- Emoji Skoru
- 2.420
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #10.861
Valla cok iyi olur canm yayardımcı olayım istersen, örüp kargoya veriyor çünkü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla cok iyi olur canm yayardımcı olayım istersen, örüp kargoya veriyor çünkü.
Hayırlı haberlerle gel inşaallah canımKizlar iki gundur şiddetli bel agrim vardi drmi aradim hmn gel dedi dua edin ne olur
allahin izniyle bisi yoktur cnmKizlar iki gundur şiddetli bel agrim vardi drmi aradim hmn gel dedi dua edin ne olur
Onlara da sür canım o zaman oralarda çatlayabilirmişYok canim göğüslerim cok kasiniyor
Hadi bakalım dakikalar kaldı senin yerine bende heyecan yaptım12-13 hafta diye hatırlıyorum canım o zaman belli olmuştu oğlum , ama kız demek için de erken sanki bilemedim ki erkek de olabilir ya bence
guzrl hberler olsun ins cnm bak bebis iyice buyumusturİdrar testide istiycem zaten sanki hafif yanmada var :/ suyu az içiyorum ondan sanırım baktırıcam 3 hafta oldu son muayneden sonra gideyim göreyim bebegimi
ya demin dedimki beni şimdi homely_angel yazar rahatlatır o biliyordur:)
dün bir panik oldum bebeğe gidiyormudur acaba diye oksijen ben çok sıkısınca.
demek normal bunuda düşünmeden geçiyorum daha rahat olursam geçer.
Allah razi olsun canm bn ciktim Allaha şükür bi sknti yokmusHayırlı haberlerle gel inşaallah canım![]()
Cok saol canm cok sukur bsy yokmus gene bnm korkularimdanmisallahin izniyle bisi yoktur cnm
Valla cok iyi olur canm ya
çok sağol canım tekrar bende artık rahatlamaya çalışıcam.rahatlatabildiysem ne mutlu
hiç heyecan yapma canım, bebekler normalde içerde rahatlar ama biz stres yaparsak artık hissediyorlar.
ben merak ettiğim bişi olunca bilimsel açıdan araştırıyorum, öyle rahatlıyorum.
sizlere yazarken de ona göre yazıyorum.
Hamilelik takvimine bakın ne yazıyor kızlar![]()
Ahahah iyiydi bucinsiyet mi? aman canım % 50 erkek![]()

Cok saol canm cok sukur bsy yokmus gene bnm korkularimdanmis
Canm aynisinden iplerinide kendisi alsin fiyati soylerse iyi olurtamam bugün sorup haber veriyim sana. bu modeli istiyorsun aynen değil mi? bir de iplerini de kendisi mi alsın, sen renkleri seçip göndermek mi istersin.
Doktorumda aynisini soyledi cok sorunlu annesin sen dedi cok tatlisti yavrum yaaaa Allaha sukur bundan sonra hic stres yapicam canm:)))sana kızacağım artık, tabi şaka yollu. canım kendini strese sokup geriyorsun, kasların kasılıp ağrıya sebep oluyor belki de.
relax, sakin, kafanı rahat tuuuut.

Ay hadi hayırlı haberlerle gel. Cinsiyet ögrenmiş miydin?2de ranrevum var karnıma ağrılar girdi![]()