2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çabucak karar vermissiniz valla ne guzel ben tek tek yaziyom çiziyom iki isim mi yapsam tek isim mi kafam karışık hele eşim hiç fikir vermiyo isim isi zormuş biraz fikir verirseniz kız anneleri erkek olsa ne koyardınız diger erkek anneleri siz ne koymayı dusunuyorsunuz? :anneadayı:

Bencede isim vermek cok zor. Ben ismin karaktere etkisi olduguna inananlardanim, o yuzden hos bir manasi olsun istiyorum. Iki isim kullanmak benim icin zor, o yuzden tek isme karar verdik. Allah yardimcin olsun :)

Canım d&r aldim hamilelik doğum ve bakim kitabın adı yazarı ayşe öner almak istersen al tabi yararlı bilgiler oldugunu dusunuyorum ben
M MelekDiliyorum Liviya Liviya Ayse Oner cok tatli anlatiyor. Ceyda Duvenciyle hafta hafta hamileligi anlatan kanallari var cok sekerler. Youtube da kanalin adi Anneee TV.

ben düşünüyorum kararsız kaldım konu bile açtım isim için ela-rüya istiyorum oğlum bile artık ela rüya olsun diyo ama çevremizdekiler pek beğenmedi onların begendiklerini ben istemiyorum kafam karıştı iyice bide seçenekler arasında masal kumsal , Beren arven ,inci ipek,derin duru var kızlar sizde yorum yapın :KK66: iki isim bulmak zormuş valla
oyumu masal kumsal dan yana kullaniyorum

Karnimda bebekle beni deli gibi seven kocamdan boşanma karari aldim dün. Yine yine yine ailesi.... Bu son olsun......

Birdilimkek Birdilimkek

Birbirinize olan sevginizde bir sikintiniz yoksa konusarak cozmeyi denemeniz bencede daha mantikli. esini ailesinden en azindan bir sure uzaklasmak icin ikna edebilirsin belki. ayrica hamilelik hormonlariyla verilen karar ne kadar saglikli olabilir ki...

Back
X