- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #15.041
Kızlar ikili tarama testinde yüzde 95 kız dedikleri bebişimiz bugün 100 de 100 onaylı erkek çıktı
Hayırlısı olsun, pipiyi şaklamış demek ki yaramaz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ikili tarama testinde yüzde 95 kız dedikleri bebişimiz bugün 100 de 100 onaylı erkek çıktı
Ben 2 3 hafta dinlendiriyorum göbeği , geçiyor sonra tekrar oluyorBenim göbekte yer kalmadı artık :) senin de içerde nohut gibi ödemler var mı?
Aaa ben de değişir mi diye düşünüyorum sürekli; erkek denileni kız duymadım ama ne olur nolmaz14 haftamda ikili tarama testine girdim ve ünlü bi doktora gitmiştim ikili test için yüzde 95 kız demişti hatta ultroson fotoğrafını verirken bile al bakalım kızının fotoğrafını dedi. Bugün kendi doktor randevum vardı girdik baktı filan sonra cinsiyeti kesinleşirmi artık dedim pipisini filan gösterip yüzde 100 diyebilirim erkek dedi. Değişeceğinide hiç sanmıyorum dedi. Şok oldum ne yalan söyleyim. Kızım diye seviyordum ve ismi dahi hazırdı. Hayırlısı buymuş
hihihi aynen hem destek tam destek ben kiloyu normal doğum yapmam diye takıyorum kilo aldıkça normal doğum yapma olanağın azalır demişti doktorÇok takma kafana, Doğum sonrası kilo verme tipiği açarız bir tane de![]()
ya benim kedime köpeğime vurulurken bile bakamıyorum ben bu olaya alışmama lazım bebiş vurulurken vs napacağım yoksa kanı bile zor veriyorum cesaretlenmem gerekAnneler Korkmazben iğneden nefret ederdim, acısından değil de o iğnenin vücuduma girme hissi içimi çok kötü yapardı. Ama 6 aydır her gün iğne vuruyorum kendime. Alışıyor insan. Bir de tetanoz alışı acıtmaz sadece kolu sertleştirir.
araştırayım faydası varsa çok iyi bence doğum hikayeni bizmle paylaş tecrubeli annelerden fikir almak çok hoş ve yardımcı oluyorBen yaptım.ilk doğumumda perine masajı deniliyor. Yırtik dikiş ve epizyo olmadı çok sükür.
Benim oğlum biraz zor bir bebekti ama harika vakit geçirdim ben. Önceligim mutlu olmasaydı iyi kide öyle olmus. Şuan 15aylık ama acayip özlüyorum o kücük zamanları bile. Bir kanguru ben eşim ve oğlum yurtici yurtdısı bol bol gezdik. Iyi ki yok ev işi yok su yok bu takmamısım. Bir inanısım var ütüsüz kıyafet giysek belki geçer gider ama çocugumuzdan kaçırdığımız zamanlar geri gelmez.
Ben 2 3 hafta dinlendiriyorum göbeği , geçiyor sonra tekrar oluyor
Demek ki mecbur kalmamışsın,Bi günlük vurulmayla alışılmıyor; her gün vuruluyorum yine alışamadım, Emin'im bu durum geçsin, yine korkularıma geri dönerim.hihihi aynen hem destek tam destek ben kiloyu normal doğum yapmam diye takıyorum kilo aldıkça normal doğum yapma olanağın azalır demişti doktor
ya benim kedime köpeğime vurulurken bile bakamıyorum ben bu olaya alışmama lazım bebiş vurulurken vs napacağım yoksa kanı bile zor veriyorum cesaretlenmem gerek
araştırayım faydası varsa çok iyi bence doğum hikayeni bizmle paylaş tecrubeli annelerden fikir almak çok hoş ve yardımcı oluyor
Koldan vuruyorum. Özellikle yukarı taraftan sert kısmından,20 tane öyle gidiyor, bacağa hiç denemedim daha. Doktor ileriki haftalarda göbeğin büyüyecek göbekten vurmayacağım zamandiliminde bacağa dönerim diye konuştuk.O zaman bacaktan mı yapıyorsun?
Vururken hemşirenbana da sordu atıyor muyuz diye, atın hiçbirini gözüm görmesin demiştim
Koldan vuruyorum. Özellikle yukarı taraftan sert kısmından,20 tane öyle gidiyor, bacağa hiç denemedim daha. Doktor ileriki haftalarda göbeğin büyüyecek göbekten vurmayacağım zamandiliminde bacağa dönerim diye konuştuk.
Vururken hemşirenbana da sordu atıyor muyuz diye, atın hiçbirini gözüm görmesin demiştim, o öyle söyleyince hemen bu foto aklıma gelmişti.
Doktorların net konuşması kötü bir durum. Hayırlısı olsun tabi. Haftanda baya büyükmüs. Ben 14+0 da öğrendim ilkinde de bundada hiç değisme ihtimali aklima gelmiyor o yüzden.14 haftamda ikili tarama testine girdim ve ünlü bi doktora gitmiştim ikili test için yüzde 95 kız demişti hatta ultroson fotoğrafını verirken bile al bakalım kızının fotoğrafını dedi. Bugün kendi doktor randevum vardı girdik baktı filan sonra cinsiyeti kesinleşirmi artık dedim pipisini filan gösterip yüzde 100 diyebilirim erkek dedi. Değişeceğinide hiç sanmıyorum dedi. Şok oldum ne yalan söyleyim. Kızım diye seviyordum ve ismi dahi hazırdı. Hayırlısı buymuş
Doktorların net konuşması kötü bir durum. Hayırlısı olsun tabi. Haftanda baya büyükmüs. Ben 14+0 da öğrendim ilkinde de bundada hiç değisme ihtimali aklima gelmiyor o yüzden.
Yok bu hissettiklerin çok normal. Bebekle ilgili degil ki bu durum. Senin kendini hazırlamanla ilgili. Benim bir oğlum var yine oğlum olacak ona rağmen bu kız dese baya bir zaman kabul edemem. Kendini suçlama hiç. Ama emin ol alısverise başlayınca hemen alısırsin bu fikre. Ilk zamanlar hissettiklerin çok normal. Sen yine biraz aglamışsin ben baya baya ağlardım herhaldrÇok şok olduk yani.. şimdi kendimi hiç alıştıramıyorum doktordan çıkınca ağladım biraz. Sonrada ağladığım için kendime kızdım. Kendimi pembelere çok kaptırmışım maviler şimdi baya zorlucak beni
Keseriz diye bir ihtimal var mı? Yoksa sonuna kadar mı?Benim de kesmezlerse eğer bir süre sonra bacağa geçerim herhalde. Çünkü karın sertleştikçe vurmak zorlaşıyor gerçekten.
selam canlar günaydın.
biz oğluşumla erkenciyiz kontrolden geldik. 3 lü tarama için kan verdik.
plesanta aşağıda demişti bugün yukarıya çıkmış ilacını keselim dedi.
çok sevindim. Allah herkeslere hayırlı sağlıklı doğum evlat nasip etsin.
Kizlar ben ilk defa dun itibariyle yuruyuslere basladim. 20 dakikada nefes nefese kaldim hafif de kasikta batma olunca dondum eve. Ama birakmicam 20 dakikada olsa bugun de yurucem.
Sizde de yuruyuste batma oluyor mu?