2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bana lastiklerinde bişi gösterdi canım, e-bebeğin sitesinde de aralarında 100 tl vardı sanki. Yine bakarım bi.

Cybex mi almayı planladın araba koltuğunu?
evet cybex sirona da karar kıldım. britax romer ile arasında kalmıştım. gerçi hala ikisi arasında fikir değiştirebilirim. satıcı arkadaş yeni üretimlerde haber verecek ona göre tekrar görüşeceğiz. zaten ikisininde siparişi veriliyormuş.

kahveci34 kahveci34 maxi coside listemdeydi. o da adac testini geçen ürünlerden. fiyat olarak biraz daha uygun.

Ben Ankaradayim bende temizlikci ariyorum.Birini buldum yarimgun 75e geliyodu ama hem begenmedim hemde cam leylegimi kirdi cok aceleci davrandi sinir oldum.Arkadaslara soruyorum temizlikcilerde semt begeniyo evine yakina gidiyor.
Bende hissediyorum oğlumu 14.haftadan beri ama dun ilk kez tekme hissettim hatta karnimdan gordum bende zayifim ama yoksa 20.haftadan sonra dedi doktor
@gsm_lee fbtl fbtl

Araba koltuğum römer 360 derece dönenlerden çok faydasını gördüm bebeği koyarlen arabaya eğilip sırtınızı belinizi eğip bükmüyorsunuz
İlk 1 yıl arkaya dönük olması güvenlik testlerinde önerilmişti ve yolculuklatda mama yedireceksem kendime cevirip yediriyorum çok rahatlık
Almak için erken belki ama alacaklara fikir olabilir

Bir gün topiğimizi biri devralsa artık dedim, ertesi sabah bir baktım tipik başı olmuşum :) yöneticiler alıştı benim sayfa yönetmeme galiba :) bir de şansıma hep iyi insanlarla dolu oldu topiklerim. Öyle kavga, gerginlik yaşamadım :)

Canım ben multivitamin olarak previt positive kullanıyorum. İçinde dediğin gibi folik asite kadar her şey var. Kalsiyum da var. Ama magnezyum yok.
Bir de demir olarak ferrum form kullanıyorum, bunu özellikle sordum. Demir eksikliği ciddi sorunmuş, sonuna kadar devam dedi doktorum.
Yanlış bilmiyorsam erken haftalarda kasılma şikayeti yoksa magnezyum daha sonra başlanıyor.

Arkadaşına yazılanlar farklı geldi bana, bunu devletteki bir doktor filan mı yazmış?
Yok özel hastane.elinde imom balık yağı var.yarın da yurt dışına evine gidecek.en iyisi imom a devam etsin oraya gidince de kendi dr a sorsun.
Çatlak için de yağ düşünüyor zeytin yağı veya Hindistan cevizi yağı öneriliyor sanırım
Kasılma şikayeti bildiğim yok

benimde var bakalım gösterecek mi bizimki kendini
göremedim ama %51 kız diyim adapte etme kendini dedi doktor
içimden hala erkek geçiyor ki erkek çocuklarını hep yaramaz bulurdum ama gebe kaldıgımdan berı bı erkek cocugu düşkünlüğü olustu anlatamam
kıyafet vs hep erkek bakıyorum erkek cocuk vıdeoları ızlıyorumusum genelde eşim dedi
hayırlısı olsun tabi de içimde ki bu heves boşa değildir umarım yarın görecez :)
ayy hadi hayırlısı canım rabbim gönlünden geceni nasip etsin haber ver bizede :)

Veson Veson canim 2 gün once kontrolumde en üstteki ilaci verdi doktorum bana.bir ay once soylemisti zaten multivitamin vermeyecegini calsiyum ve kan hapi verecegini.benim kasigimda agri ve kasilmalar vardi onun icin magnezyum yazacak misiniz dedim yok bunun icinde zaten var gerekirse ekstradan yazariz dedi.bu ilaci devlet karsilamiyor.
Ilk hamileligimde calsiyumun suya atilanini vermisti doktor icememistim bu cok iyi.
Size de yazacaktim kizlar kasilmalarim ve agrilarim gecti ictigimden beri.

Veson Veson canim 2 gün once kontrolumde en üstteki ilaci verdi doktorum bana.bir ay once soylemisti zaten multivitamin vermeyecegini calsiyum ve kan hapi verecegini.benim kasigimda agri ve kasilmalar vardi onun icin magnezyum yazacak misiniz dedim yok bunun icinde zaten var gerekirse ekstradan yazariz dedi.bu ilaci devlet karsilamiyor.
Ilk hamileligimde calsiyumun suya atilanini vermisti doktor icememistim bu cok iyi.
Size de yazacaktim kizlar kasilmalarim ve agrilarim gecti ictigimden beri.
Evet genellikle kasılma ya da kramp varsayazılıyormuş.öyle bir şikayeti Yok şimdilik bilemedim

Araba koltuğum römer 360 derece dönenlerden çok faydasını gördüm bebeği koyarlen arabaya eğilip sırtınızı belinizi eğip bükmüyorsunuz
İlk 1 yıl arkaya dönük olması güvenlik testlerinde önerilmişti ve yolculuklatda mama yedireceksem kendime cevirip yediriyorum çok rahatlık
Almak için erken belki ama alacaklara fikir olabilir

Bak yine önemli bilgiler geldi, özellikle arabaya koyma ve kendine çevirme çok yararlıdır eminim. Bunu Doğumdan sonra da alsak olur diyorum ben ama, çünkü ilk başka ana kucağı ile arabaya oturacakmış ya.

Yok özel hastane.elinde imom balık yağı var.yarın da yurt dışına evine gidecek.en iyisi imom a devam etsin oraya gidince de kendi dr a sorsun.
Çatlak için de yağ düşünüyor zeytin yağı veya Hindistan cevizi yağı öneriliyor sanırım
Kasılma şikayeti bildiğim yok

Bence de kendi doktoruna göre hareket etsin, yoksa kafası karışır iyice.

İlk 6 ay onu kullanıyor da sonra normal oto koltuğuna geçiliyor canım. Kiloya öğretmiş onlar. Hatta Türkiye de yokmuş ama Amerika'da ki ana kucakları daha büyükmüş ve daha uzun süre kullandı arkadaşım. Maxi cosi almış ama aldığının aynısı yok burada, cidden daha küçükler buradakiler. Herhalde onların bebekler daha iri diye :)
Evet benim kullandığimi ben amerikadan aldım. Chicconun isofixli bir modeli 0 -13 kg arası. Baya geniş içi oglum 13 aya kadar kullandı ve iri bir bebekti.

Ankaradaki arkadaşlar ben hamile pilatesi yogası arıyorum var mı bildiğiniz önerebileceğiniz bir yer ? Memorialda yoga başlayacakmıış ama sadece cumartesi bana az geldi haftaiçi de gitmek istiyorum

Oto koltuğu icin ben acele etmeyin derim. E bebekin şubatta büyük indirim kampanyası oluyor. Herşey baya baya iniyor gün gün onu takip edebilirsiniz.

Ankaradaki arkadaşlar ben hamile pilatesi yogası arıyorum var mı bildiğiniz önerebileceğiniz bir yer ? Memorialda yoga başlayacakmıış ama sadece cumartesi bana az geldi haftaiçi de gitmek istiyorum
Memorialdakine gittim ben ilkinde bide hamile eğitimi vardı ikiside güzel geçti ama çok faydası oldumu bilmiyroum. Doğum eğitiminden cok memnun kalmıştım.

Back
X