- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #14.681
Bende hala en ufak kipirti yok ya![]()
Ben de pek emin değilim, bir gıvıldama oluyor ama bebek mi, gaz mı nedir bilmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hala en ufak kipirti yok ya![]()
Sağol canım :)Ooo süper, hadi gözün aydın. İki güzel haber.
Canım benimde ilk cocukta 20li haftaları buldu hissetmem bu ikinci diye heralde hissettimBende hala en ufak kipirti yok ya![]()
Ayrintili ultrason nasil oluyo o 4 lu yestmi yoksa uc boyutlu ultrason mu canmBenim doktorum ayrıntılıya 2 kez gireceğimi söyledi bi 18 bi 20.haftada.sizde 18de girerk olan varmı kızlar
2.bebeğim ve ben bariz hissediyorum 20 haftadan öncede hissediliyor gazla çok farklı zaten anlıyorsunBenim doktorum 20den önce hissedilen gaz dedi ama bilemiyorum tabi..
2.bebeğim ve ben bariz hissediyorum 20 haftadan öncede hissediliyor gazla çok farklı zaten anlıyorsun
İkiside denemez..4 lü test değil, 4lü yaptırdm 16da. Ayrıntılı yada detaylı ultrason 3 yada 4 boyutlu cihaz olması değil uzman tarafından yapılan bir muayene olması ve tüm organları detaylı inceleyen bir ultrason türü..ya radyolog yada perinatoloji uzmanı bakıyorAyrintili ultrason nasil oluyo o 4 lu yestmi yoksa uc boyutlu ultrason mu canm
Anladim canm cok saol doktoruma sorarim bndeİkiside denemez..4 lü test değil, 4lü yaptırdm 16da. Ayrıntılı yada detaylı ultrason 3 yada 4 boyutlu cihaz olması değil uzman tarafından yapılan bir muayene olması ve tüm organları detaylı inceleyen bir ultrason türü..ya radyolog yada perinatoloji uzmanı bakıyor
Beden canım hayırdırMerhaba kızlar hamilelikleriniz nasıl gidiyor lekelenme yada kanama tarzı birşeyler var mı ben 2 haftadır pek iyi değilim![]()
Sürekli lekelenmeler de korktuğum için dr gittim hep ultrasonla baktı bir sıkıntı yok ne kesede ne bebekte dedi günlük işlerini de yao sıkıntı olmaz dedi ama benim yine akıntı oldu öncekiler koyu kahveydi bu kan gibiydi çok korktum doktorlarda yok şimdi ebe baktı aktif kanaman yok dedi iğne yapildi şuan sıkıntı yok ama en ufak ıkınmada tuvalette falan eski kab geliyor galiba açık kahveye döndü rengiBeden canım hayırdır
Ben de bir haftadır iyi değilim sürekli Google a plesanta aşağıda yazıp yorumları yazıları okuyup videoları izliyorum kafayı yicem sanırım bazıları çok tehlikeli anne bebek ölüm tehlikesi öyle kanama böyle böyle erken Doğum bazıları yukarı çıktı sorun yok yaZıları . Tam da iş başı yapacam hatta Çarşamba perşembe seminer verecem
Sonra okul da başlıyor ya ayakta kalmak yorulmak etkilerse Allahım haftaları bitirebileceğini miyim 40a yaklaşsam keşke siye dua ediyorum hakkaten kafayı buldum yani
Kızlar oğlum sonunda çıkardı parayikızlarımında hareketlerini hissediyorum artık baya net olarak
arada keyfimi kaçıracak olaylar olsada bunlara sevinip kendimi sakinleştiriyom
cok gecmis olsun sallama kimseyi deymez guzel anlarin tadini cikarKızlar oğlum sonunda çıkardı parayikızlarımında hareketlerini hissediyorum artık baya net olarak
arada keyfimi kaçıracak olaylar olsada bunlara sevinip kendimi sakinleştiriyom
Canım oğlumda n kanama uzmanı olmuştum bende gebelikler hep bir sıkıntı maşallahım varSürekli lekelenmeler de korktuğum için dr gittim hep ultrasonla baktı bir sıkıntı yok ne kesede ne bebekte dedi günlük işlerini de yao sıkıntı olmaz dedi ama benim yine akıntı oldu öncekiler koyu kahveydi bu kan gibiydi çok korktum doktorlarda yok şimdi ebe baktı aktif kanaman yok dedi iğne yapildi şuan sıkıntı yok ama en ufak ıkınmada tuvalette falan eski kab geliyor galiba açık kahveye döndü rengi
Zaten öyle kabız olan biri değilim hamileligimden beri belki 1 kere olmuştur. Gaz için zorlanmada eski kan aktı galiba şuan çok şükür akıntı falan da yok .Canım oğlumda n kanama uzmanı olmuştum bende gebelikler hep bir sıkıntı maşallahım var
Hep söylerim kesinlikle kabızlık ıkınma zarar seni tuvalet e rahat çıkaran neyse onları gün boyu yemeyi içmeyi unutma,oğlumda şakır şakır kanadı ama iyileşti sonrasında kahverengi veya kırmızı lekelenmeler ama kesinlikle ıkınma çünkü yarayı yeniden kanatıyor