2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
KIzlar iştahsızım ve ekmek gördügümde midem kalkıyor ekmek kokuyor sanki eşim saçmalama kokmuyor diyo ben koku alıyorum siZde varmı :( 7+0 olduk bugün
Çarşamba akşamı kalp atışı için gidince tekrar sorucam iştahsızlıgımı

Öyle canım da, dr erkek olduğundan dolayı da biraz utanıyorum.
Ama haklısın erken görmek daha sağlıklı.
Sen kalbini duydun mu peki*

erkek olarak değil de doktor olarak bak canım. ya da rahat edemiyorsan bayan bir doktor bulsan.

ben henüz duymadım, geçen hafta kese gördük, bu hafta cuma günü randevum var.benim doktorum ilk haftalar sadece vajinal bakıyor. eğer yanlış anlamadıysam karından bu kadar küçükken görmek için daha yüksek ısı veriyorlarmış.

KIzlar iştahsızım ve ekmek gördügümde midem kalkıyor ekmek kokuyor sanki eşim saçmalama kokmuyor diyo ben koku alıyorum siZde varmı :KK43: 7+0 olduk bugün

yok canım, ben yiyebiliyorum. ama beyaz ekmek tüketmiyorum ben. belki tahıllı, tam buğday filan alsan daha rahat edersin.

Kızlar tsh için kadın doğum doktoruna mi gidiyorsunuz. Ben ikinci hamileligimde endokrine gidiyordum şimdi kadın doğuma gitsem tsh à da bakar mi iki muayne olmasın tek seferde halledeyim dedim. Tsh için gidenler yardimci olursa sevinirim.

erkek olarak değil de doktor olarak bak canım. ya da rahat edemiyorsan bayan bir doktor bulsan.

ben henüz duymadım, geçen hafta kese gördük, bu hafta cuma günü randevum var.benim doktorum ilk haftalar sadece vajinal bakıyor. eğer yanlış anlamadıysam karından bu kadar küçükken görmek için daha yüksek ısı veriyorlarmış.

Canım benim gittiğim doktoru çok iyi anlatıyorlar araştırarak gittim.
İlk önce aynı hastanede başka bir doktora gittim o bayandı ama aşırı soğuk ve hiçbir şey anlatmıyordu.
Sağ tarafta bir şey oluşuyor dedi, birkaç gün sokra diğer doktora gittim ve sağdaki şeyin kist olduğunu öğrendim.
O yüzden tekrar değiştirmek istemiyorum.

KIzlar iştahsızım ve ekmek gördügümde midem kalkıyor ekmek kokuyor sanki eşim saçmalama kokmuyor diyo ben koku alıyorum siZde varmı :KK43: 7+0 olduk bugün
İnanmıyorum tek benim sanıyordum. Resmen maya kokusu keskin keskin geliyor. Her ekmeğe küflenmiş bu diyorum eşim dün aldık diyor. Zar zor bi parça yiyiyorum. Beyaz ekmek zaten almıyoruz ama ramazan diye söylemesi ayıp pide aldık o bile koktu bi lokma zor yedim.

Kızlar tsh için kadın doğum doktoruna mi gidiyorsunuz. Ben ikinci hamileligimde endokrine gidiyordum şimdi kadın doğuma gitsem tsh à da bakar mi iki muayne olmasın tek seferde halledeyim dedim. Tsh için gidenler yardimci olursa sevinirim.
Endokrine gerek yok canim ben de tedbir amacli yaptirdim doktorum saglik ocagina yaptir getir dedi. Tsh her yerde baktirabilirsin ac karnına yaptirirsan iyi olur

İnanmıyorum tek benim sanıyordum. Resmen maya kokusu keskin keskin geliyor. Her ekmeğe küflenmiş bu diyorum eşim dün aldık diyor. Zar zor bi parça yiyiyorum. Beyaz ekmek zaten almıyoruz ama ramazan diye söylemesi ayıp pide aldık o bile koktu bi lokma zor yedim.
Eşim pide aldı onada burun kıvırdım kızım sadece su ve havayla besleniyorsun bebek nasıl beslencek büyüycek dio :D

Canım benim gittiğim doktoru çok iyi anlatıyorlar araştırarak gittim.
İlk önce aynı hastanede başka bir doktora gittim o bayandı ama aşırı soğuk ve hiçbir şey anlatmıyordu.
Sağ tarafta bir şey oluşuyor dedi, birkaç gün sokra diğer doktora gittim ve sağdaki şeyin kist olduğunu öğrendim.
O yüzden tekrar değiştirmek istemiyorum.

O zaman tek çözüm onu sadece doktor olarak görmek ;)

Merhaba arkadaşlar.Ben bugün 6+4 üm ama resmen karnım çıktı.sanırsın 5aylık..benim gibi olan varmı? Şişkinlik desem wc den sonrada gitmiyor bu göbek

Canım ben sağlık ocağında yaptırmıştım sonra kadın Doğum doktor baktı yüksek olunca bi daha yaptırdık en son kadın Doğum endokrine gönderdi oyüzden ilk sağlık ocağı olur sonucu kadın doğuma gösterirsin

Back
X