• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
:) ilk hamilelikte hemen doktora gitmistik.bu sefer 7. hafta gibi giderim.

Tam 6 haftaligiz bugun ve ben butun hamilelik belirtilerini sonuna kadar yaşıyorum 1 haftadir:( ne ararsan var:)) mide bulantisi bas donmesi as erme.. cok istemeyin bence;)

Benim de ikinci hamileligim ama ilki kadar heyecanliyim cift cizgiyi gordugumuzun ertesi gunu dr daydik:oops: aradan 5 yil gecince ve 1 yildir da isteyince mi böyle oldu acaba:)

Tam 6 haftaligiz bugun ve ben butun hamilelik belirtilerini sonuna kadar yaşıyorum 1 haftadir:KK43: ne ararsan var:)) mide bulantisi bas donmesi as erme.. cok istemeyin bence:KK66:

Benim de ikinci hamileligim ama ilki kadar heyecanliyim cift cizgiyi gordugumuzun ertesi gunu dr daydik:oops: aradan 5 yil gecince ve 1 yildir da isteyince mi böyle oldu acaba:)
:) ilk bebis kızmı erkek mi .ilkinde hemen gidip keseyi görememistik o yüzden gitmedim

Kalbini dinledikten sknra 1 ay randevu nasıl olacaksa :) ögle oluyor bir haftayı bitiremiyoruz bir ay nasıl beklrtiz :)
yok bana zaten kalp atışı duymak için erken geliyor. benim sat 9 mayıstı şuan 5 haftalık hamileyim. haftaya daha 6 hafta olacak. duyulması zor değil mi.

Benim ilk gebeliğim ama ikinci hamile kalışım ilki düşüktü onda da yoktu bulantı
Rabbim bu kez saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Kiminde olmuyor bulanti ama hamilelikten hamilelige de degisiyor. 7.haftadan sonra baslama ihtimali de var..

Sen bebeği gördünmü cnm kalp atışını duyamasakta bebeği görürüz ben daha sadece kese gördüm
Keseyi gordukten sonra ne zaman gel dedi doktor sana canim. Ben pazartesi gordum keseyi, doktor 2 hafta sonra gel dedi

Back
X