- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.261
Buna göre kalp atışı olcak diye birşey yokki..kan sonucu çıkmış bhcg 24350 baya yüksek buna göre bebekte kalp atışıda olmasi gerek ama dr kafamı karıştırdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna göre kalp atışı olcak diye birşey yokki..kan sonucu çıkmış bhcg 24350 baya yüksek buna göre bebekte kalp atışıda olmasi gerek ama dr kafamı karıştırdı
Bendede yok..olcak diye birşey yokki canım.öyle düşünmeKızlar bende hiç mide bulantısı yok endişe ediyorum bir sorun mu var diye geçen seferde hiç olmamıştı 10 haftalikken kaybettim Bebeğimi korkuyorum o yüzden
Bende de Yok endişe etme bünyeden bünyeye değişiyor iyi düşünelim iyi olsun ama anlıyorum seni ya yine olursa diyorsun Allah'a emanetler öyle düşünKızlar bende hiç mide bulantısı yok endişe ediyorum bir sorun mu var diye geçen seferde hiç olmamıştı 10 haftalikken kaybettim Bebeğimi korkuyorum o yüzden
8 haftaya geldik ya ondan diyorum bu haftalarda duymuştum ilk hamileliğimdeBuna göre kalp atışı olcak diye birşey yokki..
Senin geç döllenme bence.çünkü benim 6+1de değerim 75300dü ve illkkez kalp atışı duyuldu.bir kaç gün daha bekle.inşallah duyarsın8 haftaya geldik ya ondan diyorum bu haftalarda duymuştum ilk hamileliğimde
saol canım :)İnşallah güzel atlatırız bu gebelik dönemimizi evet biz bence büyük ihtimalle ocakda dogururuz:)
benimde 5+5 de 17800 du kişiden kişiye değişiyormuş bu değer kalp atışı duyamamıştı. çarşamba 6+5 olucak inşallah duyarız.Senin geç döllenme bence.çünkü benim 6+1de değerim 75300dü ve illkkez kalp atışı duyuldu.bir kaç gün daha bekle.inşallah duyarsın
İsmi başka ama öyle büyük bir market var canım annemler alıcak birazdan alışverişe çıkacaklar Allah tan yan apartmanda oturuyorlar aynı sitedeyiz :))evet hasta hasta yorulma daha fazla. eve servis yapan bir market varsa söylesen daha iyi olur. üzüm de yakınlarında makrocenter varsa kesin bulursun.
Bende de hiç bir belirti yok endişelenme herkeste olacak diye birşey yok bünyeler farklı sonuçtaya benim 5+2 bu gün ama mide bulantım falan olmadı hiç.. sadece yorulunca sol kasığım ağrıyor. endişeleniyorum çokk((
bu gün 2. kan testimi yaptıracağım bakalım değer katlanmış mı ? ilk degerim 24853 çıktı umarım katlanmıştır.Bende de hiç bir belirti yok endişelenme herkeste olacak diye birşey yok bünyeler farklı sonuçta
güzel düşün stres yapma canım inşallah katlanmıştır. iyi haberler verirsinbu gün 2. kan testimi yaptıracağım bakalım değer katlanmış mı ? ilk degerim 24853 çıktı umarım katlanmıştır.
masallah bu deger nezamn cıkmıstıkı baya yuksekbu gün 2. kan testimi yaptıracağım bakalım değer katlanmış mı ? ilk degerim 24853 çıktı umarım katlanmıştır.
evet gec dollenme olabilir cumaya randevum var bakalım duyarım inşallahSenin geç döllenme bence.çünkü benim 6+1de değerim 75300dü ve illkkez kalp atışı duyuldu.bir kaç gün daha bekle.inşallah duyarsın
canım bende 5+3üm ama bendede yok sadece kasık agrıları var o da bı kac gun onceye kadar coktu buaralar ara ara oluyor. ama uyku asırı yapıyo yaaya benim 5+2 bu gün ama mide bulantım falan olmadı hiç.. sadece yorulunca sol kasığım ağrıyor. endişeleniyorum çokk((
İnşallah canım bende öyle diyorum zaten hep allaha emanet elimizden bir şey gelmiyorBende de Yok endişe etme bünyeden bünyeye değişiyor iyi düşünelim iyi olsun ama anlıyorum seni ya yine olursa diyorsun Allah'a emanetler öyle düşün
İste ondan tereddüt ediyor hayırlısı olsun tabi olmaması çok güzel rahat bir şey ama işteBendede yok..olcak diye birşey yokki canım.öyle düşünme
Canim kalp atisi icin 6 haftani doldurmak gerek sen degerlere takilma benim de 6+3 bugün. Deger 100.000 leri çoktan aşmıştır ama sabirla bekliyorum. Yeter ki her sey yolunda olsun gec duysak da olur. Persembe günü randevum vsr insallah duyarim kalp atisini... Hepimiz duyariz insallah..kan sonucu çıkmış bhcg 24350 baya yüksek buna göre bebekte kalp atışıda olmasi gerek ama dr kafamı karıştırdı