- Emoji Skoru
- 1.676
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #11.341
Kramp icin magmezyumun cok faydasi oluyor canim dr una söylersen mutlaka verecektirAcaba sürekli yatmaktan mı diyorum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kramp icin magmezyumun cok faydasi oluyor canim dr una söylersen mutlaka verecektirAcaba sürekli yatmaktan mı diyorum?
Doktorum elevit ve feramat verdi takviye,demek ki yeterli olmuyor,sorup alayım ben deGunaydin kizlar :)
Avrenim
Magnezyum kullansan acaba faydasi olur mu? magnezyum oncesi benimde cok agrim oluyordu, magnezyum ve muz sonrasi eskisi kadar yasamadim. Insallah gecer en kisa zamanda. Allah yardimcin olsun
Cok güldüm:)) bugunlerde gececek inşallahSürekli nezarete atılan hırsızlar gibiyim,1 hafta yatıyorum,3 gün çıkıyorum sonra tekrar içeri :)
Gecmis olsun cnm. Benim de dun aksamdan beri bogaz agrim ve grip var cok ilerlemeden atlatiriz inşallahGünaydın kizlar bnde grip bogaz agri bas agrisiyla uyandim biraz hafifler sanmistim bigazm daha kotu olmus ya
Günaydın arkadaşlar,biliyorsunuz kanamalı bir hamileyim,dün gece üç gibi uyandım bel ve sırt ağrısıyla,sağa sola dönerken oluyor özellikle,bir de sağ bacağımda ağrı var,kramp yaşıyor musunuz siz de?
Aslinda hp evdeyim ama aksamlari yürüyüşe cikiyorum da nerden bulasti bilmiyorum yaAcaba sürekli yatmaktan mı diyorum?
Oyle yapicam galiba cunku daha kotu oldu bugunEn iyisi doktora git canım ateşin filan çıkarsa iyi olmaz
İnşallah canm ya sen grip icin neler yapıyorsun bn portakal limonlu su falan içiyorum ama gecermi acabaGecmis olsun cnm. Benim de dun aksamdan beri bogaz agrim ve grip var cok ilerlemeden atlatiriz inşallah
Maden suyu içiyorum hergün ama kabız olmamak için muz yasak banaHareketsizlik kramp yapıyor vertigo yaşıyorum ara ara tekrarlıyor bende o dönemlerde hareketsiz kaldığımdan kramplarım artıyor benim. Bel ve sırt ağrısıda hareketsizlikten olabilir. Benim saçma sapan yatış pozisyonlarımdan ağrıyor da :) kullandığın takviyelerin içinde magnezyum yokmudur. Doktoruna danış yinede. Doğal kaynaklarıda dene bencetakviyekerin çoğu sentetik socuçta vücut çok azını kabul ediyor.
Gunde 1tane de maden suyu ic canim.Benim doktorum tavsiye etmişti kasılmalar icinDoktorum elevit ve feramat verdi takviye,demek ki yeterli olmuyor,sorup alayım ben de
Zaten yazmisin iciyorum diye sondan basladigimmicin sayfayi okumaya goremedim.Bende sürekli yTiyorum benim de belime vuruyor.Buyuk ihtimal ondan oluyordur canim agrilarin.Maden suyu içiyorum hergün ama kabız olmamak için muz yasak bana
İnşallah başka sıkıntı yoktur artık her farklı his çarpıntı yapar oldu bende,sen neden yatıyordun ki?Zaten yazmisin iciyorum diye sondan basladigimmicin sayfayi okumaya goremedim.Bende sürekli yTiyorum benim de belime vuruyor.Buyuk ihtimal ondan oluyordur canim agrilarin.
Cok ayakta kalınca benimde oluyo gecen konusmustuk ya canım dinlenince azalıyoKizlar bnmde belim cok agriyo bide sol kalcadan baslayan bacak agrim var bacagim sanki kopuyo gibi agriyo ya boyle olan varmi aranizda
Ayaktada kalmiyorum ama dun biraz fazla oturdum gece boyunca agrim vardi ya suan sol bacagimi agrisina dayanamıyorum canm ya drya sordum normal dedi ama bu kadar siddetli agri olurmu bacakta yaCok ayakta kalınca benimde oluyo gecen konusmustuk ya canım dinlenince azalıyo
Maden suyu içiyorum hergün ama kabız olmamak için muz yasak bana
Ceviz badem ve fındık da yiyorum gergünKuruyemislerde ve yesil yaprakli sebzelerde de var. Ben muz sevmedigim icin yemiyorum zaten :) Kuruyemişleride kavrulmamis tuketmek gerekiyor.
Benim de kanamam olmustu hastanede yatmıştım canim.Plesanta previa var ara ara kanaman olabilir dedi doktorum.Yatmam lazım benim de dışarı çıkmak yasak ev icinde ihtiyaclarimi gidermek icin kalkabiliyorum.İnşallah başka sıkıntı yoktur artık her farklı his çarpıntı yapar oldu bende,sen neden yatıyordun ki?