2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
çok saol canım hafif kahve lekelerim vardı işte dinlendim cumartesi akşamı kesildi çok şükür:)Allahım herkezi korusun bebişlerimizi korusun İnş.

çok saol canım şuan işte 7+3 olduk şuan bi, sıkıntım yok geçti çok şükür hep dinlendim kızlar sizde mümkün oldugunca dinlenin bence yürümeyin yorulmayın mümkün oldugunca dinlenin:)

Oh cok sevindim :) aklima takilmistin. Seninle ayni gundeyiz biz, basi cekiyoruz :)

çarsamba günü randevum var 6+5 olacak. Keseyi gecen hafta 5+5 de gördüm inşallah kalp atışlarını duyarım ortalama 6. haftadan donra duyuluyormuş. hiç bir belirtim olmadığı için kendimi hamile gibi hissedemiyorum :)

Ben bu sabah aç karnına o kadar öğürdüm ki öğürdükçe tiksindim bir daha öğürdüm midem ağrıdı artık :KK47:

Biraz da hastayım diye galiba böyle oldum :KK57:

Allah hepimizinkini tamamına erdirsin kızlar. Biz de Cuma günü keseyi çok zor gördük
Henüz 3 mm. Sata göre 5+6 olması gerekiyordu ama Dr. 4. hafta yeni bitmek üzere dedi.
Bende bulantı falan yok şu an için.
Ayakta uzun süre kalınca bel ve kasık ağrılarım oluyor.
Normalde Cuma günü gidersem vajinal olarak alttan görebileceğini söyledi ama ben ondan korkuyorum.
Dayanabilirsem haftaya Çarşamba gidip kuzumu görürüm inşallah

Son düzenleme:
Kızlar benim belirtilerim gitti kasık ağrım göğüs agrım şuan hiç hamile gibi değilim sizler nasılsınız

Herkeste farklı zaten canım, benim göğüsler, karın şişliği ve halsizlik devam ediyor. Bazı arkadaşlarda mide bulantısı çok fazla. Kimisi hiç bir şey hissetmiyor. Vücutlarımızın farklı tepkileri işte ;)

Allah hepimizinkini tamamına erdirsin kızlar. Biz de Cuma günü keseyi çok zor gördük
Henüz 3 mm. Sata göre 5+6 olması gerekiyordu ama Dr. 4. hafta yeni bitmek üzere dedi.
Bende bulantı falan yok şu an için.
Ayakta uzun süre kalınca bel ve kasık ağrılarım oluyor.
Normalde Cuma günü gidersem vajinal olarak alttan görebileceğini söyledi ama ben ondan korkuyorum.
Dayanabilirsem haftaya Çarşamba gidip kuzumu görürüm inşallah

Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin. Haftaya gidersen daha net olur diye tahmin ediyorum. Vajinalden de korkma hiç, gerekirse bakar doktor. Çünkü daha net görebiliyor.

Geçmiş olsun tatlım, herhalde gribin de etkisi. Bol bol meyve ve yeşil yapraklı sebze ye canım.
Bugün aslında pazar kuruluyor pazarda daha çok çeşit oluyor diye meyveyi ordan alıyordum ama bu halde çıkamam evden yakın bir marketten alırım olmazsa artık .. Canım üzüm istiyor ya çıkmıştır inşallah

Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin. Haftaya gidersen daha net olur diye tahmin ediyorum. Vajinalden de korkma hiç, gerekirse bakar doktor. Çünkü daha net görebiliyor.
Anladım canım. Sağ ol bu arada...
İnşallah ona gerek kalmadan görürüm ama tabii dayanamazsam mecbur yaptıracağım sanırım.
Senin ne kadarlık şu anda??

Benim ilk gebelikte 4 hafta civari demişti keseye ama 5 küsürdü adete göre. Sonra bebek olusunca hemen yakaladı haftasını.
Heyecan yapıyorum elimde olmadan.
İnşallah boş gebelik falan değildir.
Allah hepimize normal gebelik, sonra da sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Anladım canım. Sağ ol bu arada...
İnşallah ona gerek kalmadan görürüm ama tabii dayanamazsam mecbur yaptıracağım sanırım.
Senin ne kadarlık şu anda??

6+0 bugün canım. erken görmenin de avantajları var emin ol. o yüzden doktorun gerekli görürse baksın. emin ol korkulacak bir şey değil.

Bugün aslında pazar kuruluyor pazarda daha çok çeşit oluyor diye meyveyi ordan alıyordum ama bu halde çıkamam evden yakın bir marketten alırım olmazsa artık .. Canım üzüm istiyor ya çıkmıştır inşallah

evet hasta hasta yorulma daha fazla. eve servis yapan bir market varsa söylesen daha iyi olur. üzüm de yakınlarında makrocenter varsa kesin bulursun.

Kızlar günaydın bugün kontrol vardı 5 haftalık oldum ama kalp atışları daha YÖK bu hafta da kalp atışı duyulur mu sizce 30 haziran birdahaki randevum.

Back
X