- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #15.421
Cnm kararından vazgeçmişsindir inşallah. Eşine de günahO kadar yoruldum ki bu insanlardan. Bir haftadir onlarin yanindaydik. Yatamadim kalkamadim rahat hareket edemedim dün evimize geldik kocam telefon etti kayinpedere gitmeyi düşünüyoruz dedi. Ortalığı yıktılar hayır ne işiniz var bebege bişey olur... Aslinda bebek sadece bahane. Cok tartismalar yaşandı en sonunda krize girdim kendimi hastanede buldum. Bebegi görmek beni sakinlestirdi 17+2 ve 210 gram masallah babasi gibi iri yapılı. Bacaklarini acip pipisini iyice kameraya cevirdi güldük.. Ama eşim kahru perişan dün geceden beri bosanmak istedigimi söyledim cocuk gibi ağlıyor... Ailesi ikna edilecek bir aile degil konuşarak onlarin önüne gecemedi ki hic bir zaman.
Benim ailem girdi devreye beni bıraktılar kocama moral veriyorlar. Bana kızdılar öyle bir kocan var Allah tan kork nasil uzuyorsun onu diye.. Kocam da ailemi cok seviyor ailem ona sahip çıkınca nefes aldi gözyaşları durdu... Ben ee istemezdim kocama bunu yasatmayi. Ama bize bunlari yaşatanlari Allah KAHRETSIN... baska da diyecegim bisey yok bu yeter onlara...