2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar iş yerinden arkadaşımın akrabası bitkilerle vs karışım yapıyor kitabı falan varmıs
idrar yolu enfeksiyonu için sarımsak yut her gün kızılcık kaynatıp iç demiş şimdi netten baktım kızılcık zararlı değilmiş gebelere sarımsakta tanısyon sıkıntısı yoksa yutulabilir isterseniz bi deneyin ben deneyeceğim

şimdi baktım netten bir hamile bayanda kızılcık suyuyla kurtulmus enfeksıyondan blogunda yazmıs

Ben sarımsak yiyemem ya:bicak: sarımsaklı bişey hiç yemem hatta öyle söyliyim. Ama kızılcık deneyebilirim. Kızılcık kompostosu filan mı yapıcaz:işsiz:

canım çok geçmiş olsun bende devlette ayrıntılı bakıldıgına inanıyorum paralel olarak devlete gitmeyi düşünüyorum ve kanıma baktırmak istiyorum yakın zamanda senin gibi
sen bencede doktorunu değiştir canım son zamanlarda seni hatırlayacak biri gerekli sana

ben geçen haftadan beri çekiyorum doktor başı aşağı geldğinden olabilir ama idrar da alalım belki enfeksiyon vardır dedi gece agrıyor adım atarken ağrıyor sancı giriyor adetliyken ya da öncesinde de olurdu bende şimdi resmen geçmiyor

iyi yıkanmamış sebzeden de geçiyor şöyle ki sebze iyi yıkanmazsa topraklı oluyor toprakta kedi dışkısı olabilir o dışkıdan sebzeye parazit bulaşmış olabilir böylelikle sebzeden tokso kapılabiliyor ya da parazitli kıl yapışmış olabiliyor sebzelere
etli çiğ köfte vs yemekte yasak
ama tokso ilk aylarda büyük sorun sonrasında korumaya alınıyor bebek bi salatadan bir şey olacağını düşünmüyorum canım bildiğin yerse bir de çok telaşlanma derim
Sagol canim aynen öyle. Hadi siradan bir hasta olsam hatirlamasin ama ben riskli bir gebelik geçiriyorum defalarca düşüklerim olmus her gittigimde bu konuyu aciyorum hala daha ismi neydi diye soruyor bana. Ismimi hatirlamasina gerek yok vatsapptan gördüğünde he bu riskli gebe demesi gerekirdi..

Selam kızlar ,doktor muayenesinden geldik,21 haftalık gayet sağlıklıyız.Renkli ultrason yaptıran var mı İstanbul için fiyatlar 350-450 arası değişiyor sanırım.Birde Avrasya Hastanesi GOP hastanesine giden var mı aranızda?

Ben sarımsak yiyemem ya:bicak: sarımsaklı bişey hiç yemem hatta öyle söyliyim. Ama kızılcık deneyebilirim. Kızılcık kompostosu filan mı yapıcaz:işsiz:
aynne canım kaynat ıc komposto olur surubu olur posasını ıcersın yersın

Sagol canim aynen öyle. Hadi siradan bir hasta olsam hatirlamasin ama ben riskli bir gebelik geçiriyorum defalarca düşüklerim olmus her gittigimde bu konuyu aciyorum hala daha ismi neydi diye soruyor bana. Ismimi hatirlamasina gerek yok vatsapptan gördüğünde he bu riskli gebe demesi gerekirdi..
aynen benımde bu sekılde sıkıntım oldu bayramda hastanelık oldum aradık yazdık gıdınce hatırlamadı olayı bende hemsıresıne soyledım konuuslmus kı ıcerı gırerken ısmımı soyledı sonra hastalıgın gectı mı vs dedı
ya ıyı bır kalay bas ya da ugrasmam cıdden sogudum dıyorsan degıstır gıtsın sonucta sen ve bebegın yasadıgın seyler her seyden onemlı paramızla rezıl olduk hıc gerek yok bencede

Selam kızlar ,doktor muayenesinden geldik,21 haftalık gayet sağlıklıyız.Renkli ultrason yaptıran var mı İstanbul için fiyatlar 350-450 arası değişiyor sanırım.Birde Avrasya Hastanesi GOP hastanesine giden var mı aranızda?
oii sukurler olsun ne guzel saglıkla gelsın bebıs
bende renklı dusunuyorum nasıl bsy renklı ayrıntılı degıl demı renklı goruyoruz sadece sanırım

Canim ilgisiz oldugunu dusunuyorsan hemen degistir cunku bunun acil durumu var dogumu var oyle olmaz yani. Adini unutabilir tabi ama takipsizlik ayri bisey. Benim gecen seneki doktorum 3 muayene ustuste aaa miyomunuz var diye yeniden kesfetti, sonra yine 3. Defa '' ailede seker var mi'' diye sorunca esimle tartistilar.

aynen benımde bu sekılde sıkıntım oldu bayramda hastanelık oldum aradık yazdık gıdınce hatırlamadı olayı bende hemsıresıne soyledım konuuslmus kı ıcerı gırerken ısmımı soyledı sonra hastalıgın gectı mı vs dedı
ya ıyı bır kalay bas ya da ugrasmam cıdden sogudum dıyorsan degıstır gıtsın sonucta sen ve bebegın yasadıgın seyler her seyden onemlı paramızla rezıl olduk hıc gerek yok bencede
Bugün gidecektim canim ama iyi bir konusma yapip kapiyi vurup cikmak için.. Ama dün gece mesajlastik kocam dedi hic gitmeyelim degmez ne hali varsa görsün.. Ve işin ilginc yanı 9 haftalik gebeyken baska bir hastanede nöbetçi dogumcu olan kadına gitmiştim. Kadını cok sevmistim cok ilgilenmisti. Dün kadını aradim ve kadin beni hatirladi..!!! Bundan sonra kabul ederseniz takibimi sizin yapmanizi istiyorum dedim. Tabi ki canim önemli olan senin rahat hissetmen dedi cok rahatlatti beni sagolsun.

Canim ilgisiz oldugunu dusunuyorsan hemen degistir cunku bunun acil durumu var dogumu var oyle olmaz yani. Adini unutabilir tabi ama takipsizlik ayri bisey. Benim gecen seneki doktorum 3 muayene ustuste aaa miyomunuz var diye yeniden kesfetti, sonra yine 3. Defa '' ailede seker var mi'' diye sorunca esimle tartistilar.
Hahaha o da iyiymis canim :D tebrikler üçüncü defa keşfettiniz deseydin:)) benim doktorum da asagi yukari hep olumsuz negatif konulari acip beni evhamlandiriyordu. Ama yüzümden bile beni hatirlamiyorsa artık cok da direnmemek lazim alsin hastanesini başına çalsin..

Bugün gidecektim canim ama iyi bir konusma yapip kapiyi vurup cikmak için.. Ama dün gece mesajlastik kocam dedi hic gitmeyelim degmez ne hali varsa görsün.. Ve işin ilginc yanı 9 haftalik gebeyken baska bir hastanede nöbetçi dogumcu olan kadına gitmiştim. Kadını cok sevmistim cok ilgilenmisti. Dün kadını aradim ve kadin beni hatirladi..!!! Bundan sonra kabul ederseniz takibimi sizin yapmanizi istiyorum dedim. Tabi ki canim önemli olan senin rahat hissetmen dedi cok rahatlatti beni sagolsun.
yaa çok güzel bencede içine sinen yere git bak ne güzel kadın hatırlamış seni ınş bundan sonra güzel olur canım gönlünden geçen olur

Back
X