yapacagim ben de insallah:)) maksat bebegime hatıra bir el emeğim olsun
Canim zaten iki kat giydiririz badi ve uzerine bi kat daha soguk olursa da yelek giydirilir. Bence kat kat olmazKızlar kafama takılan bişey var. Uzun kollu alttan çıtçıtlı badi almışım hep. Bunu nasıl giydireceğim :))) üzerine birşey giydirince çok kat kat mı olur. Kısa kollu daha mı mantıklı?kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?