- 9 Temmuz 2017
- 1.546
- 980
- 73
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
- #15.681
Gunaydin canim, gozun aydin saglikla gelsin bebis. Ipek ismi cok guzel bence benim de listemde var ama maalesef daha cinsiyet ogrenemedik :)günaydın kızlar
benim bebeişte kesin olarak kızmış cuma öğrendin adını zaten başından beri ipek düşünüyorduk artık kesinleşti Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse ipek kızım geliyor panoya bir kızçe ekleyelim :)
bu arada rahim ağzı uzunluğunu doktora sorunca doktor biraz beni tersledi nerden çıktı erken doğum riskin yok daha ayın kaçtı vs dedi sonra sinirlenip ben kendimden eminim de sende emin ol diye alttan baktı gerek yok dedim alttan bakmaya gebeliğimden beri alttan hiç bakılmamıştı yok yok fotosunu çekelim elinde olsun daha ağzın açık bile değil görmüş ol dedi ben acayip kortum zar zor girdi resmen beni kendini belgelemek için zorladı kasıldığımı gördüğü halde fotosunu çekti al elinde de belge olsun dedi
sonra saatlerce rahmim içi agrıdı bebekte çok üzüldüm korktum bsy olacak diye çünkü annem alttan hiçbir zaman baktırma vs demişti bi doğum hastanesinde çalışan arkadaşımda alttan kurcalattırma kendini demişti o an öyle üzerime geldiki yok mok dememe rağmen girdi alet ağrıdıkça ben korktum ama arkadaşım risk olsa alttan bakmazdı dedi baya bi gerildim sonra zaten sorduğum her soruya bu nerden çıktı aaa çok şaşırdım gooogladıkça kafaya gereksiz şeyler takılmış bsy olsa biz size illaki deriz nette araştırma yasak siz nete değil bixze güvenin bize bırakcaksınız kendinizi vs diye laflar soktu eşimde bende .çok gerildik elimizden gelse doktor değiştireceğiz o derece sinirlendik
biraz da kötü bi günündeydi sanırım zaten girer girmez suratı beş karıştı bende hiç soru sormayp bu zamana kadar çok fazla bi anda soruları dayayınca kadın bunaldı mı bilemedim ama bizi baya gerdi
Doktor zorla alttan bakamaz, o gun sinirliyse sinirliydi bu senin sorunun degil. Sen de hamilesin. Bence alttan alma bu onun isi ve duzgun davranmak zorunda.
Bu arada sende var mi bilmiyorum ama pleasentanin asagida olmasi durumunda alttan muayene kesinlikle ve kesinlikle yasak.