- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #15.701
Bunaldi ne demek ya. ay okurken sinir oldum. Alttan kontrolun bir zarari yok evet burda her kontrol alttan. istisnasiz tum gebelerde. ama o kadar zorlamak nedir. seni bi rahatlatmasi lazim. nirmalde bilerek gittiginde bile bi kasiliyorsun, doktorum hemen rahatla gevse felan diyor. bence eger cok cok sevdigin tanidigin guvendigin bi doktor degilse birak gitsin. bunu sana yapmaya hakki yok.
Hayir illa alttan bakmak zorunda degil, ama alttan daha kesin sonuc aliniyor
arkadaşımın doktor arkadaşıyla konustum alttan bakması çok gereksiz olmuş dedi bu uygulamayı zaten sana 8 ve sonrası haftalarda yapması gerekirdi hadi yapmadı söylemedi şimdi yapıyorsada alttan bakmasına gerek yoktu dedi
lekelenmen olmadıysa cınsel ılıskıye de gırmedıysen agrın varken sıkıntı yok dedı arkadas
aynen yogunlugu benı baglamaz dogru dıyorsunuz gebelık takıbıyse edecek yanı hastalandım gıttıgımde sormadı bıle zehırlendın mı naptın bı sor yanı senı aramısım ne yapalım demısım
bu nasıl takıp anlamadım
cıdden degıstırmeyı dusunuyorum artık
evet alttan bakmasına gerek yokmus ama neyseki alttan bakmakta sıkıntı yok lekelenmen vs olmadıysa dedi ağrım oldu dedim normal dedi diğer doktor agrıun varken cınsel ılıskıye gırmen sakıncalıydı gırmnedıysen ıyı dedı kı gırmedım cok sukur lekelenmede olmadı rısk yokmus ama lekelenme vs olsaydı sanırım kadını bogardımP Prime18 ipek böceği sağlıkla gelsin yaşadıklarınıza üzüldüm ama daha yolun başındasınız bu saatten sonra demeyin 5 ay aynı tavrı çekmek zorunda değilsiniz arkafaşım haftaya doğuracak doktorunu geçen hafta değiştirdi.
İlk gebeliğimde doktorum iyi ama suratsız biriydi cevap vermez bişey olsa söylerim mantığındaydı bir kez azarlar gibi konuştu ikinciye o fırsatı vermedim ona hasta bana doktor çok bulduğum doktor dünya tatlısı ikinciye de ona gidiyorum
Gebelik rahat hissetmen gereken bir süreç ve en başta doktor sağlamalı bunu
Gülerek ya sizlik bir durum yok rahat olun demesi yeterdi
Doktor değiştirmeniz bundan sonrki sürecinizde daha iyi hissettirecektir alttan istemediğiniz bir muayene bence hiç doğru değil
doktor arıyorum suan son kotnrolume gıdıcem hakkım varken bakalım