Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dun gece hafif kanama olunca bugun solugu doktorda aldik. Allaha sukur birsey yok. Kalp atislarini duyamadik ama pit pit attigini gordum :) fotoyu yukleyemedim ama kesemizin bi tarafi uzun bi tarafi yuvarlak :)
Sorma, benim 3 ay once dusugum var yine o yuzden yuregim agzima geldi sakin durmaya calissamda ama rahatladim cok sukur. Aliyorum canim aliyorum gunde 1 di 2 ye cikartti doktor.
Dun gece hafif kanama olunca bugun solugu doktorda aldik. Allaha sukur birsey yok. Kalp atislarini duyamadik ama pit pit attigini gordum :) fotoyu yukleyemedim ama kesemizin bi tarafi uzun bi tarafi yuvarlak :)
Benim kesemi göremedi tam tekrar gideceğim alttan görünür ama gerek yok dedi. Karından göremedi. Alttan garanti olsun diye bakıyorlar. Emin olmak icin.
Kızlar bnm demir 30 larda kan 10 larda , demir en alt sınırı 50 :/
Doktorum şuan bişey yapamayız 3. Ayda veriyoruz demir ilacı dedi dün.
Şimdi ben çok halsiz kalıyorum enerjik olmak için ne yesem ne içsem ya beynimin içi bulanık gibi
Kızlar bnm demir 30 larda kan 10 larda , demir en alt sınırı 50 :/
Doktorum şuan bişey yapamayız 3. Ayda veriyoruz demir ilacı dedi dün.
Şimdi ben çok halsiz kalıyorum enerjik olmak için ne yesem ne içsem ya beynimin içi bulanık gibi
bende aranıza katılmayı cok istiyorummm dün 6,18 çıktı betam yarın yine bakalım dedi doktorum inşş yükselir aranızda hiç bukadar düşük olup hamile kalan varmı
ben de 7.hafta dolunca gideceğim, doktorum izinli, döndüğünde 7+2 olacak kısmetse
o zamana kadar buradan doktora gidenlerin yorumlarıyla idare ediyorum :)
bende aranıza katılmayı cok istiyorummm dün 6,18 çıktı betam yarın yine bakalım dedi doktorum inşş yükselir aranızda hiç bukadar düşük olup hamile kalan varmı
Sorma, benim 3 ay once dusugum var yine o yuzden yuregim agzima geldi sakin durmaya calissamda ama rahatladim cok sukur. Aliyorum canim aliyorum gunde 1 di 2 ye cikartti doktor.
Benim ögle büyük küçük düşügüm yok kimyasal gebeligim oldu hiç keseyi görüpte düşürmedim allaha şükür allahta korusun yavrularımızı kanama kesildiyse korkma dualarım seninle