- Emoji Skoru
- 2.385
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi Homely_angel
- #11.381
Bir hafta sonra olacak Allah nasip ederseCanım ya inşallah artık sıkıntıların geçer hamileliğin tadını çıkarırsın ne zaman kontrolün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hafta sonra olacak Allah nasip ederseCanım ya inşallah artık sıkıntıların geçer hamileliğin tadını çıkarırsın ne zaman kontrolün
hadi hayirli haberlerle gel inşallah canımBir hafta sonra olacak Allah nasip ederse
benimde kanamam oldu canım ama sadece progestan kullandım doktorum 13 haftada bıraktırdı duruma göre bakar doktorun inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağınaMerhaba arkadaşlar ben mart annelerini takip ediyorum normalde ama. Ama şubat sonu da doğum olabilir diye düşünerek bu gruba da bakayım dedim :) burada da benimle benzer kanama sıkıntısı yaşayan arkadaşlar var sanıyorum. Mesajlardan gördüğüm kadarıyla. Benim de 7. Haftadan 9.haftaya kadar zaman zaman az zaman zaman da yoğun kanamam lekelenmem oldu. Şimdi progestan ve iğne kullanıyorum. İğneden beri de çok şükür kesildi. Eski mesajların hepsine bakamadım sizlerde de iğne kullanan var mı acaba? İğne dediğim proluton depot. Ben şimdilik 1 ay daha kullanıcam ama sonra bırakmam gerekir mi bilmiyorum bırakmaktan endişe ediyorum açıkçası biraz.
Benim kanamam 13.haftada oldu canim 5gun arayla 4tane proluton verdi.1tane kaldı bakalım bitince ne diyecek doktorumMerhaba arkadaşlar ben mart annelerini takip ediyorum normalde ama. Ama şubat sonu da doğum olabilir diye düşünerek bu gruba da bakayım dedim :) burada da benimle benzer kanama sıkıntısı yaşayan arkadaşlar var sanıyorum. Mesajlardan gördüğüm kadarıyla. Benim de 7. Haftadan 9.haftaya kadar zaman zaman az zaman zaman da yoğun kanamam lekelenmem oldu. Şimdi progestan ve iğne kullanıyorum. İğneden beri de çok şükür kesildi. Eski mesajların hepsine bakamadım sizlerde de iğne kullanan var mı acaba? İğne dediğim proluton depot. Ben şimdilik 1 ay daha kullanıcam ama sonra bırakmam gerekir mi bilmiyorum bırakmaktan endişe ediyorum açıkçası biraz.
En tecrübeli benim bu konuda galiba hergün 50 mg progestan ampul ve haftada bir proluton depot iğnem var,yaklaşık 25 gündür devam ediyorum iğnelere :)Merhaba arkadaşlar ben mart annelerini takip ediyorum normalde ama. Ama şubat sonu da doğum olabilir diye düşünerek bu gruba da bakayım dedim :) burada da benimle benzer kanama sıkıntısı yaşayan arkadaşlar var sanıyorum. Mesajlardan gördüğüm kadarıyla. Benim de 7. Haftadan 9.haftaya kadar zaman zaman az zaman zaman da yoğun kanamam lekelenmem oldu. Şimdi progestan ve iğne kullanıyorum. İğneden beri de çok şükür kesildi. Eski mesajların hepsine bakamadım sizlerde de iğne kullanan var mı acaba? İğne dediğim proluton depot. Ben şimdilik 1 ay daha kullanıcam ama sonra bırakmam gerekir mi bilmiyorum bırakmaktan endişe ediyorum açıkçası biraz.
Benim kanamam 13.haftada oldu canim 5gun arayla 4tane proluton verdi.1tane kaldı bakalım bitince ne diyecek doktorum
Senin kanaman neden olmus canim? Ben sanki 12. Haftadan sonra pek kanama olmaz diye dusunmustum ama oluyomus demekki

benim ilaçtan sonra geçti canım rabbim tekrar yaşatmasın insan çok korkuyor bişey olcak diye benim ilk gebelikte kıst vardı bi sorun çıkmadı büyük değildi zaten doğumdan sonra kayboldu tekrarlamadidaYanitlariniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Benim kanamalar için herhangi bir sebep söylemedi doktorlar. Sadece bi süredir olmadığı için mutluyum. Umarım hepimiz bundan sonrasında sorunsuz bir hamilelik geçiririz :) kanaması devam eden var mı aranızda yoksa herkesin iğne veya ilaçtan sonra geçti mi acaba? Bende bir de kist var o da arada kafama takılıyor ama umarım kendiliğinden kaybolur.
Umarım benim de öyle olur muayene yapan doktorum kist var ama önemli değil dedi. Sonra iğne için acile gittiğimde muayene oldum acildeki Dr belli olmaz gibi konuşunca tedirgin etti sağolsun. Bakalım hakkımızda hayırlısı.benim ilaçtan sonra geçti canım rabbim tekrar yaşatmasın insan çok korkuyor bişey olcak diye benim ilk gebelikte kıst vardı bi sorun çıkmadı büyük değildi zaten doğumdan sonra kayboldu tekrarlamadida
öyle canım hayırlısı sağlıkla alcaz inşallah bebişleri kucağımızaUmarım benim de öyle olur muayene yapan doktorum kist var ama önemli değil dedi. Sonra iğne için acile gittiğimde muayene oldum acildeki Dr belli olmaz gibi konuşunca tedirgin etti sağolsun. Bakalım hakkımızda hayırlısı.
Var mı aranızda benim gibi ikiz bekleyen? Hatta tek yumurta ikizi bekleyen??Ben manavgattauım. Burda yapılıyorKızlar devlt hastaneleri tarama testlerini yapmiyo mu ?
Ben öyle bi duyum aldim arkadasımdan.
Yanitlariniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Benim kanamalar için herhangi bir sebep söylemedi doktorlar. Sadece bi süredir olmadığı için mutluyum. Umarım hepimiz bundan sonrasında sorunsuz bir hamilelik geçiririz :) kanaması devam eden var mı aranızda yoksa herkesin iğne veya ilaçtan sonra geçti mi acaba? Bende bir de kist var o da arada kafama takılıyor ama umarım kendiliğinden kaybolur.
Kizlar suan resmen hareket ettiğini hissediyorum bebeğimin çok ilginç bi durum![]()