• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gümaydın kızlar sanırım çogumuz dduyyguallaştık hamilelikten ah bu hormonlar

Kızlar günaydın
Farenjit oldum malesef 3 gündür iyileşemedim
Burun akıntısı kulak ağrısı boğaz ağrısı beni mahfetti
Dün gece boğazım için tuzlu su ile gargara yapayım dedim istifar ettim. Hiç iyileşemicekmişim gibi geliyor
Ballı ılık su ve süt içiyorum ama fayda göremedim
Kara biber tarçınlı karışımı da midem kabul etmedi
Napsam bilemedim
Cok gecmis olsun canm dikkat et kendine

limon zerdeçallı sıcak su bana iyi geldi bende kronik franjit var her kış yaz başı geberiyorum en son olarak iğde suyu çok iyi geldi iğdeyi kaynattım suyunu içtim sonra posasını yedim doktorunuza bi danışın bsy olmaz derse tüketin iyi gelir inş.
Tamam canım deneyim iğde vardı evde iyi gelir inşallah
Akşam dr a gideceğim belki vitaminli serum takarlar o biraz kendime getirir
Çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim canım elimden geleni yapıyorum ama ilaç almadan iyileşme süreci çok uzuyor
Eger şiddetliyse doktorunla konus canm cunku ilacin bebege zarari bar diyoruz ama enfeksyonun zarari daha coktur en azinda B grubu ilac yazsa belki gecer

Eger şiddetliyse doktorunla konus canm cunku ilacin bebege zarari bar diyoruz ama enfeksyonun zarari daha coktur en azinda B grubu ilac yazsa belki gecer
Doğru söylüyorsun canım
Devlet hastanesine gittiğim için randevum pazartesi günü ozamana çok var doktoruma şuan soramıyorum
En iyisi acile gitmek bakalıö ne diyecek doktor

Anladım canım tabi kişiye göre değişiyordur.benim de göğüslerim bazen çok sert bazen iniyor,kaşınıyor. Akıntım da devam ediyor
Akinti var ama aşırı degil akinti olmasi normalmis bide goguslerim oyle bi kasiniyorku kimse kasima catlicak diyo zor dayanıyorum :eek:

Back
X