2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bundan sonra hp iyi ol canm oyle guzel resmler paylaski gorsunler garcekten catlasinlar bn diyorum ya bnm olmayan deniz manzarali kahvalti mangal resmleri paylasiyorum ki icleri yansin cok pozitif ol melegini de uzme annesi o herseyi hissediyo inşallah Allah bizi boyle insanlarin şerrinden korur inşallah hayırlı sagliklisiyle yavrularimizi kucagmiza aliriz
Amin canim amin insallah...

Aman canim beee malda gözümüz olsa böyle mi olurduk :)) cok şükür ihtiyacimiz yok evimiz arabamiz guzel bir gelirimiz her seyimiz var eşimle ikimize ait olan. Babamdan kalsa kalsa arazi kalır onu da satıp bunlara yedirecegimi sanıyorlar heralde. Böyle insanlarin gözünü toprak doyurur anca. Ben işin maddiyatini konusmayi bile sevmiyorum bana eşimle ve çekirdek ailemle yaşayacağım huzur gerek..
O zaman kp takmadan hayatina devam. En guzel cevap mutluluk sok gozlerine gozlerine :KK70:

Zaman farkı var canım şimdi herşey çok farklı tabi ki o zamanın insanlarının bünyeleri daha dayanıklı olabilir ama herkes bir değil sonuçta geçmişte yaşamıyoruz artık onlar bunu hiç anlamıcak bu da bizim imtihanımız olsun :))
Aynen öyle canm ya ne derlerse he he dite gecicez artk garci ben konusmuyorum kafam rahat ama ne zmna jadar bni boyle rahat birakicak bilemiyorum fırtına oncesi sessizlik gibi geliyo baba ama herseyin hayırlısi:KK45:

Eşin seni gercekten seviyor ve senden sıkıntısı yoksa herzaman senin yaninda olur yeterki sinirini ondan cikarma.kayinvalideyle cok muhattap olma ben oyle yapiyorum.Banada hastahanekonusunda laf ettiler bizim varyemezler ben kestirip attim birdaha birsey diyemiyorlar.
Zaten hastane konusunda kocam agizlarinin payini verdi canim kimseden bir kuruş almıyorum evladimi istedigim hastanede getirtirim dünyaya dedi. Bebeğime oda yaptirmamizi bile istemediler sanki ben burada kaloci değilmişim gibi masraf ettirmiyorlar. Eşim de benim cocugum her seyin en iyisini hal ediyor tabi ki en guzel odayi yapacam ogluma dedi sustular. Aslinda eşim hep benim tarafimda da ben hormonlarin etkisiyla fazla gözüm dönüyor sanirim hırsımi hep eşimden çıkarıyorum. Ama artik yapmayacagim. Eşimle iyi gecinip en güzel doğum hikayemizi oluşturacağız...

Aynen canim buyuk ihtimal bebegim cok stresli ve aglayan bir bebek olacak. Bir de bebegimin adini ben ömer koymak istedim ama kaynana hiç altta kalir mi kendisi de ömer faruk takmış yedi düvele duyurmuş torunumun adini ben koydum diye.. Ben de tamam ömer faruk olsun demistim. Ama simdi cok farklı bir isim koyacagim ogluma asla onları yüceltmeyecegim artik..
Sensin annesi babasıda onayladiktan sonra ne istersen onu koymak hakkın bu zamanlarda sakinlesir sakin mizikler dinler bebegede dinletirsen sakin olabilir her sey senin elinde ve senin veveginden degerli degil kimse

Sensin annesi babasıda onayladiktan sonra ne istersen onu koymak hakkın bu zamanlarda sakinlesir sakin mizikler dinler bebegede dinletirsen sakin olabilir her sey senin elinde ve senin veveginden degerli degil kimse
Aynen öyle canim ben en iyisi meditasyon muzikleri açayım evin havasi değişsin:))

Aynen öyle canm ya ne derlerse he he dite gecicez artk garci ben konusmuyorum kafam rahat ama ne zmna jadar bni boyle rahat birakicak bilemiyorum fırtına oncesi sessizlik gibi geliyo baba ama herseyin hayırlısi:KK45:

Hayırlısı canım :)) Allaha yakın bize uzak olsunlar :)) Yokmuş gibi davrancaz :)

Merhaba uzun suredir yazilanlari takip ediyorum uye olmak yeni nasip oldu. Bugun grip sebebiyle dr a gittim antibiyotik verdi:( 12 subat dogum tarihi suan gorunuyor. Hayirlisiyla hepimiz umarim canlarimiza kavusuruz.

Geçmiş olsun canım ne hastalık varsa şu hamilelikte çıkıyor valla ortaya stresimiz yetmiyormuş gibi :))

Offf evet ya, benim artık ilaçlardan böbrekler alarm veriyor belki de. Çünkü tüp bebek sürecinde mart başından beri ilaçsız dönemim yok gibi bir şey.

Back
X