- Emoji Skoru
- 9.036
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #11.241
bir ben kaldım cinsiyet öğrenemeyendeğmen benim gamlı yasslı gönnlümeeeeee
![]()
Yalnız bırakır mıyım hiç seni, biz 30 da filan öğreneceğiz galiba :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir ben kaldım cinsiyet öğrenemeyendeğmen benim gamlı yasslı gönnlümeeeeee
![]()
Momfortbaby den de cok memnun kullananlar fiyat da dahauygun bi de ona bak istersenkanguruda boba 4g alacağım ama şuan fiyatı çok pahalı biraz indirim beklliyorum.
Yalnız bırakır mıyım hiç seni, biz 30 da filan öğreneceğiz galiba :)
onada bakayım bakalım :)Momfortbaby den de cok memnun kullananlar fiyat da dahauygun bi de ona bak istersen
İnş birtanem aklıma geldikce içiyorum kendime şişe alıcam büyük sürekli yanımda onu durmadan içicem
Araba koltugu ilerisi icin canim tabi ki. Puset pahali bisey degil zaten de kac kere kullanilabilir diye düşünüyorum. Yaz zolsa alir bebegi gezeriz de kışın anca doktor kontrollerine gideriz. Neyse bakalim kocamin da fikrini alayim en iyisiaraba koltuğu bebek oturmaya başlamadan kullanılamıyor canım. o da yaklaşık 6 aylıktan sonrasına denk geliyor. ilk aylarda puset daha iyi. özellikle bel desteği için.
Bende varım 21 inde insallahcanımsın5 kişi kalmışız demekki öğrenemeyen kimisi 23 ü kimisi 25 i öğrenecek.
onada bakayım bakalım :)
arabada bebeği kucakta taşıma çok güvensiz. evet zaten sen dikkatlisin ama çevre aynı şekilde dikkatli değil. üç kuruş için riske gerek yok bence. daha geçen hafta aklı eksiğin teki sağ şertitten önümüze kırdı biçiyordu bizi arabayla birde camı açmış frene bassana diye küfür ediyor. en güvenlisi ne ise o olmalı bence. ve arabada kucakta bebek hiç güvenli değil. bir kaza anında korkuyla fazla sıkıp bebeğin göğüs kemiğine vs zarar verebilitemiz çok fazla.![]()
Daha bugün oldun cnm biraz c vitamini falan al geçmezse sonra gidersinKizlar sabah ta yazmistim cok kotu grip oldum acile gitmsemmi ya antibiyotik yazarsa kullansam zarari varmi acaba aranizda hamileyken antibyotik kullanan varmi
Ben korkudan wc giryorum çıkıyorum su içiyorum tekrar giriyorumİnş birtanem aklıma geldikce içiyorum kendime şişe alıcam büyük sürekli yanımda onu durmadan içicem

Sabah okadar kotu degildi canm ya suan gozumu açamıyorum portakal yedim bol bol su ictim yutkunamiyorum basim catliyo nefes almakta zorlanıyorum ne yapsam acabaDaha bugün oldun cnm biraz c vitamini falan al geçmezse sonra gidersin
Doktorunla bir görüş cnmSabah okadar kotu degildi canm ya suan gozumu açamıyorum portakal yedim bol bol su ictim yutkunamiyorum basim catliyo nefes almakta zorlanıyorum ne yapsam acaba
Konustum gi acile dedi ama ya antibyotik yazarsa gidicem galiba hayirlisi saol canm bnmDoktorunla bir görüş cnm
Geçmiş olsun cnmKonustum gi acile dedi ama ya antibyotik yazarsa gidicem galiba hayirlisi saol canm bnm
Teşekkür ederim canm bnmmGeçmiş olsun cnm
Ben de daha ogrenmedim ama biz grupta kucuk kaldik zaten. Daha soylemez heralde. Ama ben kiz hissediyorum cok net.canımsın5 kişi kalmışız demekki öğrenemeyen kimisi 23 ü kimisi 25 i öğrenecek.
onada bakayım bakalım :)
Canim ben de aynı durumdayım. Ilk 3 ay neredeyse hiç belirtim olmazken simdi her sabah istifra etmeye başladım. Agzimda ve midemde çok kötü bir tat var yutkunmak bile istemiyorum. Yavrularimiz saglikli olsun da dayaniriz inşallah. Malesef cok rahat hamilelik geçirenlerden olamadık..Merhaba arkadaşlar. Çok uzun zaman oldu gelmeyelim. Umarım herkes iyidir.
Benim gecelik zor geviyor bulantı ve kusma ile artı halsizlik.
Çok şükür bebeğim sağlıklı ama kendimi çok kötü hissediyorum. Resmen bunalıma girdim. Hasta gibiyim.