• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ada çayimi normal çay dimi? Nerden bulabilirim bahatcilarda varmi canm
var var migroslarda bile var. sallama çay al salla ılıkken gargara yap. ama dediğim gibi hamilelikte bitki çayı tavsiye edilmiyor o yüzden içme sadece gargara yap.

valla görmemişin bi hamileliği olmuş hesabıyım ben. göbek çıksın diye bekliyorum çıkmıyor meret. düğünde dış çekimimizi yapan bir fotoğrafçı arkadaşımız var. bekliyor göbek çıksın diye. değişik değişik hamilelik göbek stickerları aldım. yapıştırıp yapıştıruıp çekeceğim resimlerini :)

ayrıca sonrası yani doğum sonrası içinde planlarım var. gelinliğimi diken tasarımcı kızım olursa gelinliğimin oğlum olursa eşimin damatlığının aynısını dikecek bize. sonrada onun çekimini yapacağızz. baby showerdır mevlüttür hepsi için sabırsızlanıyorum :) isteyen görgüsüzlük desin isteyen isteyen günah :KK70: hiç umurumda değil :)
kısaca diyorum şu aralar carpediem:= gününü gün et. anı yaşa
o bu şu nedir diye bakma

Benim ilk gebelikteki aşırı stresimin bebeğe yansıdiğina inanıyorum ben. Yok cinsiyet yok kanama hastaneler sik ultrason. Bunda elimden geldiğinde sakinim o yüzden.

Evet bence de hüzne kadar rahatsak onlarda o kadar rahat sanki.

Bnmde bademcigim biraz rahatsz ediyo buniki gundur bnde ondan korktum kapattim

Klima bildiğim hava üflüyo, zarar verecek tek şey sıcaklık ayarını doğru yapamamak. Eğer sürekli 18 derecede açarsan çarpar. Ben 23 te düşük devirde açıyorum, içerisi istediğim sıcaklığa gelince de nem alma moduna geçiriyorum. İçerisi buz gibi olmuyor, tüm gece de açık bizde.

merhabalar şubat annesi olarak ben geldim aranızda ankaradayım arkadaşlar

Klima bildiğim hava üflüyo, zarar verecek tek şey sıcaklık ayarını doğru yapamamak. Eğer sürekli 18 derecede açarsan çarpar. Ben 23 te düşük devirde açıyorum, içerisi istediğim sıcaklığa gelince de nem alma moduna geçiriyorum. İçerisi buz gibi olmuyor, tüm gece de açık bizde.
Bnde 26 derecede tütüyorum ama ne biliyim bugun bi anda aklima geldi korktum kapattim :)))

Tecrübeler için teşekkürler canım, aslında bende kakao yağı var hem de en doğalından. Küba dan kakao tarlAlarından geçerken köylülerden almıştım. Denerim onu da.
Pantolon konusu benim için sıkıntı, dün baktım da boyları bana çok kısa :)
Benim boy 170 olunca bana tam oluyor canım 180 di dimi senin o biraz zor işte ama defacto ya da baktın mı belki uzundur oradakiler

Ya arası baya uzunmuş ayda 1 çağırıyorlar ya normalde.

Canım okuyunca çok üzüldüm. Allah sabır versin size inşallah. Dua edin bol bol kötü düşünme inşallah belki kafa büyüklüğü normaldir doktorlar en kötüsüne yoğunlaşır hep. İnşallah iyi çıkar sonuçların.
Ikiliyi yaptirmadigim icin daha cagirip bakacagi bisey yokmus canim. Bir problem olmadikca bekleyelim ayrintiliya bakalim dedi. Hastalarında hersey yolundaysa cok fazla cagirmiyormus ara haftalarda canim. Ilk haftalar ve son haftalar agirlik verip ara haftalarda biraz zaman gecmesini tercih ediyormus

Ikiliyi yaptirmadigim icin daha cagirip bakacagi bisey yokmus canim. Bir problem olmadikca bekleyelim ayrintiliya bakalim dedi. Hastalarında hersey yolundaysa cok fazla cagirmiyormus ara haftalarda canim. Ilk haftalar ve son haftalar agirlik verip ara haftalarda biraz zaman gecmesini tercih ediyormus
Dört lü testi yaptırıcak mısın canım. Benim doktorum iki hafta sonra gel 4 lü yapalım dedi

Benim boy 170 olunca bana tam oluyor canım 180 di dimi senin o biraz zor işte ama defacto ya da baktın mı belki uzundur oradakiler

177 boyum ama normalde de pantolon her markadan alamam zaten. Ben taytla devam edeceğim havalar soğuduğunda.

Back
X