benimde bulantım yok iyiyim dedim herkes aaa nasıl hamilesin dedikçe şimdi bulantıdan çok mide ağrısı başladı bence nazar :)
benimde çok batıl inancım yoktur hatta bazı inançlarımda yoktur :) ama nazara inanıyorum cidden
2 eylül evlilik yıl dönümümüzdü sabah kalktım iyiyim bi foto paylaştım instagramda 2 saat geçti geçmedi beni aldı kusma hastanelik oldum demiştim ya o gün işte aksam 7 de hastaneden cıktık ne denize gidik ne kahvaltı edebildik akşam muzik dinleyip eşimle deniz kenarında ben balık o rakı balık ayvalık yapacaktı hepsi kaldı :)
ben baygın uyudum evlilik yıldönümümüz hastanede geçti
eşim cinsiyeti öğrencine hemen çorap almış instagrama koydum cinsiyet haberi verdim arkasına uçukladım
ki bunun gibi daha nice şeyler olunca eşim artık paylaşım yapma valla cidden nazar değiyor dedi
bi kerede istanbula gidiyorduk eski dersane arkadaşlarımdan biri cocuk dogunca görürüm sizi böyle gezemeyeceksiniz yazmıstı cok bozulmustum aradan vakit geçti 3 gün önce bakımı yapılan araba yolda kaldı

yol kurtarıcı geldi otobanda kaldık bildiğin istanbula öyle gittik böyle seyler olunca eşim paylaşmamı istemiyordu ama ben aman ne olcak ne nazarı dedim paylaştım
son evlilik yıldönümü olayında gerçekten hak verdim eşime