- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #15.881
KIZLAR TABLOMUZUN SON DURUMU BÖYLE, UNUTTUĞUM CİNSİYET VEYA İSİM VARSA HATIRLATIR MISINIZ EKLEYELİM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm ağrılar devam yine alt tarafıma ağrılar giriyor hareket ettikçe karnım ağrıyor bir de çok sıkışıyorum baskıdan herhalde aşağıda olduğu için :/
Anlat cnm nolcak. Rahatlıyorsan bir annenin ve bebeğinin rahatladığı hissi beni mutlu eder.Ya vallahi bisey yapsam tamam ugrassinlar diyecegim ama yemin ederim bisey yaptigim yok. Dün eşimle uludağa ciktik piknik yaptik o kadar rahatladim ki temiz hava ruhumu dinlendirdi ben hep oturdum eşim mangal çay falan yapti masayi kurdu. Hatta yakın bir köyde oturan köylü bir teyze yanima gelip bana bir elma verdi. Al kizim hamilesin ben yikadim ama istersen sen de yikarsın dedi. O kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu dua ettim teyzeye. Hamile oldugum artık dışarıdan belli oluyor insanlar şefkatle bakiyor cok güzel bir duygu.
Akşamüstü de internette sadece eşim mangalda guveç temceresini karistirirken bir resmini koyduk pazar keyfi yazdik. Gorumcelerim de fotoyu kaynanama göstermiş. Huzurumuzu görünce kadına battı tabi. Aramış bizi 85 yaşındaki dedemize şikayet etmis ne demiş o da belli degil. Adam aradi bir dünya kızdı bize. Gecenlerde biz ona bişey yapmadik bagirdi çağırdı kendini hastanelik etti demis........ Dün gece çok kötüydum aglamaktan karnim kasildi eşim yalvardi hastaneye gidelim diye ama bu sefer gitmem dedim.. Offf yine çok uzattim ama anlamiyorum niye bize bunu yapiyorlar. Hadi beni sevmesinler kendi oğlunun huzurunu niye bozar bir insan.. Valla cok uzatmisim canim kusura bakma![]()
benim oğlumda 22 aylık falandi öğrendiğinde canım öğrenir inşallah senin kuzuda2 yaşında canım
Su her şeye iyi geliyor aslinda organlarimiza bebegin kendisine kesesine. Hatta çok su içmek gebelik çaglagini bile onluyormus ama ben icemiyorum. Irsi olarak bobrek kumu tasi problemimiz var cok kötü bişey. İnşallah gebelikte yaşamam. Yasayanlarin Allah yardimcisi olsunÇözüm damacanala ile sıkı dost olmak galiba :) teşekkür ederim canım, bu da geçer inşallah.
Eyvah eyvah yandık desene :) bizimkilerin arasi 3 buçuk yaş olcakAblamin cocuklari arasinda 1,5 yas var bir yil kadar hep beraber kaldılar :)) yoksa heralde kardesine attigi tokatların sayisi artardı![]()
Bugün konuştum doktorla, hiç bi sorun yok kafaya takılcak bişey değil dedi.tatlım bende de bebekten bana dönende var diye yazmıştım ya bir kere sanırım onunla aynı şey. şöyle ki anneden bebeğe, bebekten anneye dönen damarlar var ya, onlarda direnç gözleniyor bazen. 28. haftaya kadar düzelebiliyormuş. ben de solda sıkıntı yok sağda var. sen de ikisinde de var anladığım kadarıyla. eğer düzelmezse bebek zayıf doğabilir demişti benim doktorlar ama kafanı kurcalamasın çok önemli bir şey değil dediler.
Hayır kesinlikle öyle olmayacak o sıpa senden de babasından da güçlü olacak. Hayatı şimdiden öğreniyor. Ne hamilelik yaşayanlar varAynen canim buyuk ihtimal bebegim cok stresli ve aglayan bir bebek olacak. Bir de bebegimin adini ben ömer koymak istedim ama kaynana hiç altta kalir mi kendisi de ömer faruk takmış yedi düvele duyurmuş torunumun adini ben koydum diye.. Ben de tamam ömer faruk olsun demistim. Ama simdi cok farklı bir isim koyacagim ogluma asla onları yüceltmeyecegim artik..
