- Emoji Skoru
- 1.665
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #10.801
Biliyorum ama oremiyorum antalya çok sıcaaaakKizlarrrr aranizda örgü yapmayi bilen varmi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum ama oremiyorum antalya çok sıcaaaakKizlarrrr aranizda örgü yapmayi bilen varmi
![]()
Amin insallah allah hepimizin yar ve yardımcısi olsun benide kalça ağrısı bitiriyoGeçen gün benmde migrenim tuttu günde 4 tane parol içebilirsin dedi Dr bi tane içtim hiç bi işe yaramadı 1 saat sonra tekrar içtim azaldı ama 2 gün devam etti malesef
Hamilelik zor is sağlıkla atlatalım şu günleri inşallah
Ben kızıma hamileyken yelek ormustum ama annem sinir krizine girmişti yanlış oldu düzelt demendenKizlarrrr aranizda örgü yapmayi bilen varmi
![]()
Şimdiye kadar olmadıysa doritos tan olmuştur bence genelde bulantı lar 8 haftada başlayıp 12 de azalmaya başlıyorKızlar hepinize günaydın ya ben dün koca bir paket doritos yedim cok canım istedi biliyorum yararlı bişey değil yoğurtla yemiştim ama gece kus kus içim dışıma çıktı neredeyse gece mantı yemiştim onu da cıkardım hep gırtlağım yara oldu resmen sizce hamilelik bulantısı mı bu yoksa doritos benim midemi mi bozdu![]()
A keske yakin os ydi canm yaBiliyorum ama oremiyorum antalya çok sıcaaaak
Orgu batt niyesi var cok hisuma gitti onu ordrtmek icin kimse bulamıyorum bide ogrenmek istiyorum canm yaBen kızıma hamileyken yelek ormustum ama annem sinir krizine girmişti yanlış oldu düzelt demenden
Keske burda bide benim bi tanıdıgım var el orgusu yapıp satıyo oda süper yapar valla bu arada bizim dogumumuz aynı gun mu gozukuyoA keske yakin os ydi canm ya
Canm nerdesn geldnmi drdanTeşekkür ederim canım amin :))
Evet ayni gun gozukuyo ayni gidiyoruz canm :))))Keske burda bide benim bi tanıdıgım var el orgusu yapıp satıyo oda süper yapar valla bu arada bizim dogumumuz aynı gun mu gozukuyo
İnternet uzerinden satiş yapanlar varmi acaba ya bulmam lazim bak canm bundan istiyorumKeske burda bide benim bi tanıdıgım var el orgusu yapıp satıyo oda süper yapar valla bu arada bizim dogumumuz aynı gun mu gozukuyo
Aaa pek guzelmis ama bence internetten yapıp satan bulabilirsin arastır benceEki Görüntüle 2032259
İnternet uzerinden satiş yapanlar varmi acaba ya bulmam lazim bak canm bundan istiyorum
Vaselinin zarari yok diye biliyorum ama sıvısıi hiç duymadım yanıltmak istememGünaydın kızlarçatlaklar için sıvı vaselin kullansam olur mu içerik olarak bi zararı varmı Biliyormusunuz Karnım kaşınma ya başladı
![]()
Amin canim her gün farklı bir stres kaynağı cikiyor meydana insallah atlatacagiz bu günleriGeçen gün benmde migrenim tuttu günde 4 tane parol içebilirsin dedi Dr bi tane içtim hiç bi işe yaramadı 1 saat sonra tekrar içtim azaldı ama 2 gün devam etti malesef
Hamilelik zor is sağlıkla atlatalım şu günleri inşallah
İnşallah bulurum canm hmn hmn bir aydr ariyorumAaa pek guzelmis ama bence internetten yapıp satan bulabilirsin arastır bence
Sivi olur ama normal kavanozdaki kati vazelin zararli olabilir onu kullanma benceGünaydın kızlarçatlaklar için sıvı vaselin kullansam olur mu içerik olarak bi zararı varmı Biliyormusunuz Karnım kaşınma ya başladı
![]()
Yaaaa cok guzel ben de el orgusu battaniye yelek patik istiyorum. Benim yengem yapiyo sagolsun , bebek ipi olmasina dikkat etmek gerekiyormus sanirim.Eki Görüntüle 2032259
İnternet uzerinden satiş yapanlar varmi acaba ya bulmam lazim bak canm bundan istiyorum
Ay keske bizimkilerde yapabilselerdi ya yapabilicek kimse bulamiyorum ya canm yengen nerde oturuyo :)))Yaaaa cok guzel ben de el orgusu battaniye yelek patik istiyorum. Benim yengem yapiyo sagolsun , bebek ipi olmasina dikkat etmek gerekiyormus sanirim.
Ben hamile kaldım başladı cnm önceden diş ağrısı nedir bilmezdim şuan 3 dişimda sıkıntı var dışları tertemiz ama içi çürük sanırım ağrıyor... kırılan dişin üstü beyaz altı siyah çürümüş.. ama ben dişimi her fırçaladığımda daha bitiremeden bulantı geliyor o masada ne yaparım bilemiyorum