2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oda, araba, araba koltuğu, sepet beşik sampuan deterjan kanguru zaten oğlum 15 aylık hepsi yepyeni duruyor. Bir alırsam biraz kıyafet ama oğlumdan etiketli bile olanlar var. Ondan kıyafet için acele etmiyorum. Erkek olunca bide buda tutuyorum kendimi:KK70:
benim ilk bebeğim olacağı için stokta malzemem yok :D
o yüzden her gördüğüm bebek eşyasına kan kokusu almış köpek balığı gibi saldırıyorum. eşim kendinden geçiyorsun dedi :D
birde yakında yeni evimize taşınacağız odası boş kalsın istemedim bir an önce yerleşsin :)
hafta sonu antalya da ve sonrasında afiumda alışveriş yaptık eşim kendine bir şeyler aldı.bende alacaktım günün sonunda baktım sadece bebeğe almışım bir sürü şey :D

benim ki tamamen önlem amaçlı olduğundan kesilme ihtimali var. çünkü benim genlerden biri normal, biri heterozigot. o yüzden kullanmama bile gerek yokmuş ama tüp bebeklerde her türlü transferde kullanılıyor, sonra da kesmedi doktorum her ihtimale karşı.
Ben homozigotum canım hem hasta hem taşıyıcı oluyor galiba

Merhaba kızlar 16 haftalığız.
3 4 gündür sabah sırt üstü uzanıp elimi karnıma koyduğumda rahim bölgemin sağ tarafı semsert geliyor elime, bebeğim orda muhtemelen. Ama sol tarafım boş. Ve sert olan taraf ağrıyor batıyor, özel bölgemin sağına doğru içten batma hissi oluyor. Korkuyorum bebeğim iyi mi diye. Bişey yoktur demi kızlar
Aynen canim benim de o dedigin batmadan oluyor ve saniyesinde tuvalete firliyorum acaba kan mi geliyor diye. Resmen panik atak oldu bende ama korkulacak birsey yok sanirim herkeste ayni. Bu arada gunlerimiz yakinmis seninle :)

benim afp testi temiz çıktı yine 10,000 de 1 den az çıkmış risk. doktorum çok şanslısın böyle stressiz geçiyor herşeyin dedi. ayrıntılı ultrason içinde 28 eylül randevu tarihim :) aldı beni yine bir heyecan :) bu arada ayrıntılı ultrason için yine fiyat sordum yanımda ona göre nakit getireyim kart kullanmıyorum dedim 350 lira dediler :)

gözün aydın, aman aman maşallah. ben de 21-30 eylül tatile kaçacağım sanırım, o yüzden 3 Ekim gibi alayım ayrıntılı randevusunu diyorum. gerçi 3 kez girdim ya ben ayrıntılıya, o yüzden daha rahatım sanırım. benim özel muayananesi olan perinatoloğumda 370 miş, ona gitmeyi planlıyorum.

gözün aydın, aman aman maşallah. ben de 21-30 eylül tatile kaçacağım sanırım, o yüzden 3 Ekim gibi alayım ayrıntılı randevusunu diyorum. gerçi 3 kez girdim ya ben ayrıntılıya, o yüzden daha rahatım sanırım. benim özel muayananesi olan perinatoloğumda 370 miş, ona gitmeyi planlıyorum.
senin girdiklerini bilmiyorum da 20 ile 23 hafta arası yapılan önemli dedi görüştüğüm görevli. o haftaları geçmemesi lazım dedi. hesabını ona göre yap sende :)

senin girdiklerini bilmiyorum da 20 ile 23 hafta arası yapılan önemli dedi görüştüğüm görevli. o haftaları geçmemesi lazım dedi. hesabını ona göre yap sende :)

beni ilk 12. haftada aldılar ayrıntılıya, sonra 14 ve 16 da da ayrıntılı bakıldı. ama dediğin gibi bu haftadakiler organ oluşumlarıydı. şimdi gelişimlere bakılacak. perinatolog bana 21-22 de gel dedi. ben de 22 de gideceğim kısmetse.

beni ilk 12. haftada aldılar ayrıntılıya, sonra 14 ve 16 da da ayrıntılı bakıldı. ama dediğin gibi bu haftadakiler organ oluşumlarıydı. şimdi gelişimlere bakılacak. perinatolog bana 21-22 de gel dedi. ben de 22 de gideceğim kısmetse.
hadi bakalım :) başladı yine bekleyişler :D bence hamileliği 3 aya indirecek sistem icad edilmeli böyle sıkıntılı beklemesi :D

Aynen canim benim de o dedigin batmadan oluyor ve saniyesinde tuvalete firliyorum acaba kan mi geliyor diye. Resmen panik atak oldu bende ama korkulacak birsey yok sanirim herkeste ayni. Bu arada gunlerimiz yakinmis seninle :)
Evet canım inşallah aynı zamanda alacağız yavrularımızı kucaklarımıza sen 3lü test yaptırdırdın mı canım?

Back
X