3 yaşında canim emdiği için ayiramadim şimdi ayirsam odasına alışana kadar kızlar doğar ama ayirmazsam 5 kişi olcaz odadaKac yasinda oglun cnm. Simdiye kadar ayirmadiysan bebisler gelince ayrilmak istemez bence. Kendini atilmis gibi hissedebilir. Benim kizim 1 bucuk yildir odasinda kardes olunca onun bile tepkisi ne olur bilemiyorum yasayip gorecez artik:)
o zaman hemen odasına geçirelim oğlumu anca alışır doğuma kadar bende 2 yaştan sonra odasına geçireyim dedim ama emdiği için kaldıBence sizin odanizda yatsinlar.Büyüğunu uyandirabilirler çünkü gecede kaç kez kalkiyorlar.Zaten o da gelir arada sizi bebislerle yanlız birakmaz.Oğlum 2 yaşına kadar besigindeydi bizim odada.sonra oda yaptık oraya geçti.2.yi de öyle düşünüyorum bakalim
İnanın baska kimseye anlatmiyorum. Ailem beni cok mutlu zannediyor. Evet eşimle çok mutluyum ama engel olmaya calisanlar da çok..Anlat cnm nolcak. Rahatlıyorsan bir annenin ve bebeğinin rahatladığı hissi beni mutlu eder.
Insallah dedigin gibi olur canım benim. Bugün sayenizde baya rahatladim içimi bosalttim. Insallah yeni biseyler çıkmaz artikHayır kesinlikle öyle olmayacak o sıpa senden de babasından da güçlü olacak. Hayatı şimdiden öğreniyor. Ne hamilelik yaşayanlar var
Su her şeye iyi geliyor aslinda organlarimiza bebegin kendisine kesesine. Hatta çok su içmek gebelik çaglagini bile onluyormus ama ben icemiyorum. Irsi olarak bobrek kumu tasi problemimiz var cok kötü bişey. İnşallah gebelikte yaşamam. Yasayanlarin Allah yardimcisi olsun
Bugün konuştum doktorla, hiç bi sorun yok kafaya takılcak bişey değil dedi.
Canım ben 19 haftalik hamileyim ve bugün gelen gebelik takibi programindan gelen mesajda her iki kasikta da ağrılar batmalar baslayabilir endişelenmeyin yazıyordu. Benim de birkac gündür var. sıkıntılı günler gecirdigim icin oluyor sandim ama bu haftalarda olmasi normalmisKizlar 3saattir falan ara ara giren kasik agrim var .batma seklinde.Sanci falan olabilir mi bu.Sanci yasamadigim icin bilemiyorum .Panik olmak istemiyorum ama yine de biraz tedirginim.
Kizlar 3saattir falan ara ara giren kasik agrim var .batma seklinde.Sanci falan olabilir mi bu.Sanci yasamadigim icin bilemiyorum .Panik olmak istemiyorum ama yine de biraz tedirginim.
Ben 6. Aydan sonra ikisini beraber ayıracağım. Sende hemen ayıracaksan kızlar gelmeden ayır benceKızlar özellikle ikinci bebişi olacaklar çocukları aynı odada mi yatıracaksınız yoksa büyük odasında yenidoğan sizin yanınızda mi yatacak ben oğluma oda yaptım ilk doğduğu zaman ama çok sık emdiği için odasında hiç yatmadi şimdi odasına geçircem ama bebekler gelince benim odamda olursa kıskanır mi acaba hepsi aynı odada olsa daha mı iyi olur fikir verin bana ona göre düzenlicem oğlumun odasını
İnşallah canımbenim oğlumda 22 aylık falandi öğrendiğinde canım öğrenir inşallah senin kuzuda
Uzandım canım hatta uyucam bile bu gidişle yorgun hissediyorumDoooooğru uzanmaya o zaman![]()