- Emoji Skoru
- 373
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
- #10.461
Off çok kötü seninde allah yardimcin olsun cnmBennnn . Mide ekşimesi mi yanması mı derler onunla birlikte eşlik ediyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off çok kötü seninde allah yardimcin olsun cnmBennnn . Mide ekşimesi mi yanması mı derler onunla birlikte eşlik ediyor
Off çok zor seninde allah yardimcin olsun canım valla bittim resmenBen varım canim gunde 6-7 kez kusuyorum mahvoldum
Guzel dusun hic korkma canm Allah bagislasin yavrularimizi bize aklindan cikartmaya calisevet insan bir kere yaşayınca aklına takılıyor ister istemez. benimkinin üstünden 2 ay geçti nerdeyse ama hala her wc de peçeteyle abanıyorum var mı kanama diye
Aaaa aldirmakmi aldrmak ne ki ya bunlar nasil insanlar ya valla sinirden aglicam simdi Allaha hevale et vicdansz insanlar yemin ederim cok sinirlendim gozume yas doldu boyle bisey kim kolay soyleyebilir ki dusuncesi bile cok kotusorun zaten bebeklerim kimse kabullenemiyo buda sinirlerimi bozuyo korunurken ilk hamile kalan benim sanki canım zoruma gidiyo bende şok yaşadım öğrenince ama rabbim nasip ettiyse vardır bi bildiği dedim kiymadim onlara herkes beklediki aldirayim
zaten gün içinde düşünmüyorum da gece uyuyunca ortaya çıkıyor sanırımGuzel dusun hic korkma canm Allah bagislasin yavrularimizi bize aklindan cikartmaya calis
Canm ruyada kan gormek ruyayi bozuyormus bide vesvese vermek icin seytan hamile kadnlari korkutmayi cok seviyormus bunu ogrendikten sonra ruyayi kafama takmıyorum bugun de sabah esim bi garip uyandi ruyasinda bni disarida sutyenle gormus kiziyo ruyani etkisinde kalmis bu ruyalari dikkata alma bn artk hic takmiyorum

Bende çok kötüyüm hiç icemiyorum üstelik böbrek taşım var bide antalyadayim burda hava 42 dereceKeske3 lt su icsem 5 lt kusarim. 1 bardak bile durmuyo genelde midemde.... benim tek avantajim havalar burda 15 derece civari seyretti butun yaz. oda isime geldi tabi...
Benimde iç karnın ağrıyo canım sanırım kesemiz büyüyor ve biraz biraz yukarı geliyor o yuzdenyaaa kızlar kimsede yokmu karın ve kasık ağrısı.Derdime derman olun:)stresli bir anne var yahu burda.
:)))
birde bugun ıkılı teste gıttım olcumler yapıldı pazartesi bellı olacak sımdıden bılınırmı bılmem ama çıkıntı var erkek gibi dedi:) bir erkek daha sanırım geliyooooooooooooo![]()
Bnde gunduz aklima sacma sacma dusunceler geliyo yazaten gün içinde düşünmüyorum da gece uyuyunca ortaya çıkıyor sanırım![]()
Aaa gene bi erkek geliyo gozun aydin canmyaaa kızlar kimsede yokmu karın ve kasık ağrısı.Derdime derman olun:)stresli bir anne var yahu burda.
:)))
birde bugun ıkılı teste gıttım olcumler yapıldı pazartesi bellı olacak sımdıden bılınırmı bılmem ama çıkıntı var erkek gibi dedi:) bir erkek daha sanırım geliyooooooooooooo![]()
Allah ıslah etsin canım artık bunları öyle olan bize bebeklerimize oluyo uzulmemeye caliscazAh canm hayatin kanunu mu boyle nedir bu insanlardan cektigimiz ya en cokta esimiz ailesinden cektiklerimiz bnm durumumu da biliyosun bnmki daha kotu evden çıkamıyorum ciksam dovuceklermis herkes dışladı bni canimi yakan suki bnm bi sucum yok iftiraya maruz kaldim ama Allah razi olsun esim yanimda oldu cunku cok zor yollarla hamile kaldim bos ver Allaha havale et kimse kimseye yaptklarini cekmeden ölmez insanlarda vican denen bsy kalmamis yavrularini dusun onlar seninle seni duyuyorlar skntini hissediyorlar hic degmicek insanlar icin yavruna zarar verme
sağol canımAaa gene bi erkek geliyo gozun aydin canm
öyle canım kiyilirmi onlara hiçAaaa aldirmakmi aldrmak ne ki ya bunlar nasil insanlar ya valla sinirden aglicam simdi Allaha hevale et vicdansz insanlar yemin ederim cok sinirlendim gozume yas doldu boyle bisey kim kolay soyleyebilir ki dusuncesi bile cok kotu
Bnde düşünmemeye calisiyorum iyiki burasi var burda zmn geciriyorum icim rahatliyo disari çıkamıyorum bos ver oyle bi zmn gelcek senin yavrularini gormeye yalvaracak sana inşallah oyle bi zmn gelcekki soylediklerine pisman olucaklar inşallah kuzum kotu dusunme birak onlari ne derlerse desinlerAllah ıslah etsin canım artık bunları öyle olan bize bebeklerimize oluyo uzulmemeye caliscaz

Benim de ayni canımKizlarrrr bnm dunden beri belim sol bacagim kalcamla birlikte agriyo ya aranizda boyle olan varmi korkuyorum
Ay Allah bagislasin canm bnm bizm ailede de uc kiz bn kucuk kiz bnden sonra erkek kardesim var annemede cok baski yapmislar gun vermemisler bu nedir ya insanlar gittikce kafayimi yiyor kiz cocugu da cok degerli erkek de ikiside evlat ya babam uc kiz olunca bni hastaneye almaya gelmemis istememis bni ama suan en cok sevdigi kizi bnm tabi gepimizi seviyo ama yani suan cok mutlu hatta anneme Allah razi olsun senden bana cennet kapisi uc kz dogurdun diyo sen takma o insanlari kafana Allah kismetinde erkek cocugu yazdiysa erkek olur bak haberlerde de diyorlar 9 ay boyunca ultrasonda kiz diyormus dogum yapinca erkek oldugu anlasilmiskızlar bende 12 haftalık hamileyim bu 3. gebeliğim iki kızım var çok şükür bugün doktora gittim kız gibi dedi buna da acaba kız deyip daha sonra değişen varmı aslında ben kız olduğu için hiç gocunmuyorum ama cevresel baskılar deli ediyor şimdide 4. erkek olur inşallah diyorlar bundan nefret ediyorum