2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim sende demi pıhtılaşma var bende de var aynı şekilde 10. Haftada kürtaj olmuştum benimde hiç bulantı fan yoktu şu anda yok bünye meselesi sanırım. Şu an iğne kullanıyormusun
evet canım her gün kullanıyorum + coraspin. sıkıntı çıkmaz inşallah bu sefer. zaten doğal yoldan hamile kalamıyorum :(

çok strese gireceksen kendin test yaptır.
ya da başka dr a git. . . . ben sabırlıyım bak benimki bide tedaviyle oldu tüp bebeği.:) ama daha kese görmeye bile gitmedim. inşallah kalbide duyarım ctesi günü
DEVLET HAST KENDI ISTEGINLE TEST YAPMIYOLAR YA O YUZDEN YAPTIRAMADM SAGLIK OCAGINA DA FIRSATIM YOK CALISIYORUM. İNSALLAH DUYARSIN CANIM SENIN YERINDE OLSAM KAC KERE GITMISTIM KIZ

Kızlar bnm için önemli bir soru bu yardımcı olursanız sevinirim :))
Şimdi evimiz 2+1 salon , oturma odası ve yatak odası ama salonu hem günlük oturmak hem de misafir için kullanıyoruz , otur odası yaptığım yeri kullanmıyoruz ama ordaki eşyaları da çıkarıp bir yere koyamam sıfır 2 yıllık eşyalar sonuçta. Oğlumda yatak odamızda beşiğin de yatıyor ben ikinci çocuğun beşiğini nereye koyacam acaba ya :işsiz::işsiz::işsiz:

evet canım her gün kullanıyorum + coraspin. sıkıntı çıkmaz inşallah bu sefer. zaten doğal yoldan hamile kalamıyorum :KK43:
Kaclik kullanıyorsun canım bende aynı şekilde coraspin ve iğne. Ben doğal yoldan hamile kaldım çok sukur digeri de dogal yoldan di zaten.benim pıhtılaşma çok az genetik doktoru hiç bir şey kullanmasan da olur ama önceden bir kaybin var önlem amaçlı kullan dedi kendi doktorumda kullan diyor zaten

Bende çarşamba sağlık ocağı cuma da kadın doğumdan randevu aldim. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Çok uykum var doyamıyorum uyumaya sadece.

Kaclik kullanıyorsun canım bende aynı şekilde coraspin ve iğne. Ben doğal yoldan hamile kaldım çok sukur digeri de dogal yoldan di zaten.benim pıhtılaşma çok az genetik doktoru hiç bir şey kullanmasan da olur ama önceden bir kaybin var önlem amaçlı kullan dedi kendi doktorumda kullan diyor zaten
Bende pıhtılaşma yok ama ben önlem amçlı coraspin kullanıyorum doktorum gerek yok dedi ama ben onu kullanırken hamile kaldım şimdi bırakırsam birşey olacak gibi geliyor

Ayy canım dikkat, çok da zorlama kendini. Temizlikte sıkıntılı hareketler var diye benim ev fena durumda. Allah tan yarın yardımcı gelecek de biraz toparlanır.

Grip için de kivi yiyorsun değil mi?

Bnm evde fena yapabildiğim kadar yapıcam zorlanmadan canım kivi de yiyorum canım dün geldi meyveler , iyi yaptın sen de canım yardımcı mis gibi yapar bayrama :)

En azından kalp atışını duyana kadar kullanacağım bayağı araştırdım zararından çok faydası varmış
Yani için nasıl rahat ediyorsa öyle yap zararı yok diyorlar. ben yine de ilaç sonuçta dogal degil diye düşünüyorum hiç severek kullanmıyorum ama mecburiyetten işte kullanmazsam bir şey olursa diye korkuyorum

DEVLET HAST KENDI ISTEGINLE TEST YAPMIYOLAR YA O YUZDEN YAPTIRAMADM SAGLIK OCAGINA DA FIRSATIM YOK CALISIYORUM. İNSALLAH DUYARSIN CANIM SENIN YERINDE OLSAM KAC KERE GITMISTIM KIZ
napim ya korkuyorum :( böyle sabrediyorum. bak az kaldı. aslında 19 undan sonra gel demişti. ben de çalışıyorum zaten tedavide çok izin aldım. hafta sonuna aldım randevuyu

benimde randevu yarın 6+5 olucak kalp atışı için deliriyorum :) ama duymasamda olur saglıklı herşey yolunda dese yeter. inşallah sen duyarsın minnagının sesini :))
İnşallah canım hepimiz kalbini duyalım bebeklerimizin saglıklı olduklarını bilelim yetet bize ;)

Kilo almayayım diye öğlen öğününü ara öğünleri meyve ile geçireyim dedim arkadaşım da 16 haftalık hamile doktoru demiş ki meyve yeme artık rahim çok büyürmüş düşük olurmuş ne yapsak şüphe duyuyoruz :))

bana direk kullan dedi canım. bir gende homozigot var. 0,4 ml . benimde 3. tüp denemem. tek problemimiz morfolojiydi sayı vs çok iyi ama. nasip olmadı.
1. kimyasal 2. kürtaj olunca. bana direk 9 ay kullanacaksın dedi. .

Kızlar bnm için önemli bir soru bu yardımcı olursanız sevinirim :))
Şimdi evimiz 2+1 salon , oturma odası ve yatak odası ama salonu hem günlük oturmak hem de misafir için kullanıyoruz , otur odası yaptığım yeri kullanmıyoruz ama ordaki eşyaları da çıkarıp bir yere koyamam sıfır 2 yıllık eşyalar sonuçta. Oğlumda yatak odamızda beşiğin de yatıyor ben ikinci çocuğun beşiğini nereye koyacam acaba ya :işsiz::işsiz::işsiz:
Oglun kac yaşında cnm

bana direk kullan dedi canım. bir gende homozigot var. 0,4 ml . benimde 3. tüp denemem. tek problemimiz morfolojiydi sayı vs çok iyi ama. nasip olmadı.

Hm anladım canım geçmiş olsun neyse ki geçmiş kötü günler hamilesin sonuçta inşallah sag salim kucağına alırsın bebeğini. İşte benim de kafamı kurcalayan bu benim pıhtılaşma çok az ve doktor bana 0.6 verdi aşırı kilolu da değilim 59 kiloyum

Benim folio canım b12 ve iyot da var içinde :)
ya kafam bi milyon pıhtılaşmaya da baktır diyorlar:D ne zaman bakıalcak bana aşama aşama yazın:D doktora gitmedim doktor tanıdığımıza haber yolladım 6. haftaya kadar gelme demiş... e ben şimdi boş boş beklicem mi

Hm anladım canım geçmiş olsun neyse ki geçmiş kötü günler hamilesin sonuçta inşallah sag salim kucağına alırsın bebeğini. İşte benim de kafamı kurcalayan bu benim pıhtılaşma çok az ve doktor bana 0.6 verdi aşırı kilolu da değilim 59 kiloyum
kiloyla alakası oluyor ama. çok fark yok canım aramızda. bende 55 kiloyum

Back
X