- Emoji Skoru
- 2.420
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #10.921
İnşallah canm ya merk ettim ne yaptiİnşallah sıkıntı yoktur, bebişlerin sağlıkları yerindedir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canm ya merk ettim ne yaptiİnşallah sıkıntı yoktur, bebişlerin sağlıkları yerindedir.
Bnmde aklimdan cikmadi inşallah temiz cikar canmBenimde aklımdan geçti inş temiz cıkar onunda cnm
Cok sevindim canim umarim herkesin gönlündeki olur :)) masallah :))Kızlar doktor %80 kız dediiiiiii![]()
Benimkinin çıkıntısı da seninkine benziyor canım ama bana daha bişey demedilerEvet erkeğe benziyor dedi,bak çıkıntı var görüyor musun dedi,şaşırdım mıı hayııır![]()
Hahaha :) cok şekersin cnm deme ögle saglıklı olsun da bende erkek arıyorum kızım var buda kız herhalde akşama ögrencemOğluma civciv aldık o bile horoz çıktıelimi attığım erkek
Oğluma civciv aldık o bile horoz çıktıelimi attığım erkek

Gozun aydin canm Allah bagislasinEvet erkeğe benziyor dedi,bak çıkıntı var görüyor musun dedi,şaşırdım mıı hayııır![]()
Bu haftalarda ikisinde de cıkıntı oluyormus canim 16.haftadan sonra belirginlesiyor.bana da cıkıntı var ama erkek diyemem dedi o yuzden umitle bekliciiiimmEvet erkeğe benziyor dedi,bak çıkıntı var görüyor musun dedi,şaşırdım mıı hayııır![]()
Seninkine bakmıştık di mi erkek demiştik sanki biz ama çok geç kalmışlar sanki yorum yapmak içinBenimkinin çıkıntısı da seninkine benziyor canım ama bana daha bişey demediler![]()
Hadi hayirli olsun gözünaydin canim:)Kızlar doktor %80 kız dediiiiiii![]()
Evet canım.. acaba kız mı ki erken belli olmadı diye düşünüyorum.. 12 gün var daha randevuyaSeninkine bakmıştık di mi erkek demiştik sanki biz ama çok geç kalmışlar sanki yorum yapmak için
Sen gençsin en kötü 3.de tutturursun:) benim de kız çocuğunu süsleyip püslemek içinde kaldıHahaha :) cok şekersin cnm deme ögle saglıklı olsun da bende erkek arıyorum kızım var buda kız herhalde akşama ögrencem

Ben çok sık yaşıyorum canım malesef her hamileligimde de böyle olmuştu
Sağlıklı olsun da er ya da geç öğrenicez,ilk çocukta daha çok merak ediliyorEvet canım.. acaba kız mı ki erken belli olmadı diye düşünüyorum.. 12 gün var daha randevuya![]()
Öyle tabi canımSağlıklı olsun da er ya da geç öğrenicez,ilk çocukta daha çok merak ediliyor
İlkinde de 12.haftada %51 erkek demişti doktorum oğlum olduBu haftalarda ikisinde de cıkıntı oluyormus canim 16.haftadan sonra belirginlesiyor.bana da cıkıntı var ama erkek diyemem dedi o yuzden umitle bekliciiiimm![]()

Şanslı anaa hayırlı olsun![]()