- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #19.861
Benimkide haftaya perşembe hadi hayırlı haberler al cnmyine ertelerse sağlık çalışanına şiddet haberi olurum gazetelerin 3. sayfasına :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide haftaya perşembe hadi hayırlı haberler al cnmyine ertelerse sağlık çalışanına şiddet haberi olurum gazetelerin 3. sayfasına :)
Hehe valla ben de öyleyim işte anlatilmayan anlasilamayan bi öyle bi böyle bir durum:) klozet olunca da aynı canm arkadam siliceksin önüde önden
arkadan öne değil de önden arkaya ama göbekle olmuyor o iş ben ikiye bölüyorum
umarım olayı yanlış anlamadımya da saçmalamadım
![]()
Hehe o da farkli bir bakış açısı canim benimBen yapamıyorum nede olsa rahat rahat geziyorm![]()
Valla onu da denerim canim simdilik yapmakta sıkıntı yok da temizlenmede sorun var :) hamileler icin her şeyin kolayini bulmuslar bunun da bulsalarmis keşkeBenimde oluyorhatta dün oldu dr’a gittim tedirgin olup bişey çıkmadı. Bugün de geçti bişey yok çok şükür.
Benimde karnım eğilince sıkışıyor hissediyorum. Ayakkabı bağlarken de sıkışıyor dikkat etmek lazım. Klozeti de kullanabilirsin, hatta klozete oturup ayağının altına da bi kova filan koy 90 derecede oturmamış olursun ve kolay şekilde çıkaraın tuvalete
Çok şükür geçti bugün bişeyim yokbende idrar enfeksyonu olduğundan tedirgin oldum. Erken doğum kasılmalarına sebep olduğundan
![]()
Canim öyle düşünme bebeginin bu haftalarda hareketlerini net hissediyorsan da muhtemelen ayak yekmeleridir ellerini hissetmek icin erken bence. İnsallah iyidir boşuna evham yapma kendine olmadi yakın zamanda tatli takviyesi alıp tekrar usg ye girdün doktor bacaklarını oynatmasını beklıyorum dedi baya salladık oynatmadı elını oynattı ama uyuyabılır dedı ve suan dusununce fark ettım kı bacak oynatmasını görmedim ben hıc ya da dıkkat etmedım bı vıdeo var ark cekmıstı ultrasonu orda da el oynuyor hep işkinlendim iyice başıma ağrı girdi bu zamana kadar hiç dikkat etmemiştim bacak oynatıyor mu oynatmıyor mu diye içime kurt düştü
beraberce alırız inşallah :)Benimkide haftaya perşembe hadi hayırlı haberler al cnm
Benimde oluyorhatta dün oldu dr’a gittim tedirgin olup bişey çıkmadı. Bugün de geçti bişey yok çok şükür.
Benimde karnım eğilince sıkışıyor hissediyorum. Ayakkabı bağlarken de sıkışıyor dikkat etmek lazım. Klozeti de kullanabilirsin, hatta klozete oturup ayağının altına da bi kova filan koy 90 derecede oturmamış olursun ve kolay şekilde çıkaraın tuvalete
Çok şükür geçti bugün bişeyim yokbende idrar enfeksyonu olduğundan tedirgin oldum. Erken doğum kasılmalarına sebep olduğundan
![]()
Aman dikkat et cnmÇok kötüyüm kulağım boğazım ağrıyor konuşamıyorum![]()
İlk gebelikte geç hisediliyor cnm hatta benim kızım tembeldi çok geç hissettim ama bunda 2 haftadır net dışardan hissediyorumBu günlere geldim hala net bir hareket hissedemiyorum...esasen arada bagirsak hareketi olarak sandigim bir seyler oluyor. Ilk gebeliğim, bir de doktor detaylı ultrasonda plasentamin kalin oldugunu bundan hissetmiyor olabilecegimi söyledi Bu iyi bir şey hava yastığı gibi darbeden koruyor dedi ama ne bileyim...ultrasonda takla atiyodu...nolurdu hissetsem...geç hisseden var mı ?! Ya da duydunuz mu boyle bir şey... veya 1' den fazla gebelik yasayanlar ilkinde gec hissedip 2.de erken mi hissettiler...![]()
İlk gebelikte geç hisediliyor cnm hatta benim kızım tembeldi çok geç hissettim ama bunda 2 haftadır net dışardan hissediyorum
Kızlar akıntınız oluyor mu benim hergün beyaz akıntım oluyor
Etmeye çalışıyorum canım :/Aman dikkat et cnm
Ay canım çok sağol normal demekki benimde bir kere oldu durdu.ara ara oluyormu sendede.
Kızlar akıntınız oluyor mu benim hergün beyaz akıntım oluyor
Oluyor. Bugün de sağ üst bacağıma ağrı girip çıkıyor herhalde kramp. Ben aslında her ağrıyı sancıyı çok dikkate alıp tedirgin olmazdım da dk tuttum dün, bi ara 5dk’da bir olmaya başladı ondan korktum. Herşeyi büyürmemek lazım içerde can var rahim büyüyor bişeyler olacak. Dr dün gösterdiğim yerde rahim bağları var dedi. Onlar geriliyor olabilir dedi.
Benimde var![]()
Gebelikte normal diyorlar cnm birşey çıkarsa banada haber ver benimki yürüyüş yapınca artıyorBenim de oluyor, dün o yüzden kültür verdim bakalım.
Benimki baştan beri var cnm doktor ilk baş normal demişti şimdi bilemedimBenim son iki hafta arttı akıntım...doktor bakti...vajinit olmuşum...fitil verdi...hic sevmiyorum fitilleri...![]()