2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
75 mg lık yaptılar bana ilk once açlık kanlı verdim sonra ictim şekeri 1 saat sonra kan verdim. Sonra tekrar bekledim 1 saat verdim toplam 3 kere kan verdim yani
Açlık
1. Saat
2. Saat olarak canim ama her hastane farklı olabiliyor
Bende bugün aynen bu şekilde yaptırdım şeker yüklemesini. Ben de 6. Aya kadar hiç tatlı yemedim canım istemedi. Ama artık sürekli tatlı yemek istiyorum. Ailemde genetik olarak şeker hastalığı var. Ama bende çıkmadı. Sonuçlarım 86-124-130. Canı tatlı isteyenler çokta evham yapmayın

Boyum 1.70,doktorun kayıtlarına göre 64.5 işe başlamışım şimdi 72.5 kiloyum25.haftada +8 neyse ki ikiz benimkiler deyip avutuyorum kendimi
Oh sefamız olsun benim de tekiz ama +8 :rolleyes:
İçimden Bi obez çıktı resmen,Nasıl bir iştah,aklımda sürekli yemek hayalleri:KK72:engel olamıyorum kendime,kızım da tombik olsa bari ona da yarasa :anne:

Kızlar mide yanması yaşayanlar varmı benimki 2 gündür akşamları çok arttı nasıl geçerki bu

İştah konusu bu aralar herkeste aynı galiba :kk77:
Ben de karbonhidrat tüketimimi arttırdığımı fark ettim tartıya çıktıktan sonra :p Bugün itibaren azalttım ama tekrar :KK28:

Kızlar mide yanması yaşayanlar varmı benimki 2 gündür akşamları çok arttı nasıl geçerki bu
Benim yemek borumdan yukarı alev topu çıkıyordu resmen canim. Yatmadan once maden suyu icmek cok rahatlatti beni. Bir de internette okudum mide yanmasina taze salatalik yemek ya da elma yemek de çok fayda ediyormus

Bende genetik cok etkili diye dusunuyorum.47 kiloyla hamile kaldim zayif bir insanim 5 kilo aldim şuan ama şeker yuklemesinde sinirda cikti şekerim doktorum ne diyecek pazartesi merakla bekliyorum.Annem tip2 şeker hastasi kesinlikle bununla ilgili diye dusunuyorum
Muhtemelen sınırda oldugu için 75 mg lık isteyecek. Bencede bu genetikle ilgili birazda. 30 kilo alıp şeker cıkmayanlar var. Üstelik gayet sağlıksız beslenerek.

Sanki bazı zamanlar daha çok oluyor o yanmaysanız bi hafta oluyor sonra YÖK
Benim iki hafta önce vardı şimdi YÖK
AZ az beslen yağlı baharatlı yememeye çalış
İnşallah geçer çok fena bir yangın o

Back
X