2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Amin canım azcıkta bizi düşünen olsa hamile bu kadın deseler de kısa süre kalsalar :))
Gunaydin canm ah keske oyle olsa gecenin saat 1 de esim bulasik yikadi bn zaten sancilanmistim bn bsy yapamadim misafir olucak kadin yardm dahi etmedi inşallah bu iki gunu rahat geciririm de sen nasılsın misafirlerin gittimi

Tatlım nasıl bişi hissediyorsun, ben bebek mi değil mi emin olamıyorum
Yatıp elimi karnımın üzerine koyuyorum özellikle akşam 10da falan çok hareketleniyor cnm.böyle elinin altındn kayıyor gibi baloncuk patlıyor gibi gaz gibi degil elini koy karnın tokken bazen tık vurup kayıyor elinin altından

Yatıp elimi karnımın üzerine koyuyorum özellikle akşam 10da falan çok hareketleniyor cnm.böyle elinin altındn kayıyor gibi baloncuk patlıyor gibi gaz gibi degil elini koy karnın tokken bazen tık vurup kayıyor elinin altından

Ben elimi koyup bekleyince pek bişi Rbm durup dururken içerde bişi kaşınıyor gibi oluyor sanki. Yani hala emin olamıyorum hissettiğim bebek mi? Kız bebekler kayar gibi hissedilirmiş.

Ayyy aynısı aynısı :anneadayı:
Peki tam olarak nerde hissediyorsun ? gobeginin hizasinda mi

Ay kizlar bnde dun gece hissetim sol tarafima uzanmistim birde tatli yemistim bi kipir kipir yapti ki icim rahatladi ama cok huylandim ya cok komikti

Benim de hep solda gibi geliyor bana pıt pıt bir şeyler oluyor bazen aksamlari ama düzenli bir şekilde değil yani her gün olmuyor daha şiddetli hissetsekte rahatlasak kızlar :emir_bebek:

Back
X