2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ne sıkıcı bi gündü kızlar..
Bugün nedensiz yere canım sıkkın. Çok ağlayasım var. Gidip saçlarımı kestirdim canım hiç bişey yapmak istemiyor

Dünyaya gelme amaçları bundan sonra sizin olan çocuk üzerine yorum yapmak. Ben şöyle diyorum kim olursa olsun, ben kimseye karısmam asla kimsede bana karısmasın.

Haklısınız, kimseden yorum beklediğim yok, sorulunca söylüyorum sonra da beğenilmiyor. Açıkçası umrumda da değil kararmızı verdik çünkü

tanıdığım asyalar pek yaramaz defneler çok sakin eğer akrabalarda olmasa defne koyardim bende :)
Ayy yaramaz mı dur bi daha düşünelim:halay:zeyneplerde çok sakin değil çünkü kızım çok hareketli hem yaramaz hem akıllı. İki kıpırdak aynı evde eyvallah eyvallah:rolleyes::rolleyes:  duru mu koysak ki tanıdığım durular sakin oluyor :-)

Haklısınız, kimseden yorum beklediğim yok, sorulunca söylüyorum sonra da beğenilmiyor. Açıkçası umrumda da değil kararmızı verdik çünkü
Herkes bişi söylüyor canım doğunca da yaşayacaksın. Hele ki lohusa dönemin de :rolleyes:daha çok duyacaksın "aç bu çocuk anne sütü mü sezeryan mı vah vah" gibi gibi şimdiden tıka kulakları duyma canım

Ne sıkıcı bi gündü kızlar..
Bugün nedensiz yere canım sıkkın. Çok ağlayasım var. Gidip saçlarımı kestirdim canım hiç bişey yapmak istemiyor
Gunaydinnn ya inanmazsin ama ayni durum dun bende de vardi. Sanki boyle bi uzgunluk, kaygi. Aksam biraz agladim tamamen nedensiz. Sonra da acaba kotu bisey mi malum oluyo bana diye kafaya taktim. Ama bugun iyi uyandim, hormonlardan hep.

Peki sizin de bulduğunuz isme ailedekiler olumsuz yorum yapıyor mu? Bu akşamki gündemimiz bu, Bilge ismini düşünüyoruz, gelen yorumlar Bilmiş olur, nerden buldunuz, başka isim düşünün oluyor ..
Benim buldugum isimlere esim hep bahane buluyor o hic batmiyor da, hatta komik yorum yapinca guluyorum. Ama kv tutturdu gorumcenin kiziyla ismi uyumlu olsun. Ya mecburmuyum banane yani. Sinir oluyorum.

Benim buldugum isimlere esim hep bahane buluyor o hic batmiyor da, hatta komik yorum yapinca guluyorum. Ama kv tutturdu gorumcenin kiziyla ismi uyumlu olsun. Ya mecburmuyum banane yani. Sinir oluyorum.
Cok komik kv kusura bakmasında. Ben iki kardesin bile isimlerini uyumlu koymayı sevmiyorum :bicak:

Görümce ne alaka yani?

Günaydın güzel hamişler Kabızlığa bir çözüm bulamadım. Günlerdir tuvaletimi yapamıyorum. Var mıdır bi önerisi olan?
Bu arada bir öğretmen olarak bende defne leri çok yaramaz bulurum. Ama Ela lar sakin. Duru ismini bizde düşünüyoruz ama sınıf listesinde 3 tane var. Doğa ya yakınım şimdi

Günaydın güzel hamişler Kabızlığa bir çözüm bulamadım. Günlerdir tuvaletimi yapamıyorum. Var mıdır bi önerisi olan?
Bu arada bir öğretmen olarak bende defne leri çok yaramaz bulurum. Ama Ela lar sakin. Duru ismini bizde düşünüyoruz ama sınıf listesinde 3 tane var. Doğa ya yakınım şimdi

Canım aç karına 1 yemek kaşığı zeytinyağ iç bide yatarken iç doktorum önerdi anında etki etti

Oğluma ilk kez birsey alabildim şükür:KK70:

Eklentiler

• 20170930_101845.webp
    20170930_101845.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 88
Back
X