2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba kızlar 16 haftalığız.
3 4 gündür sabah sırt üstü uzanıp elimi karnıma koyduğumda rahim bölgemin sağ tarafı semsert geliyor elime, bebeğim orda muhtemelen. Ama sol tarafım boş. Ve sert olan taraf ağrıyor batıyor, özel bölgemin sağına doğru içten batma hissi oluyor. Korkuyorum bebeğim iyi mi diye. Bişey yoktur demi kızlar

Rahim ağzını ölcmedi hic doktorum.Ne zaman yapilmasi gerekiyor onun kızlar ?risk gormedigi icin yapmamis olabilir mi
Plesanta nasil diye sordum agrilarim ondan mi ki diye yok yukarda sıkıntı yok dedi.onu sormadim hic.

Dayanamıyorum gidip alısveris yapasım var çok:KK45:
Ama daha baya erken biliyorum. Ayrıntıli ultrasondan sonra belki deyip kendimi tutuyorum. Yalnız değilim dimi kızlar:KK53:

Rahim ağzını ölcmedi hic doktorum.Ne zaman yapilmasi gerekiyor onun kızlar ?risk gormedigi icin yapmamis olabilir mi
Plesanta nasil diye sordum agrilarim ondan mi ki diye yok yukarda sıkıntı yok dedi.onu sormadim hic.
Benim her seferinde bakıp normal diyor. Bence sorun görmediği için bakmıyordur.

kızlar meraktan öldüm az önce iş yerime yakın bir özel hastaneye gittim doktor 20 dakika boyunca inceledi her yerini ve % 95 kız dedi değişirmi?aca değişmesin neolur

Son düzenleme:
her muayenede ölçülüyormuş zaten. bende doktora sordum sıkıntı var mı konuşmadık diye. 3,8 miş. rutin her muayenede ölçülür zaten dedi.

Ay kızlar kalp kalbe karşı gerçekten de bende cleaxane iğne ile ilgili size soru sormak için girdim şimdi sizde onu konusmussunuz karın gerilmeye başladıkca zor oluyor dün yaptığım ignenin yeri mosmor oldu çok feci halbuki hiç olmuyordu ilk başlarda olmuştu sonra ben nasıl vuracagimi ayarlamistim hiç olmuyordu. Koldan mi vursam artık diyorum

Merhaba kızlar 16 haftalığız.
3 4 gündür sabah sırt üstü uzanıp elimi karnıma koyduğumda rahim bölgemin sağ tarafı semsert geliyor elime, bebeğim orda muhtemelen. Ama sol tarafım boş. Ve sert olan taraf ağrıyor batıyor, özel bölgemin sağına doğru içten batma hissi oluyor. Korkuyorum bebeğim iyi mi diye. Bişey yoktur demi kızlar
canım benimde sağda hatta sağ tarafım simetrik olarak daha önde solum boş bence bir şey yoktur batma vs oluyor sertlik belli benimde ama içine sinmezse git doktora

kızlar iğneyi kan pıhtılaşmasından dolayı mı vuruyorsunuz
bir de kan uyuşmazlığı olayı için ne yapıyorlar bileniniz var mı benim eşim + ben - kanlara sahibiz

Yok bu hissettiklerin çok normal. Bebekle ilgili degil ki bu durum. Senin kendini hazırlamanla ilgili. Benim bir oğlum var yine oğlum olacak ona rağmen bu kız dese baya bir zaman kabul edemem. Kendini suçlama hiç. Ama emin ol alısverise başlayınca hemen alısırsin bu fikre. Ilk zamanlar hissettiklerin çok normal. Sen yine biraz aglamışsin ben baya baya ağlardım herhaldr:KK66:

Şuan canım hiç bişey almak istemiyor bütün hevesim bi anda söndü sanki. Eşimde üzüldü ben böyle üzüldüm diye. İkimizde kızım kızım seviyorduk eşim havalara uçuyodu bi kızı olucak diye. İyiki hiç pembe bişi almamışım... off çabuk atlatırım inşallah

Ay kızlar kalp kalbe karşı gerçekten de bende cleaxane iğne ile ilgili size soru sormak için girdim şimdi sizde onu konusmussunuz karın gerilmeye başladıkca zor oluyor dün yaptığım ignenin yeri mosmor oldu çok feci halbuki hiç olmuyordu ilk başlarda olmuştu sonra ben nasıl vuracagimi ayarlamistim hiç olmuyordu. Koldan mi vursam artık diyorum
Koldan daha kolay geliyor bana.en son vurdurduğum hemşire çok güzel vuruyor, yerini hiç morartmıyordu. Eşime öğretti nasıl vuracağını, ben göbekten bile geriliyorum. Göbeği yaparken uzanın da yapın. Daaha iyi oluyor öyle Bi nevi

Gözün aydın canım
Seninle aynı gündeyiz bana 10gün önce asagıda demişti bugün yukarı çıktı demesi mucize olur sanırım :işsiz:

Bizde sezon başladığı için mecbur yürüyoruz dün toplantıda. N toplantıya derken 5km yürümüşüm ve tabi ağrılarım oldu
Bugün bir buçuk km yürüdüm yine agrım oldu bakalım yürümek de zor yürümemek de

Süpermiş ya bir daha değişir mi acaba
Benim de değişir mi acaba:işsiz:

Değişmesin canım aman çok zor ve hayal kırıklığı yaratıyo insanda şuan salak gibiyim

Doktor ama sürekli aynı yerden yapma diyor mesela bir gün sağ bacak bir sol bacak bir gün sağ kol bir gün sol kol ben böyle yapıyorum daha iyimiş böyle

kızlar iğneyi kan pıhtılaşmasından dolayı mı vuruyorsunuz
bir de kan uyuşmazlığı olayı için ne yapıyorlar bileniniz var mı benim eşim + ben - kanlara sahibiz
Bebek doğunca kanı değişiyor diye biliyorum, iyi de nikah döneminde nasıl oldu sizin? Orda kan uuuşmazlığı olunca ne yapılacağı ilei lifli bilgi veriliyor diye biliyorum

kızlar mrb. yeni doğan ihtiyaç listesi yaptınız mı? özellikle ikinci gebeliği olan annelerimiz bu konuda daha bilgilidir, yardımcı olurlarsa sevinirim.. :nazar::nazar::anne::anneadayı::KK49:

Annem e dedim az önce kışlıklar çıksında bişeyler alcam kızıma diye sakın kışlık kalın şeyler almak küçücük bebeğe giydiremezsin zaten peluş battaniyeyi altında uyucak hep mantıklı gerçekten uzun kollu penye şeyler yeter :)

canım benimde sağda hatta sağ tarafım simetrik olarak daha önde solum boş bence bir şey yoktur batma vs oluyor sertlik belli benimde ama içine sinmezse git doktora
Çok şiddetli bi ağrı değil ama insan hiç ağrı sancı olmasın ki bebeğimin iyiliğinden emin olayım diyor. Salı randevum var bekleyim ozamana kadar bakalım canım. İnşallah iyidir benim kuzuum.

Back
X