2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Eklentiler

• IMG_6074.webp
    IMG_6074.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 64
ben ne alınır ne yapılır ne gerekli hiçbirini bilmiyorum daha bebek tutmayı bile bilmiyorum
bebek tutamam bile korkarım düşürüm diye :) kıyamam dokunmaya
yavaş yavaş araştıracağım sizlerinde sayesinde bilgileniyorum çok teşekkür ederim
yarın görüşmek üzere mesai biter ben kaçar :)

bu cuma sorayım ben en

Eğer bu ilk gebeliginiz ise kan uyusmazliginin doğuma kadar bir etkisi yok kanamaniz olmadığı sürece. Doğumdan sonra bebeginizin kan grubuna bakılacak eğer pozitif ise bir iğne olacaksiniz ki ikinci bebeginiz etkilenmesin çünkü doğumda anneyle bebeğin kanı birbirine temas eder ve sizin kanınız RH pozitifli bebekle karşılasirsa vücudunuz RH antijenine karşı bir antikor üretir bu da şayet 2. Bebeginizde pozitif olursa vücudunuz bu bebeği yabancı madde gibi algılar ve onu yok etmeye çalışır iğne tamamen bu amaçlıdır mesela kurtajlardan yada kanamalardan sonra da mutlak suretle bu iğne yapılır bir de bazı doktorlar 28. Haftada test yapip koruma amaçlı önden vurubiliyorlar iğneyi ama pek çok doktor doğumu bekliyor

yenidoğan setlerinden 2 tane alıp, 3 tk da 0-3 ay alsak nasıl olur acaba ,yeterli olur mu
canim alt ve cirt cirtli badi bence fazla al cunku altina gecme cok oluyor bazen uzerine kadar cikiyor benim oglumda oyle olmustu hemde primaydi yani patikli ve patiksiz alt ust takimlar cok ise yariyor

hadi bakalım :) başladı yine bekleyişler :KK70: bence hamileliği 3 aya indirecek sistem icad edilmeli böyle sıkıntılı beklemesi :KK70:

kesinlikle aynı fikirdeyim :) bir yeri ağrısa aman bişi var, hiç bir şey hissetmesem eyvah niye hissetmiyorum. o test bu test.

amaaan olsun yine de çok keyifli, çok şükür bu günleri yaşıyoruz.

bu arada sen hissetmeye başladın mı bebişi?

kesinlikle aynı fikirdeyim :) bir yeri ağrısa aman bişi var, hiç bir şey hissetmesem eyvah niye hissetmiyorum. o test bu test.

amaaan olsun yine de çok keyifli, çok şükür bu günleri yaşıyoruz.

bu arada sen hissetmeye başladın mı bebişi?
yok. sıfır hissiyat. her akşam çikolataya abanıp yatıyorum hissedeyim diye ım ıh. tık yok. doktora sordum az dur 20 haftadan önce hissedilen genelde bebek olmaz zaten dedi. 180 boyunda kadınsın 15 cm çocuğun hareketi ne kadar hissedilebilir ki dedi.benimkide ben gibi rahatına düşkün yatmayı seviyor demek ki :KK70:

cem uzan hamileliği 3 aya düşürücem dediğinde oy verecektik adama yanlış yaptık :D

yok. sıfır hissiyat. her akşam çikolataya abanıp yatıyorum hissedeyim diye ım ıh. tık yok. doktora sordum az dur 20 haftadan önce hissedilen genelde bebek olmaz zaten dedi. 180 boyunda kadınsın 15 cm çocuğun hareketi ne kadar hissedilebilir ki dedi.benimkide ben gibi rahatına düşkün yatmayı seviyor demek ki :KK70:

cem uzan hamileliği 3 aya düşürücem dediğinde oy verecektik adama yanlış yaptık :KK70:

o kadar da abanma sonra hamilelik şekeri sana abanır Allah korusun :)

yok ya ben de hissetmiyorum, bence bizim içerde alan çok geniş, atlıyor zıplıyor ama alan geniş olunca çok çarpmıyor bir yerlere :super:

hahahahaaaa adam nasıl bir dünyada yaşıyormuş yaa.

o kadar da abanma sonra hamilelik şekeri sana abanır Allah korusun :)

yok ya ben de hissetmiyorum, bence bizim içerde alan çok geniş, atlıyor zıplıyor ama alan geniş olunca çok çarpmıyor bir yerlere :super:

hahahahaaaa adam nasıl bir dünyada yaşıyormuş yaa.
zaten şeker bende problemli dikkat ediyorum :) benimde iç karnım genişmiş herkes öyle diyor. göbek falan yok bende daha :)

kızlar 1500 sayfa olmuş vayyy Allah muhabbetleri bozmasın.
bu arada benide yazın kız anneleri gurubuna:)) bugün doktora gittim kontrol yaptık çok şükür bebeğimin her şeyi yolundaydı. biraz uğraştırdı kerata ama gördük bacaklarını falan heryerinede baktık. kapatmıştı baya bastırdı aç diye:)) sonra kız bu kızz dedi :) darısı öğrenmeyi bekleyenlerin başına olsun.

Kızlar şok şok şok

Benim bebek %100erkekten %100kız a döndü :KK48:
Ben hala kesin demiyorum ama doktor hayır kesin diyor
Bu arada erkek diyen başka doktordu ama videoyu görseniz nasıl kız a döndü anlamazsınız sizde ,çok bariz erkek sadece haftası 12ydi demekki cinsel çıkıntıyı biz erkek mi sandık artık

Bir de plesanta aşağıda değil artık bu da bir şok saha 10gğn önce aşağıdaydı

Ama bebiş minnak 180gr boyunu söylemedi sanırım çok çok hareketli kıpır kıpır maşallah

Bir de çok asagıda Benin karnım kocaman ama bebek tam rahmin üstünde umarım yukarı çıkar

Kızlar şok şok şok

Bu arada erkek diyen başka doktordu ama videoyu görseniz nasıl kız a döndü anlamazsınız sizde ,çok bariz erkek sadece haftası 12ydi demekki cinsel çıkıntıyı biz erkek mi sandık artık

Ama bebiş minnak 180gr boyunu söylemedi sanırım çok çok hareketli kıpır kıpır maşallah

Bir de çok asagıda Benin karnım kocaman ama bebek tam rahmin üstünde umarım yukarı çıkar
benim doktorda bana kız dedi her şeyi kıza göre aldım sonradan erkek demese bari :D herkesin değişiyor. neyse senin için iyi geçmiş randevu cimcimen hayırlı olsun.

Kızlar şok şok şok

Aa cook sasirdim canim sen kiz cok istiyordun di mi yanlis hatırlamıyorum. Senin adina da cok sevindim gözünaydin:)

Dayanamıyorum gidip alısveris yapasım var çok:KK45:
Ama daha baya erken biliyorum. Ayrıntıli ultrasondan sonra belki deyip kendimi tutuyorum. Yalnız değilim dimi kızlar:KK53:

ben bugun dayanamadim ve 3 parca aldim :) esime fotolarini yolladim dedim erken degilmi almayayim, beni durdurur sandimdurdugun kabahat al diyince aldim :)

Kızlar şok şok şok

masallah hayirlusi olsun

Back
X