Kızlar merhaba size yazamadım bugün dün is yerinde kalça agrisindan geberdim sonra 3 kere belime bi sancı girdi gözüm yasardi ağlayacaktım gözlerimden fışkırdı acı şefim git doktora dedi asistanı aradım gelin nts bakalım dedi
Cuma kontrol vardı dün olmuş olduk gittik 20 dk nts girdim oraya gittiğimde belden yuruyemiyordum bile nts koltuğu da böyle rahat yatik sallanan koltuklar gibi ay orda 20 dk dinlenince bende agri falan kalmadı tabi

kalp atisi sesi zayıf geliyor dedi hemşire açmısin güçsüz dedi kalp atisi açım dedim
Biskremle kakolu sut getirdi ben onları hemen yedim bizimki canlandı sancı kısmı en fazla 30 40 oldu saniyelik
Neyse doktorun yanına geçtik ultrason bozulmuş şansımıza format gerekmiş küçük bi ultrason cihazı varmış ben göreceğim siz göremez seçemezsiniz her işimizi görür ama eski cumaya yöne gelin görürsünüz bebisi dedi
Bizim kız tosun olmuş

2600-2800 gr arasi dedi suyunuz iyi süper dedi açıklık Yok dedi bası asagida imiş donmemis cuma bi acı olunca bizim kız ahanda dönüyor demiştim meğer yanlış alarmmış
Kafa önde yine 38. Haftayı gösterdi ben 35 deydim yine öne geçmiş gelişimi 1 hafta ileride 36 çıktı bu oranı kafa yükseltiyor dedi
Erken gelme durumu yok dedi
Sancınız çıkmamış nts gayet iyi artık bebegin ağırlık arttıkça bele vurur dedk ha sürekli ayakta kalmışsın ha sürekli sandalye de oturmussun o yüzden yat dinlen artık gitme dedi
Eşim zaten gitme gitme diyip duruyordu yılbaşından sonra bende gerçekten dün artık gitmiyorum ya kendime niye eziyet ediyorum dedim
Rapor alalım dedik hocamız da kadın dogum harici alın ki raporu uzattık yansımasın bsyler cakilmasin dedi
Zaten haftaya sondu artık gitmiyorum bugün dinlendim hiç belim ağrımadı valla psikojim bile düzeldi kendime boşu boşuna yüklenmişim dinlenmek cok iyi geldi
Bizden haberler böyle kızlar :)