• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim berbat 24. Hafta +10 kilodayim. Doktorum cok kizdi, dikkat etmeye calisiyorum. Haftaya seker yuklemesi var kesin bisey cikacak
Masallah siskocuk seni :D kötü düşünme 30 kilo alip sağlıklı olanlar var :) ben de hep hamurisi yemek istiyorum bundan sonra gelsin kilolar:hamarat:

58 ile başladım şimdi 65 im boyum 155 :KK56:
minyon tiplisin o zaman normal bence:KK45: ben 68 kilo ile hamile kaldım boyum 175 13 kilo aldım ama görenler hiç kilo almamışsın sadece karnın var diyor boy olunca fazla belli olmuyor galiba:halay:önemli olan bebeğin normal kiloda ve sağlıklı olması çokta takmıyorum ben yaa içimden 1 can çıkacak kolaymı yani:KK70:

ilk bebekte kız veya erkek için belirleyici renkler mi seçilmeli sizce?pembe veya mavi gibi

minyon tiplisin o zaman normal bence:KK45: ben 68 kilo ile hamile kaldım boyum 175 13 kilo aldım ama görenler hiç kilo almamışsın sadece karnın var diyor boy olunca fazla belli olmuyor galiba:halay:önemli olan bebeğin normal kiloda ve sağlıklı olması çokta takmıyorum ben yaa içimden 1 can çıkacak kolaymı yani:KK70:

En imrendiğim şey uzun olunca hiç belli olmuyor gerçekten kısa olunca hemen yuvarlaklaşıyoruz :KK70:

Olabilir canım 1 hafta erken de gelebilir tabii :))

En imrendiğim şey uzun olunca hiç belli olmuyor gerçekten kısa olunca hemen yuvarlaklaşıyoruz :KK70:
ama bana hiç öyle gelmiyor sanki yusyuvarlakmışım gibi hissediyorum :skandal:

Kızlar göbişleriniz dik mi yukarda mı aşağıda mı merak ettim benim aşağıda göğsümün altı boş :confused:

Hamileyken hepimiz öyle hissediyor olabiliriz ben de bardak filan koymaya çalışıyorum göbeğime de daha o kıvama gelmemiş :KK70:
hahahahhaha tek deneyen ben değilmişim:halay: bende denedimde henüz olmuyor ama birgün olacak:KK31:

Hamileyken hepimiz öyle hissediyor olabiliriz ben de bardak filan koymaya çalışıyorum göbeğime de daha o kıvama gelmemiş :KK70:
bende sabırsızlıkla bekliyorum o bardak aşamasını :D aklıma sürekli himym daki sihirbazlık sahnesi geliyor :D:D çıksın çekeceğim bir poz koyacağım her yere :D:D

benimde içime sinmiyor ya ama internette çok daha uygun sanki belki de aynı markalar
ben hiç dışarıya bakmadığımdan emin olamadım canım fiyatları ve markaları konusunda açıkçası :KK22: baktıysan netten güvenilir markalardan alabilirsin tabiki:KK52:

Kızlar yazamıyorum ama takipteyim ben +6 olmuşum
3 ayda daha fazla alırmıyım acaba kızımda 30 kılo almış biri olarak bu kılo gayet iyi.
Birde hala benim hamile olduğumu anlamıyorlar kocaman göbeğim var halbuki
Birde bugün sabahtan beri kötüyüm elim kolum kalkmıyor sizler nasılsınız

Back
X