2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Maşallah boyuna posuna:) bizim doktor izindeymiş oturtabilirsiniz der diye düşünüyorum yine dikkate devam demek

Ben 26 dereceyi gorunce zibina indirdim giysiyi. Bazen bacaklari soguyo sort giydiriyorum. Onun disindada cereyanda birakmayacak sekilde camlar acik oluyor

Maşallah canım özellikle boyu çok iyi

Doktor herşeyden olabilir dedi, deli gibi kaşınıyordu bir de bizim
Diğer günler fark olarak acı yemiştim
Bize 2 türlü krem verdi de kurtulduk
Yoksa 2 kez hazırlanıp hastaneye gidiyorduk.
Kasıntı kötü tabi canım bebis için yavrum Kıyamam sudocrem gecirdi bizimkini oyle surdum pisik gibi bisey olmus o zaman sanirim.size hangi kremleri verdi doktor canım

vallahi canım surdum sodocrem geçirdi. Ben mecbur kalmadikca sudocrem ve desitini kullanmıyordum poposuna bile bepanthol daha temiz geliyordu ama görünce korktum bepanthol gecirmeyince araştırmadan sÜrdüm gecirdi ama

Kızlar bu saatlerde genelde emip emip biryerden sonra çok yutamıyor bitiyor sanki süt bir ona bir ona değiştiyorum habire.
Sizlerde de oluyormu gün sonuna doğru?
Benim dd emzirdigim zamanlarda aksamuzeri azalıyordu sütüm.

önce doktor utangac dedin sandım. Duymamistim öyle bi sendrom o zaman en iyisi doktorun verdiği tarihi beklemek tabi aynı anda yapilir...erken sünnet rahat oluyor biz oğlumu 1 yaşında narkoz alarak sunnet ettirdik ameliyathaneye gidisi fln cok zor oldu.çabuk iyileşti ama yine de pişman olduk daha erken yaptirmadigimiza.ne kadar erken o kadar iyi...Bu arada yanlizken yaptırma canım esin de olsun operasyon sonuçta. .

Daha bana öyle diyen denk gelmedi türlü çeşitleri var bu etraf denen olgunun

Ben 26 dereceyi gorunce zibina indirdim giysiyi. Bazen bacaklari soguyo sort giydiriyorum. Onun disindada cereyanda birakmayacak sekilde camlar acik oluyor
Sanirim ben fazla gidiyorum hiç altına bişeysiz bacakları çıplak durdurmadim.nasıl alisırsa öyle gider biliyorum ama işte gel anlat

Yok canım utangaç testis (inmemiş testis) aynı şeymiş. Bursa'daki çocuk doktoru ameliyatla indirilir dedi. Şimdi annemlerin yanındayım başka bir çocuk doktoru gordu. Ne ameliyatı diyor. Beklenir kendiliğinden inmesi diyor. Hadi inmedi iğnesi varmış onu yaparız yine de inmezse ameliyat olur diyor. Yani biri hanya biri Konya deliricem.

Canım aynıyız sadece uyurken iyiyiz onun dışında hep mızmız ağlamasa da kumrular gibii ııı ıhh diyip duruyo kucak istiyo sürekli salyalar sel oldu heralde diş belirtileridir
Disin agrisi gun boyu aglatirmiya.gorunurde bisey de yok.oturmusum ne hastaligi olabilir diye dusunuyorum butun gun.

Maşallah fıstığa boyuna posuna. Fazla uzamasın yahu. Oğlum yanında kısa kalır sonra :)

Benim oğlum da 9gibi yatıyor sabah 6da ayakta resmen mutluluklar gülücükler havada uçuşuyor ben de uyku sersemiyim o saatte ama o çok enerji ne yaparsan yapayım geri uyumuyo 8 9a kadar

Aynen canım Allah sabır versin. Ben de günde iki kere sagiyorum. Yarin gücü bırakıp aksama kadar sık sık sagacagim bakalim faydasi olacak mi bir de tekrar incir kaynatacagim birazdan

Tamam canim yarin işim süt insallah. Hem eczaneden solgar alayim hem incir kaynatip iceyim hem sık sık sagayim bakalim. Vicdanen de mutlu olmak istiyorum en azindan cocuguma 6 ay süt verdim diyeyim. Hala ped kullaniyordum birden kesildi sutum. Keşke keşke emse 2 yaşına kadar severek emzirirdim. Ama o emmedikce ben de hevesim kırıldı sagmayi da azalttim işte. Sonunda süt de gitti

Evet malesef su içme alıskanligim da yok hiç. Solgar alacagim yarın ins.

Bebegim benden emse o sevincle 10 lt su da icerdim her de yapardim ama emmiyor işte. Belki ağzına bol gelse tekrar emer.. Yeniden kendimi toplayip var gücümle mücadele edecegim artmasi için. İnsallah cabalarimin karsiligini alırım canım ya hepiniz çok destek oluyorsunuz kızlar sagolun valla...

Masallah efsuş a:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…