Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik gercekten kisiye gore cok degisiyor. Bazilarinin bulantisi oluyor, bizde de demek ki kasik ve bel agrisi. Inşallah saglikli bebekler olsun da bunlara deger
yok bana zaten kalp atışı duymak için erken geliyor. benim sat 9 mayıstı şuan 5 haftalık hamileyim. haftaya daha 6 hafta olacak. duyulması zor değil mi.
Hamilelik gercekten kisiye gore cok degisiyor. Bazilarinin bulantisi oluyor, bizde de demek ki kasik ve bel agrisi. Inşallah saglikli bebekler olsun da bunlara deger
Belki kalp atisini da duyarsin canim. Ben oglumda kalp atisini karindan cok erken duymuatum. Araya bayram girmeseydi keske, beklemek cok zor. Insan hep vesvese yapip duruyor :)
Belki kalp atisini da duyarsin canim. Ben oglumda kalp atisini karindan cok erken duymuatum. Araya bayram girmeseydi keske, beklemek cok zor. Insan hep vesvese yapip duruyor :)