- Emoji Skoru
- 560
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #11.141
gunaydin cnmgünaydın hanımlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin cnmgünaydın hanımlar.

Benim ki de daha tahmin etmişti canım kesinleşmedi yani ve 23 ünde gel dedi daha çok var o zamana kadar beklemeyecegiz sanırım eşim sabretmiyorbir ben kaldım cinsiyet öğrenemeyendeğmen benim gamlı yasslı gönnlümeeeeee
![]()
benimki de çok rahat valla ne kaldı şura öğrencez işte diyor.Benim ki de daha tahmin etmişti canım kesinleşmedi yani ve 23 ünde gel dedi daha çok var o zamana kadar beklemeyecegiz sanırım eşim sabretmiyor

Biz ne güne duruyoruz bende öğrenemedim dahabir ben kaldım cinsiyet öğrenemeyendeğmen benim gamlı yasslı gönnlümeeeeee
![]()
kaderdaşım benimBiz ne güne duruyoruz bende öğrenemedim daha![]()
Benimkide kesinleşmedi tahmin etti ayın 23ünde giderim büyük ihtimal kesinleşirkaderdaşım benim![]()
3 ü 1 arada olduk o zaman :)Benimkide kesinleşmedi tahmin etti ayın 23ünde giderim büyük ihtimal kesinleşir
Bende tahmin var enazından kızım diye seviyorum3 ü 1 arada olduk o zaman :)
Benim doktor kontrolü de bayramdan sonra kaderdaşım :) sanırım en son ben öğreneceğim nasıl sabrederim ben yakaderdaşım benim![]()

Bende tahmin var enazından kızım diye seviyorum![]()
ben en azından 25 inde öğreneceğim. nasipse tabi :)Benim doktor kontrolü de bayramdan sonra kaderdaşım :) sanırım en son ben öğreneceğim nasıl sabrederim ben ya![]()
Kızlar çoğaldıkça, sanki benim de kız olacak gibi geliyor, benimde 23 ağustosss
Sagol cnm hepimiz saglıkla alalım kıcagımıza inşPOWERHACK hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucagına almak nasip olsun insallah
Bende varım 21 inde ögreneceğim bende varımbende o da yok. tam bir muamma
ben en azından 25 inde öğreneceğim. nasipse tabi :)
Sagol cnm teşekkür ederim inş hrpimiz saglıkla dogururuzPOWERHACK gözüm aydın canım sağlıkla doğurmana olsun darısı
benimki de çok rahat valla ne kaldı şura öğrencez işte diyor.![]()