2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba kızlar.
Ben de 2017 Şubat annesiyim.
Oğlum şu an pıt pıt emeklemeye çalışıyor. Oyunlar yapıyor , yeni yeni tatlar deniyor.
Güzel zamanlardan sesleniyorum size:)
Geçen yıl bu zamanlar bulantılarım yeni yeni geçiyordu.
İkinci trimister coook rahat.
Son üç ay hazırlıklar hız kazanırken son bir ay nasıl geçiyor anlamiyorsunuz.
Hooop kucaginizda misler gibi kokan bir bebek.
İlk zamanlar siz anneliğe, o size, o yeni dünyaya -kisaca onun işi daha zor- alisirken bir bakıyorsunuz göz teması kurmaya sizi takip etmeye başladığı 2. Ay geliyor.
3. Ayda sihirli bir değnek değiyor zaten hayatınıza.
Sonrası hep hep hep güzel ve çok eğlenceli.
Çünkü bebeğiniz iletisime geçiyor.
Annelik gitgide daha sevilesi bir duygu.

Dilerim en güzel şekilde yaşamak nasip olsun sizlere de... Sevgiler :)

Merhaba kızlar.
Oğlum şu an pıt pıt emeklemeye çalışıyor. Oyunlar yapıyor , yeni yeni tatlar deniyor.
İlk zamanlar siz anneliğe, o size, o yeni dünyaya -kisaca onun işi daha zor- alisirken bir bakıyorsunuz göz teması kurmaya sizi takip etmeye başladığı 2. Ay geliyor.

ben zaten kilolu basladım 80 le acıkcası suan cok da yemıyorum ama vucut az kalori yakıyor gercı bı arada mıdeden dolayı hep yattı yuruyus vs olmadı
bazılarıda sonradan duruyor son 2 ayda tekrar alıyorsun dıyo
tatılde bol yuruyus yaptım zaten bı gunumde kusmaya gıttı aldıysam vermişimdir umarım :)

Çok takma kafana, Doğum sonrası kilo verme tipiği açarız bir tane de ;)

selam canlar günaydın.
biz oğluşumla erkenciyiz kontrolden geldik. 3 lü tarama için kan verdik.
plesanta aşağıda demişti bugün yukarıya çıkmış ilacını keselim dedi.
çok sevindim. Allah herkeslere hayırlı sağlıklı doğum evlat nasip etsin.

Ohhh Harika, gözün aydın ;)

kızlar sağlık ocağı bana bana 20. haftanda gelip tetanoz olacaksın dedi.
dr. da 20-22. haftalarında renkli ultrason olacak dedi.

sizlere de dendi mi.??

Evet canım, hatta az önce ilaçlarımı yazdırdım geldim. Hemşiremle de aramız iyi baya sohbet ettik. Doktorun söylesin tam haftayı ama 18-20 arası ilk dozu vurabiliriz, ondan bir ay sonra da ikinci doz dedi.

sağlıkocağına sadece giriş yaptırdım sonrada gitmedim aşıyı ilk defa duydum :) ben çok korkarım ya :KK43:

Anneler Korkmaz ;) ben iğneden nefret ederdim, acısından değil de o iğnenin vücuduma girme hissi içimi çok kötü yapardı. Ama 6 aydır her gün iğne vuruyorum kendime. Alışıyor insan. Bir de tetanoz alışı acıtmaz sadece kolu sertleştirir.

Merhaba kızlar.

Güle güle, sağlıklı günlerde büyütün inşallah.
Hormonlarım bugün duygusal yönde galiba, gözlerim doldu bir an önce seneye bugün gelsin de bebeğimle oynuyor olayım istedim :)

Anneler Korkmaz :KK66: ben iğneden nefret ederdim, acısından değil de o iğnenin vücuduma girme hissi içimi çok kötü yapardı. Ama 6 aydır her gün iğne vuruyorum kendime. Alışıyor insan. Bir de tetanoz alışı acıtmaz sadece kolu sertleştirir.
Aynı ben, başkasına bile vurulurken kötü olurdum; şuan her gün vuruluyorum

