- Emoji Skoru
- 352
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
- #11.401
Öncelikle sakin ol. Sonra eşinle oturur konuşursunuz.. sen bebeğine yoğunlaş...Ne olur bana biri akl versin tukenmek uzeriyim ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle sakin ol. Sonra eşinle oturur konuşursunuz.. sen bebeğine yoğunlaş...Ne olur bana biri akl versin tukenmek uzeriyim ya
Ya canm aradim esimi hatta birlikte avm ye gitmisler ya agladim yanlis yapiyorsun diyo ya boyle bsy olirmu yaÖncelikle sakin ol. Sonra eşinle oturur konuşursunuz.. sen bebeğine yoğunlaş...
Canım yanlış anlama belki hamileliğin etkisiyle yanlış davranabiliyorsundur. Tabi onlar bunu hamilelikten değil terbiyesizlikten sanabilirler. Durumu bilmiyorum belki çok çok haklısındır. Ama nolursa olsun hamile bir kadına şiddet kabul edilemez.eşini bekle belki orta yolu bulur sakinleşirsinYa canm aradim esimi hatta birlikte avm ye gitmisler ya agladim yanlis yapiyorsun diyo ya boyle bsy olirmu ya
Artık yavas yavas sertlesiyor canim.BuyuyoruzKızlar benim karnım oldukça sert, sizlerin de öyle mi?
Canm bn o gun burda anlatmistim kizlara hic bsy yok bni dovmeye geldiler 4 aydr evdeyim kimseye karismiyorum ama dovmek ne demk ya bn hic bsy yanlis anlamıyorum ama kapima dayandilar oruspu dediler bu affedilirmiCanım yanlış anlama belki hamileliğin etkisiyle yanlış davranabiliyorsundur. Tabi onlar bunu hamilelikten değil terbiyesizlikten sanabilirler. Durumu bilmiyorum belki çok çok haklısındır. Ama nolursa olsun hamile bir kadına şiddet kabul edilemez.
Göbeğimin alt kısmı sağlı sollu sert benim deKızlar benim karnım oldukça sert, sizlerin de öyle mi?
Bebim göbek bugün biraz daha belirginleşti cnm ama hala tam sertleşmediKızlar benim karnım oldukça sert, sizlerin de öyle mi?
Amin canım sizlerinde eli kulağında :))Ayyy çok güzel, darısı bizlere :)
Evet canım hele akşama doğru baya sert oluyorKızlar benim karnım oldukça sert, sizlerin de öyle mi?
Cnm ben geçiriyor gibi oldum, 3 litre suyla hafifledi gibi . Özellikle gece yatmadan 1 litre içip yattım. 4-5 defa Kalkıp , idrar içerde beklemediği için, galiba iyi geldi.özelikle tavsiye ederim, doktora söylemeye kalmadı.Kızlar gebelik esnasında vajina mantarı geçiren oldumu doktorunuz ilaç verdimi?
Benim arkadasim gecirdi canim. Fitil kullandiKızlar gebelik esnasında vajina mantarı geçiren oldumu doktorunuz ilaç verdimi?
Benim kanama için dr sebep göstermedi ama sizin plasenta nin aşağıda olduğunu kacinci hafta söylediler?Plesantam asagida canim.plesanta previa var bende.o yuzden oluyor kanama
Canım her ne olursa olsun ailesinden vazgeçemez. Seni barış diye zorlamıyorsa boşver gitsin. Herkes yaptığından utanır.Ne olur bana biri akl versin tukenmek uzeriyim ya
Benimde göbek deliğimin altı sert. Sizinkide mi öyle?Göbeğimin alt kısmı sağlı sollu sert benim de
Travazol kullanabilirsin cnm. Ben kullanıyorum. Sodayla temizlen.Kızlar gebelik esnasında vajina mantarı geçiren oldumu doktorunuz ilaç verdimi?
Oyle yapicam canm artk takmıyorum kimseyiCanım her ne olursa olsun ailesinden vazgeçemez. Seni barış diye zorlamıyorsa boşver gitsin. Herkes yaptığından utanır.
13.haftamda söyledi canım.zaten daha once belli olmuyor.12haftadan oncesi olan kanamalarin plesantayla alakasi pek olmuyorBenim kanama için dr sebep göstermedi ama sizin plasenta nin aşağıda olduğunu kacinci hafta söylediler?