2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
arkadaslar bugun grip sikayetim iyice artti once kadin dogumcuma goreniyim sonra dahilye ye gitmek amacimla dr gittim dr daha odasinin kapisunda niye geldin bir tavirla bakti bende siz bana carsamba gelin demistinix ancak ben cok grip oldum kontrol amcla geldim dedim drda bana degil dahiliye gideceksin bana gelmiceksin dedi bende siz bana kese olustu kalp atisi var mi yokmu ona gore ilac kullanmami etkiler mi dedim soyle gec bakalim gozukurmu gozukmrz mi deyip yattim kalp atisini duydum cok sukur ama dahileye gitt 6 haftalik oldugunu soylersin dedi anlayacaginiz ben bu dr hic memnun kalmadim yandaki dr cok met ediuorlar acaba onami gorunmsrn 3 hafta sonra bilemedim ben bi kere negatif isem bi daha pek duzelememm cok soguk ve suratsiz siz ne dusunurdunuz yandaki dr gorunsemmi bi akil verin kizlar

Doktorla ilişki çok önemli, memnun kalmadıysan hemen değiştir canım, psikolojini bile etkiler öyle meymenetsiz doktorlar.

Kızlar günaydınlar merhabalar:)))) 28 Şubat 2018 tahmini doğum tarihimle ben geldim:)
2 yıl sonunda ağlayarak geldimmmmmm sevinçle geldimmmmm:)

dün akşam sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim:) hcg değerim 83 çıktı:) şimdi napıcam:) hepimizin hayırlı olsun:)

Hoşgeldin, hayırlı olsun. Böyle uzun bekleyişlerden sonra bu haberi alanlara daha da çokseviniyorum.

Şimdi folik asite başlayacaksın. Yaklaşık 12 gün sonra da doktora gidip keseni göreceksin.

Kızlar günaydınlar merhabalar:)))) 28 Şubat 2018 tahmini doğum tarihimle ben geldim:)
2 yıl sonunda ağlayarak geldimmmmmm sevinçle geldimmmmm:)

dün akşam sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim:) hcg değerim 83 çıktı:) şimdi napıcam:) hepimizin hayırlı olsun:)

oooo hosgeldin :) Subati boylece tamamlamis mi olduk sayende :)

Kızlar yarın akşam gidicem bebegimi görmeye 7+2 olucaz inş kalbinide duyarız endişeliyim inş görür duyarım perşembe demişti perşembe kaynımın düğünü var gidemiyecegim gündüzde kuaför felan çarşamba akşamı inş duyulur.
Kızımda 6+6 da görüp duymuştum.
Yeni gelen hamişler hoşgeldiniz allahım hepimize tamamını erdirir inş ;)
Bugün kontrolü olanlar paylaşın neler oldu ;)

arkadaslar bugun grip sikayetim iyice artti once kadin dogumcuma goreniyim sonra dahilye ye gitmek amacimla dr gittim dr daha odasinin kapisunda niye geldin bir tavirla bakti bende siz bana carsamba gelin demistinix ancak ben cok grip oldum kontrol amcla geldim dedim drda bana degil dahiliye gideceksin bana gelmiceksin dedi bende siz bana kese olustu kalp atisi var mi yokmu ona gore ilac kullanmami etkiler mi dedim soyle gec bakalim gozukurmu gozukmrz mi deyip yattim kalp atisini duydum cok sukur ama dahileye gitt 6 haftalik oldugunu soylersin dedi anlayacaginiz ben bu dr hic memnun kalmadim yandaki dr cok met ediuorlar acaba onami gorunmsrn 3 hafta sonra bilemedim ben bi kere negatif isem bi daha pek duzelememm cok soguk ve suratsiz siz ne dusunurdunuz yandaki dr gorunsemmi bi akil verin kizlar
Kesinlikle doktoru değistırmeni tavsiye ederim. Böyle bir doktorla bu yol zorlu olabilir senin icin. Çünkü 12 haftadan sonra doktor aslında moral için oluyor. Sadece ultrasonda bakıyor ve konuşuyor. Ben bazen 10 gün arayla gidiyordum 1 kez bu tepkiyi almadım. Tabiki ilgilenecek. Ayrıca ne hastalığın olursa olsun kadin doğuma öncelikli giderek doğru yapmışsın.

Kızlar yarın akşam gidicem bebegimi görmeye 7+2 olucaz inş kalbinide duyarız endişeliyim inş görür duyarım perşembe demişti perşembe kaynımın düğünü var gidemiyecegim gündüzde kuaför felan çarşamba akşamı inş duyulur.
Kızımda 6+6 da görüp duymuştum.
Yeni gelen hamişler hoşgeldiniz allahım hepimize tamamını erdirir inş :KK66:
Bugün kontrolü olanlar paylaşın neler oldu :KK66:
Ay yarın rahat rahat görürsün kalbini. Bide 9 10 hafta civarı eli kolu oynamaya başlıyor ya acayip heyecan yapıyorum o zmaanlar hep göresim geliyor;)

Ay yarın rahat rahat görürsün kalbini. Bide 9 10 hafta civarı eli kolu oynamaya başlıyor ya acayip heyecan yapıyorum o zmaanlar hep göresim geliyor:KK66:
İnşallah canım benim anne pskolojisi umarım iyidir içerde kalbini ve melegimizi görürüz orda :) yarın olmaz bana şimdi :D ay evet kızımda 10 haftalık videosu var baktımda cok sevimli hareket ediyormuşta bıdık =)

Ay yarın rahat rahat görürsün kalbini. Bide 9 10 hafta civarı eli kolu oynamaya başlıyor ya acayip heyecan yapıyorum o zmaanlar hep göresim geliyor:KK66:

Burda aylik kontrole cagiriyorlar. benim bir sonraki kontrolum 11. haftada olacak :) ben hic hatirlamiyorum kizimda kacinci haftada nasildi diye. Sadece 16. haftada mi ne cinsiyetini ogrenmistik galiba :)

Back
X