Selam kizlar
Yazamadım bi kac gundur. Bayramda grip oldum basimi kaldiramadim. Dun de 2 bucuk aydir ayri oldugum evime döndüm cok şükür:) tabi cok is vardi cook yoruldum aksam agridan yerimden kalkip yuruyemedim:( artık o kadar yorulmak yok inşallah. Bu arada evdeki tartiyla da dogrulamis oldum 5 kg almışım. Ilk gebeligimde notlar aldigim defterim vardi ona baktım. Onda da 5 ayda 5 kg almisim. Ama toplamda 11 almistim. Su an icin cok da fazla degil sanirim:)

Kontrolu olan arkadaslar guzel haberlerlw gelin inşallah

Güle güle, sağlıklı günlerde büyütün inşallah.
Hormonlarım bugün duygusal yönde galiba, gözlerim doldu bir an önce seneye bugün gelsin de bebeğimle oynuyor olayım istedim :)
Benim oğlum biraz zor bir bebekti ama harika vakit geçirdim ben. Önceligim mutlu olmasaydı iyi kide öyle olmus. Şuan 15aylık ama acayip özlüyorum o kücük zamanları bile. Bir kanguru ben eşim ve oğlum yurtici yurtdısı bol bol gezdik. Iyi ki yok ev işi yok su yok bu takmamısım. Bir inanısım var ütüsüz kıyafet giysek belki geçer gider ama çocugumuzdan kaçırdığımız zamanlar geri gelmez.

Nasil yapiliyo canim netten bulabilir miyiz? Bunlarin olmamasi süper:KK66:
Evet 35 haftada başladım ben yağlarla vajinaya masaj şeklinde yapılıyor. Perine masaji diye yaz yerli yabancı çıkıyor videolari. Bide normal dogum icin hareketler var onlarada 34 haftadan sonra başladim. Güzel bir doğum hikayem var isterseniz paylaşırım sizinlede. Ben o saatleri acılar icinde kıvranmak gibi değilde mucizevi olarak hatırlıyorum. Kendimi oğluma odaklamistım ve doktoruma çok güvendim. Sezeryan ya da normal aklımda sadece benim için elinden geleceğini yapacağı vardı doktorun. Iyi kide güvenmisim.

Kızlar ikili tarama testinde yüzde 95 kız dedikleri bebişimiz bugün 100 de 100 onaylı erkek çıktı
Kaçıncı haftadan sonra değisti? Çok duyuyorum bunu 12 13 haftadan sonra değisebiliyor diye. Bizimde 2016 haziran annelerinde 2 arkadaştada kesin kız deyip baya ünlü bir doktor 15 hafta sonrası erkek demişti:olamaz:

En kötüsü insan şartlanıyor.

Anaaa o nasıl oldu

14 haftamda ikili tarama testine girdim ve ünlü bi doktora gitmiştim ikili test için yüzde 95 kız demişti hatta ultroson fotoğrafını verirken bile al bakalım kızının fotoğrafını dedi. Bugün kendi doktor randevum vardı girdik baktı filan sonra cinsiyeti kesinleşirmi artık dedim pipisini filan gösterip yüzde 100 diyebilirim erkek dedi. Değişeceğinide hiç sanmıyorum dedi. Şok oldum ne yalan söyleyim. Kızım diye seviyordum ve ismi dahi hazırdı. Hayırlısı buymuş

Kaçıncı haftadan sonra değisti? Çok duyuyorum bunu 12 13 haftadan sonra değisebiliyor diye. Bizimde 2016 haziran annelerinde 2 arkadaştada kesin kız deyip baya ünlü bir doktor 15 hafta sonrası erkek demişti:olamaz:

En kötüsü insan şartlanıyor.

14 haftamda ikili tarama testine girdim ve ünlü bi doktora gitmiştim ikili test için yüzde 95 kız demişti hatta ultroson fotoğrafını verirken bile al bakalım kızının fotoğrafını dedi. Bugün kendi doktor randevum vardı girdik baktı filan sonra cinsiyeti kesinleşirmi artık dedim pipisini filan gösterip yüzde 100 diyebilirim erkek dedi. Değişeceğinide hiç sanmıyorum dedi. Şok oldum ne yalan söyleyim. Kızım diye seviyordum ve ismi dahi hazırdı. Hayırlısı buymuş

Back
X